Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar ben yarın ikinci aşılama için doktor kontrollerine başlamaya gidiyorum.. hakkımızda hayırlısı.

kızlar selammmm

ben de reglimi bekliyorum.bu ay aşılama yaptırır mıyım bilmiyorum ama sonuçta bir tedaviye başlayacağız

kızlar merhaba bılıyosunuz bız de de pko ve morfolojı vardı hatta ben bu ay asılama ıstemıstım ama doktorum bekleyelim dedı bu ay ıgnesız hapsız yumurtam kendılıgınden buyumustu ve bugun yanı çatlatma ıgnesınden 12 gun sonra bhcg sonucum 34 cıktı salı gunu testı tekrar et dedı cok heyecanlıyım sımdı de degerım yukselsın dıye bekliyorum...rabbime sukurler olsun bu gunu gordum ya....dua edın kızlar benım ıcın...,

Canimmm gozun aydinn cok sevindim.. insallah degerin katlanarak artar saglikli sihhatli kucagina da alirsin insallah.. darisi basimiza artik

gözün aydın canımm çok sevindim inşallah değerlerin yükselirr canımm yaa

kızlar aşılamanızı devlette mi yaptırıyorsunuz özelde mi?
ücretleriniz ne durumda?
ben bu ay aşılama yaptıracam. eczacı arkadaşım var 430 liraya gonal f 900, 60 liraya ovitrelle aldım. çarşamba günü aşılama olacam özel hastanede yaptıracam. hastanede demuayene ücreti 32, aşılama ücreti 350 TL.
sizlerde paylaşır mısınız merak ediyorum. ve de devlette yaptıran varsa önerir misiniz ?

ben özelde doktorumun muayenehanesinde oldum aşılamamı.puregon + pregnly çatlatma iğnesine 260tl verdim.50 tl sperm tahliline verdik.250-300 de aşılamaya vermiştim

Ben adana başkent üniversitesi hastanesinde yaptırdım, ilaçlarımı raporla aldım, 2 kutu puregon 300 + ovitrelle çatlatma iğnesine 154 lira fark ödedim, hastane 55tl muayene ücreti, 60 lira da aşılama için ücret aldı. sperm yıkama için ekstra ücret ödemedim. Toplamda 270 tl ye maloldu aşılamam. Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın......

ben özel muayenede oldum aşılamamı.ilaçlar için 250 tl.sperm yıkama 150 tl.aşılama için de doktrm 700 tl alıyo.ilçedeyiz merkeze git gel benzin parası bize toplam 1300 ü buluyo bi aşılama.

merhaba arkadaşlar öncelikle umarım bir an önce Allah her birimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.
sonrasındaysa 26 şubatta ilk aşılamamı yaptılar bugün 5. günüm. hemen sonrasında kullanmaya basladım progestanı. yanlız bugün 5. gün olmasına ragmen kahve rengi kahverengi akıntılarım oluyo ve kasık ağrılarım fena halde artıyo azıcık ayak üstü kaldıgımda. bunlar normal mi? bana bilgi verirseniz sevinirim..

iyi akşamlar

ben özel muayenede oldum aşılamamı.ilaçlar için 250 tl.sperm yıkama 150 tl.aşılama için de doktrm 700 tl alıyo.ilçedeyiz merkeze git gel benzin parası bize toplam 1300 ü buluyo bi aşılama.

bizde aynı ilçedeyiz git gel mahvoluk kaç aydır hala da devam ediyoruz.
bu aşılama ücreti bana 350 dediler hastanede ama içinde sperm yıkama ayrı mı ya benim aklım karıştı hiç böyle birşey dememişlerdi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…