düşünceli arkadaşım benim sağol anestezili çekilecek geçen perşembe iş yerim izin vermediği için çekilemedim sinir krizi geçirdim müdürm erkek adama adetimin şu günü gitmeliyim de diyemedim zaten başka şehre gidicem zar zor randevu almışım gıcık oldum bu aya kaldı rahim filmim onu da çektirip tüp bebeğe gidicem işte
seni çok şyş anlayabiliyorum canım geçmiş olsun.maddi ve manevi yıpranıyor insan.yaşadığımız hayal kırıklığı zaten insanı çok yıpratıyor.ben de ilk aşılama denedim ve olumsuz.2.aşılama düşünmüyorum.tüp bebek düşünüyorum.şartları neler tam bilmiyorum devlette yaptırırsam 2 kez aşılama şartı varmış sanırım belki onun için 2.yi denerim.Allahım yakın zamanda bebeklerimize kavuştursun inşallah.
Albencimmm hakkinda hayirlisi olsun insallah canimmm !!!! Bende gecen hafta Salı günü Prof. Tayfun Bağış ile görüştüm o kadar alcakgonullu kibar bilgili ve dürüst bir insanki anlatamam tüm surecimizi anlattik hsg tahlillerimizi gösterdk cok ikna edici ve açık açık konuştu asilamaya sıcak bakmadigini ciftlerin asilama yerine gün aşırı ilişkiye girmesinin daha faydali oldugunu söyledi. Bizim durumumuz icin yorumu ise ; beş altı ay daha kendiniz deneyebilirsiniz tek handikapiniz dış gebelikle alınan tüpünuz dedi ...Biz ise beklemek istemedigimiz icin direk birinci asilamayi geride bırakarak tüp bebise gectik hayirlisiylaa insallah..Prof.umuz cok yogun ama reglimin ikinci günü olmasi sebebiyle asistani ile yaptigim gorusmede durumumu anlattim ve empati kurarak cok yardimci oldular hemsireler ekip cok ilgililer..Hastanedeki yogunluktan ne kadar başarılı oldugunu anlamakta ayrica mümkün! Herkese tavsiye ederim cuma günü kontrole gittim ignelerimin etkilerini gözlemledi pzt gunu yine gidicem gidisata göre yumurta toplama günüm belli olacak hadi bakalim hayirlisii herkes için! !!!!!
Hoooooopppppp dustummmm yineee tazeee asili olarakkizlar yaa ben cok hastaydim kusma mide bozuklugu tam gecirdim dedim esime bulastirmisim hastaneliktik.. asilama gunu esimin spermleri oldukca dusuk cikti normal olarak hem atesliydi hemde 10 gundur antibiyotik kullaniyordu.. benimde gecen defa 3 yumurtam vardi simdi 2 tane.. 19 unda oglen asilamam oldu..buda tutmazsa artik denemeyelim dedi dr.um ta ki esim bademcik ameliyati olana kadar cunku boyle surekli hasta oluyor ve ilac aliyor.. neyse canlar benden boyle siz ne alemdesiniz?
albencim nasılsın.gelmene sevindim.dildildem sen nasılsın inşllah bu kez tutar.okuyan herkes umarım iyidir.ben ikinci aşılama için iğnelerimi yapıyorum. aynı zamanda incir ve havuç kürü yapmaya başladım dün.yine burda okumuştum iğnelerle kullanan biri o aşılamada hamile kalmış.bilmiyorum belki tesadüftür ama.denemekten ne çıkar.
Kızlar maalesef ilk aşılamam negatif az önce adet oldum. Pazartesi günü doktora gidip ikinci aşılama için hazırlıklara başlıycam.umarım bu son hayal kırıklığı olur..
Merhaba kizlar uzun bi aradan sonra tekrar ben geldim nasilsiniz insallah iyisinizdir benim kafam oldukca karisik bu ay bisey yapmadik onumuzdeki ay deneyip denememekte kararsiz kaldim ne yapacagimi bilmiyorum 1.asilamanin buruklugunu hala uzerimden atamadim yacesaretim yokmus gibi hissediyorum
geçmiş olsun kuşum.ne oldu ya böyle bu ne hastalığı.hadi hayırlı olsun aşılaman inşallah tutar.bizde tüpe başladık yavaş yavaş 10 marta randevu aldık bekliyoruz bakalım.
