merhaba kızlar ben yarın ikinci aşılama için doktor kontrollerine başlamaya gidiyorum.. hakkımızda hayırlısı.
kızlar selammmm
ben de reglimi bekliyorum.bu ay aşılama yaptırır mıyım bilmiyorum ama sonuçta bir tedaviye başlayacağız
merhaba kızlar ben yarın ikinci aşılama için doktor kontrollerine başlamaya gidiyorum.. hakkımızda hayırlısı.
Canim daha olmamissin asilamani niye umutsuzsun? Hayirlisiyla olacak bu defa sen guzel seyler dusun tatlimbenimde 9. Gunum 2. Asilamamin bekliyorum bende..
yavru naber ben hastayım çok
sağol canım inşallahcanım hadi ınsallah tutar guzel haberler verırsın
sağol canım inşallah bu kez daha sakinim Rabbim sonumuzu hayırlı etsin.amin canımm inşallah herşey yolunda gider
kızlar merhaba bılıyosunuz bız de de pko ve morfolojı vardı hatta ben bu ay asılama ıstemıstım ama doktorum bekleyelim dedı bu ay ıgnesız hapsız yumurtam kendılıgınden buyumustu ve bugun yanı çatlatma ıgnesınden 12 gun sonra bhcg sonucum 34 cıktı salı gunu testı tekrar et dedı cok heyecanlıyım sımdı de degerım yukselsın dıye bekliyorum...rabbime sukurler olsun bu gunu gordum ya....dua edın kızlar benım ıcın...,
kızlar merhaba bılıyosunuz bız de de pko ve morfolojı vardı hatta ben bu ay asılama ıstemıstım ama doktorum bekleyelim dedı bu ay ıgnesız hapsız yumurtam kendılıgınden buyumustu ve bugun yanı çatlatma ıgnesınden 12 gun sonra bhcg sonucum 34 cıktı salı gunu testı tekrar et dedı cok heyecanlıyım sımdı de degerım yukselsın dıye bekliyorum...rabbime sukurler olsun bu gunu gordum ya....dua edın kızlar benım ıcın...,
kızlar aşılamanızı devlette mi yaptırıyorsunuz özelde mi?
ücretleriniz ne durumda?
ben bu ay aşılama yaptıracam. eczacı arkadaşım var 430 liraya gonal f 900, 60 liraya ovitrelle aldım. çarşamba günü aşılama olacam özel hastanede yaptıracam. hastanede demuayene ücreti 32, aşılama ücreti 350 TL.
sizlerde paylaşır mısınız merak ediyorum. ve de devlette yaptıran varsa önerir misiniz ?
ücretleriniz ne durumda?
ben bu ay aşılama yaptıracam. eczacı arkadaşım var 430 liraya gonal f 900, 60 liraya ovitrelle aldım. çarşamba günü aşılama olacam özel hastanede yaptıracam. hastanede demuayene ücreti 32, aşılama ücreti 350 TL.
sizlerde paylaşır mısınız merak ediyorum. ve de devlette yaptıran varsa önerir misiniz ?
teşekkür ederım kızlar...allahım herkese nasıp etsın ınsallah...dualarınızı eksık etmeyın ...
ücretleriniz ne durumda?
ben özel muayenede oldum aşılamamı.ilaçlar için 250 tl.sperm yıkama 150 tl.aşılama için de doktrm 700 tl alıyo.ilçedeyiz merkeze git gel benzin parası bize toplam 1300 ü buluyo bi aşılama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?