Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar, bizde inşallah yaza doğru düşünüyoruz. Muayenelerimiz sonucu durumumuz iç karartıcı değilmiş eşimin sperm sayısı ve hareketliliği bira düşük bende de basık rahim varmış ancak bebeğin gelişimi için yeterli yer varmış. Şimdilik eşim proxeed plus çakşır suyu macunu mübarek ginseng kullanıyor ben de hayıtlı civanperçemli macun kullanıyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Insallah gerek kalmadan hamile olursun canim.. esinin sonuclari neydi son testte? Benim esiminde dusukluk var..

24 milyon canım ama hızda problem vardı. inşallah doktorumuz tedavi görmeden akışına bırakırsanız uzun yıllar sürebilir dedi. Hayırlısı bakalım bitkilere devam yaza kadar

Kıyamam sana daha yaşın çok küçük neden bu kadar acele ediyorsun eşine hak verdim şimdi. Kendini toparla canım lütfen aşılamanı da ol bence. Bu arada sizdeki sorun neydi söylemiş olabilirsin daha önceden ama ben okumadım canım.

23 yaşındayım sen

Bak kuzummm beni dudunup teselli ol daha cok erken rahatlat kafani elbet olacak de zamani geldiginde..bak ben 32 ye girdim ben bile bu kadar stress yapmiyirum bebegim sen rahat ol bak gor olacak seninde bebegin..

Beni düşünüp daha da teselli ol o zaman :) Ben 35 yaşındayım ve henüz hiç anne olmadım.Çok gençsin bu kadar stres yapacak bir durumda değilsin tatlım, iyi bir doktor bulman çok önemli sorununuz nedir bilmiyorum ama mutlaka çaresi vardır, tedavisi vardır...Sadece biraz zamana ihtiyacınız var, sabırlı olman gerekiyor. Bu yol çok meşakkatli bir yol güçlü olup sabırla yürümen gerekiyor, öncelikle bunu kabullen canım. Çok iyi değilsen psikolojik destek al ama herşey sen de bitiyor. İnan bana anne olacaksın.....

3 bucuk yıllık evliyim işte o yüzden acele ediyorum cnm bende herkes gibi anne olmak istiyorum belki yaşımdan dolayı problem etmemem gerek ama işte ateş düştü mü yüreğe. eşimde sperm hareketlilik düşük başka bi problem yok şükür.

Bak kuzummm beni dudunup teselli ol daha cok erken rahatlat kafani elbet olacak de zamani geldiginde..bak ben 32 ye girdim ben bile bu kadar stress yapmiyirum bebegim sen rahat ol bak gor olacak seninde bebegin..

inşallah canım inşallah hepimizin olur hayırlısı ile sizlerle konuştum daha rahatladım

bir yerden başlamak lazım değil mi benim yaşımı duyanda daha bekleyin diyor

sağolun hepinizeee çoook teşekkür ederim benim biraz kafam rahatladı gitmekten vazgeçtim bekleyeceğim yılmadan devam edeceğim inşallah anne olacağız hepimiz ver buradan birbirimize bildireceğiz inşallah..

aşılamadan 10 gün sonra kanda baktırdım sonuç negatif..çalışmalaa
ra 1 ay ara verdik..ilk denememizdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…