parsencim bebeğim 10 marta bişey kalmadı ya ay bak heycanlandım şimdi nisan 29 gibi adet olucam 1 mayısta filanda başlıycam bende tüpe umarım bu sefer olur hem maddi hem manavi çok yıpranıcaz çünkü şu 4444 duası varya selatı tefriciye ona başlasak mı acep
canım geçmiş olsun hemen hemen hepimiz yaşadık o hayal kırıklığını bebek olmadı diyemi yanasın yoksa hasta oldum karnım ağrıyo diyemi insanın sinirleri bozuluyo anlıyorum seni hayırlı değilmiş diycez yolumuza devam edicez umarım 2.de başarılı olursun
kuzum aşılama oldun mu sen?kıyamam ya hem sevindim hem üzüldüm Allah muaffak etsin inşallah bu sefer olur bize lazım olan bir sperm bir yumurta onun için herşey bahane yeter ki O ol desin ne vakit oldu aşılaman ne zaman belli olur sonucu sen benden ya bir gün ya 2 gün sonra hasta olmuştun galiba
Iki ay yeterli kullanabilirsen bence güzel bir sure hemen spora yazıl derim bol yürüyüş gunde 2, 5 litre su ara ogunlerle destekleyip az yemek bol hareket yaparsan en az 5kg verirsin ama dikkat et yagdan vermeye calis kas lara dikkat tatlim.. seninde tedavin hayirli olsun ne kadara mal olacak masraflarin ilaclarin?hayırlısı olsun tatlım hakkında tüp bebeğe geçmene sevindim bende kayseri acıbademde turgut aydının hastası olucam kısmetse hadi bakalım gelsin artık şu bebişler ama benim acil kilo vermem lazım en az 10 kilo 2 ayım var umarım başarabilirim zaten şişmanım bu halle hamile kalırsam mahfoldum ben
unuttu bizi alben.......
patikli yaaaa sen nasılsınnnn sürecin nasıl gidiyor su an
ben piskolojik bakımından hiç iyi değilim bebek fikrini biran olsun aklımdan çıkaramıyorum 100 şey düşünüyorsam 99 u bebek kendimi durduramiyorum geceleri uyuyamyorum artık. yarın psikiyatriden randevum var bilmiyorum ne olacak sürekli ağlamak geliyor içimden destek almadan olmayacak
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben ikinci sefer tüp bebek denememden yine negatif sonuç alınca geçtiğimiz yaz delirmiştim. Psikiyatriye gittim 9 ay kadar tedavi gördüm ilaç kullandım. Destek almadan olmadı yani arkadaşım. Şimdi ise daha iyiyim yine hep aklımda bebek var ama eskisi gibi değilim. Sende atlatırsın üzülme hiç canım.
Evet canım oluyor, ben ilk bir kaç ay sürekli uyuyordum İnan gece 12 de yatıyodum öğlen 12 de zor uyanıyordum ama bu bana çok iyi geldi çünkü normalde hiç uyuyamayan biriyim. Doktor bana korunun demedi eğer bir şüphen olursa günün geçerse hapı bırak dedi. Zaten böyle bişey de olmadı. Belki doktor ilaç vermez sana bir git bakalım canım yazarsın sonucu konuşuruz tekrar.sağol cnım inşallah iyi gelir bana da da ilaçların çok yan etkisi oluyor değil mi uyku gibi ve korunman gerekiyor
ben piskolojik bakımından hiç iyi değilim bebek fikrini biran olsun aklımdan çıkaramıyorum 100 şey düşünüyorsam 99 u bebek kendimi durduramiyorum geceleri uyuyamyorum artık. yarın psikiyatriden randevum var bilmiyorum ne olacak sürekli ağlamak geliyor içimden destek almadan olmayacak
Evet canım oluyor, ben ilk bir kaç ay sürekli uyuyordum İnan gece 12 de yatıyodum öğlen 12 de zor uyanıyordum ama bu bana çok iyi geldi çünkü normalde hiç uyuyamayan biriyim. Doktor bana korunun demedi eğer bir şüphen olursa günün geçerse hapı bırak dedi. Zaten böyle bişey de olmadı. Belki doktor ilaç vermez sana bir git bakalım canım yazarsın sonucu konuşuruz tekrar.
aynen canım çok iyi anlayabiliyorum duygularını benımde senden farkım yok ama sen yıne psikiyatriye gideceksın ben onuda yapamam cevrem neder bılıyorum.. artık kendı kabuguma cekildim dısarı cııkmak ıstemiyorum çocuklu arkadaşlarmla görüşmek istemıyorum bunları söyleyince saçmalama diyorlar olur ama yaşamadınki anlayabilesin beni bunu düşünemiyorlar çünkü istediklerine kavuştular evlatları kucaklarında dedikleri tadını çıkar uykusuz geceler beklıyor evette kucagınıza alıp öpüp kokladıklarınızı söylemiyorsunuz. artık eşimlede paylaşamıyorum o bana yansıtmamaya çalışıyor ben ona konuştukça üzüntümüz katlanıyor sanki bu halde hamile kalınca iyi bir anne olmam demeye başladım çünkü gerçekten kötüyüm..
Esim gitme ne gerek var daha yasin kaç biraz bekle düşünme diyor kararsız kaldım calisiyorum ilaç kullanmam da zor olacak
Çok zor canım kimse anlamaz içine düşmeden zor çok zor cevrene bildirme git bence iyi gelir belki bende söylemeyeceğim
Çünkü anlamıyorlar seni
Benim eşimde karşı çıktı canım hatta ilaç kullanmamı hiç istemedi ama ne yaşadığını bir sen bir Allah bilir. Gitmende yarar var ama karar senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?