Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar benimde 2.asılaamam bugün 13.günüm kantesti yaptırdım 45.45 sonucum dr.um gebesin dedi 2 gün sonra tekrar bakıcak yükselirse sıkıntı yok dedi Allahım cok sükürler olsun

arkadaşlar nerelerdesiniz.alben patikli dildildem yedirenk ismini unuttuğum herkes.nasılsınz.benim 2. aşılamam tuttu şükür.buguun 17. günüm aşılamanın bhcg de 269.2. allahım herkese yaşatsn bu duyguyu.dualarımdasınız hepiniz.sevilay ın ki gibi değildi benim aşılamam.ultrasonsuz oldu ama allahım ol deyince oluveriyo şükür ki.

Merhaba,oncelikle tebrikler Allah hayirlisiyla dunyaya gelmesinide nasip eder insallah evladiniza, benim 9. Gunum bugun ve merak ettigim kacinci gun ogrendiniz siz gebeligi malum saatler gecmek bilmiyor

arkadaşlar benimde 2.asılaamam bugün 13.günüm kantesti yaptırdım 45.45 sonucum dr.um gebesin dedi 2 gün sonra tekrar bakıcak yükselirse sıkıntı yok dedi Allahım cok sükürler olsun

Kızlarrrrr adınıza çokkkk sevindimmm :) Allahımmkucağınızada almayı nasip etsin inşallahhhh çok sevindim çokk darısı bizim başımıza :)

Merhaba,oncelikle tebrikler Allah hayirlisiyla dunyaya gelmesinide nasip eder insallah evladiniza, benim 9. Gunum bugun ve merak ettigim kacinci gun ogrendiniz siz gebeligi malum saatler gecmek bilmiyor

tşk ederim cnm allah herkese nasip etsin.2 . aşılamam olduğu için benim umudum yoktu 1. si olmadı 2. side olmaz dedim.hiç düşünmedim.işime gittim geldim.belirti aramadım taa ki 12. gün tuvalette peçeteye gelen çok açık pembe lekelenmeye kadar.ilk önce korktum gördğümde sonra yerleşme kanaması olabilir dedim.bir de 15. gün sol kasığıma bi sancı girdi bu kez tuttu dedim.16. gün idrar testi yaptım hemen pozitif çıktı.17. gün kan testinde 269 çıktı değerim. cuma tekrarlamamı istedi doktorum.önümüzdeki haftaya da bebeğimi görmeye gidicez allahın izniyle.

kızlar birde benim yaptığım şeyleri söyliyeyim.iğneleri yaparken incir kürünü de uyguladım ama sabah akşam değil sadece akşam olarak.çatlatma iğnesinden sonra içmedim bıraktım.bide aşılama olduğu günden 7. güne kadar hergün biraz ananas yedim. bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyomuş. tüp bebek denemesinde tavsiye ediliyomuş bende ananası sevdiğim için denedim.allaha şükür ki bebeğim tutundu bana.

bayağıdır girmiyordum ama girip de bu müjdeli haberleri alınca sevindim sağlıcakla bebişine kavuşursun inşallah

ooov maşallah sıralanmış güzel haberler valla canım seninle sanırım benzer sorunlarımız vardı..benim eşim varikosel ama değerleri çok kötü değil bir hız da biraz sorun vardı.Dün hastaneye gittik 29 nisana sperm testi için randevu verdi.o günkü sonuca göre sanırım aşılama için dosya açtıracak.çünkü sordu kaç yıllık evlisiniz ameliyat oldumu falan diye..gerisayım yapıyorum bakalım 29 nisanı beklicem mecburen

tşk ederim cnm.yanlış hatırlıyosun galiba çünkü bizim sebepsiz infertildi.keçiboynuzu kürü uygula eşine istersen aşılama süresinde.faydası oluyor diyorlar.hakkında hayırlı olsun.en yakın zamanda kavuşursn bebeeğine inş.

ayyy ne güzel bi haber hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah canım

AYYYY Canım aynı zamanlarda 1. aşılamaları olmuştuk ama nasip olmadı kısmet senin 2.aşılamadaymış allahım hiç bi sorun çıkmadan tamamlarsın hamileliğini sevindim valah cnm

AYYYY Canım aynı zamanlarda 1. aşılamaları olmuştuk ama nasip olmadı kısmet senin 2.aşılamadaymış allahım hiç bi sorun çıkmadan tamamlarsın hamileliğini sevindim valah cnm

ilgin ve dileklerin için tşk ederim. sen nasılsın.

iyi akşamlar

2.aşılamayla mutlu sona ulaşan arkadaşlar rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

ben haftaiçi olacağından dolayı maalesef 2.aşılamayı yaptıramıyorum.doğal yolla deneyeceğiz.tam 14 gündür gonal vuruluyorum.hep düşük dozda gittik pko olduğu için.çok yavaş büyüdü.ve tüm yumoşlar uyarıldı.kist olma olasılığı var çatlamayanların.canım çok sıkkın.hem bu kadar uzun bir iğne dönemi ve ultrasona girip çıkmak yoruldum çok

canım dualarını hiç eksik eme benim aşılamam tutmadı. ama sonraki ay doğal yolla hamile kalmışım dün doktora gittim ve 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim. o minicik kalbini gördüm.allahım isteyen herkese nasip etsin çok zor bi 9 ay geçirdim ama allahım kendiliğinden nasip etti . üstelik doktor doğal yolla olması çok zor dedi bizde morfoloji 1 sayı da en fala 18 milyona çıktı hareketlilik te15 di sakın umudunuzu kaybetmeyin.bekleyim rabbin herşeyin zamanını biliyor.duaları seninle ve bütün anne olmak isteyen herkesle

cok teşekkür ederim cnm suan keseyi görmek için gün sayıyorum rabbim her isteyene tez vakitte sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin .

bayağıdır girmiyordum ama girip de bu müjdeli haberleri alınca sevindim sağlıcakla bebişine kavuşursun inşallah

teşekkür ederim sağolun suan keseyi görmek için gün sayıyorum kesyi görüp kalp atıslarınıda duysam içim rahat edicek inşallah.

ayyy ne güzel bi haber hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah canım

cok teşekkür ederim cnm suan keseyi görmek için gün sayıyorum rabbim her isteyene tez vakitte sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin . aminn

Kızlarrrrr adınıza çokkkk sevindimmm :) Allahımmkucağınızada almayı nasip etsin inşallahhhh çok sevindim çokk darısı bizim başımıza :)

darısı tez vakitte sizin basınıza ben suanda kese görmek için gün sayıyorum inşallah hersey yolunda gider

kızlar merhabalar nasılsınız bakalım ben geldim tekrar çok uzun süredir yazmadım ama özledim hepinizi ben cumartesi rahim filmi çektirdim erzuruma gittim özelde anesteziyle çok rahatmış boşuna korkmuşum bu arada tertemiz çıktı rahim filmi ayılırken ilk sorum noldu oldu doktora o da çok güzel bir sorun yok deyince eeeeee ne b..k yemeğe olmuyo bu çocuk demişim gülmekten ölmüş millet tabi ben o arada tekrar uyumuşum işte böyle canlar kayseri acıbademle anlaştım kendi memleketim orda yaptırıcam 4500 fiyat verdiler 1500 de ilaçlarmış extra tahli filan gel sen 7 bin de yani mayısta ön görüşmeye gidiyorum ağustosta da tüp bebeğe anca ayarlıycam paramı tanıdığım kızlar hepinizden af diliyorum soramadım şimdiye kadar yazın nolur bana sizler ne alemdesiniz?var mı güzel haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…