merhaba arkadaşlar bende martta aşılama yaptım ve çok şükür ilk aşılamada tuttu.şu anda 7 haftalık hamileyim.merak ettiğiniz bir şey varsa seve seve yardımcı olurum.hepinizi çok iyi anlayabiliyorum.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
ne güzel Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.sizdeki sorun neydi?
Slm tatlim zor zamanlari atlatmana cok sevindim bende ara ara giriyorum sayfaya artik kimse pek yazmiyor.. bende cok şükür 8+1 deyim Allahim cok büyük su zamana dek gayet rahat gecirdim ara ara halsizlik oluyor dinleniyorum geciyor kendimi korumaya calisiyorum is güç yogun isyerinde henüz aciklamadim üç ay dolsun hersey temiz ciksin testler filan sonra. .. Buradaki tüm arkadaslarim icin dualar ediyorum hersey gönlünüzce olsun hayırlı gebelik ve dogumlar bulsun hepimizi ,!!! Cinsiyeti belli olsun yaz tatlim olur mu kısmetse bende yazarım :) Allah'a emanet olun sabır herkes o güzel haberi alacak Rabbimin izniyle...
ne güzel yazmişsin. yazdıklarının hepsini ben yapıyorum ve hiçbir sorun da yok. herkese tavsiye ederim bu kadar rahat ve relax modunda olmayı. hamilelik hastalık değil.. hayatımızın çok güzel dönemindeyiz ve hamileliyimizin tadını çıkaralım benceselam cnm ben 18 haftalık oldum.2 hafta önce cinsiyeti öğrendik.Allah nasip ederse bir kızım olacak.ne yalan söylim çokda istiyodum kız olmasını.kendimi çok şanslı hissediyorum.isteyen herkese nasip olsun inşallah.
bu arada hamileliğim boyunca sürekli araştırmalar yapıyor biz hamileler için en doğru bilgileri ediniyorum.bunlardan en önemliside ;annelerin hamilelikleri ne kadar huzurlu,mutlu,stresten mümkün olduğunca uzak geçirirse bebekleride bir o kadar huzurlu ve mutlu oluyormuş.bende buna çok dikakt ediyorum.kafama hiçbir şeyi takmamaya çalışıyorum.bu ülkede yaşayıp stresten ve üzüntüden uzak durmak zor olmasına rağmen bunu en aza indirmeye çalışıyorum.gerekirse tvyi kapatın sizi üzecek haberleri izlemeyin.benim sizlere en büyük tavsiyem budur.
diğer bir ikincisi;etrafınızda çok fazla insan size sürekli aman eğilme aman kalkma aman sen yapma etme diyen insanlar olacak.eğer 3 ayı atlattıysanız ve doktorunuz herşeyin yolunda olduğunu söylüyorsa yürüyüşlere başlayın.ve hatta normal doğum düşünüyorsanız hamile pilatesine ve hamile yogasına başlayın ve karnınız ne kadar büyürse büyüsün siz ağırlaşmayacak beliniz sırtınız ağrımayacaktırve üçüncüsü;.sen 2 canlısın diyenlere kulak asmayın.kendinizi aç bırakmayın ama homidinegırklakta yemeyin.sağlıklı sık sık ama az az yemeniz fazla kilo almamanızı sağlayacaktır.5.ayımdayım şimdiye kadar 3 kilo aldım.
ve dördüncü tavsiyem;asla bakımsız gezmeyin.ben saçlarımıda boyatıyorum tırnaklarıma ojede sürüyorum.bunu yapmayan bakımsız demek değildir tabiki ama hamileyim diye kendinizi salmayın.eminim her kadına hamilelik çok yakışıyor ve hamileliğin getirdiği ayrı bir güzellik var.siz o güzelliğe güzellik katın.eşiniz sizi her halinizle beğensin :) benden bu kadar arkadaşlar.hepinizi kocaman kucaklıyor ve öpüyorum..
Slm kızlar nasılsınız ben destina sistem sifremi bir türlü kabul etmedi yeniden üye olup geldimmm bende düzenli kontrollerime kadikoy acibadem prof.tayfun bagis ve ekibinde devam ediyorum Allah razi olsun onlardan. ..cok memnunum dün itibariyle on yedi buçuk haftada oldugumu öğrendim :) ikili testte dr umuz bebegimizin cinsiyetini erkek dedi ve tam hissettigim istedigim gibi oldu :) stresten uzak kalmaya çalışıyor um tabi mümkün oldugu kadar ,, bebegimin sakin ve huzurlu olması buna bağlı :) hala disardan bakanlar gebe olduğumu anlamıyor zira iç karnim varmış annem gibi genetik :) dengeli besleniyorum yürüyüş yapıyorum bol bol süt iciyorum abur cuburdan uzak kalıyorum ve çok şükür hersey yolunda bebegimin gelisimi gayet iyi :) Allah herkesin bebegini kucagina nasip etsin isteyen her kadina bu mutlulugu nasip etsin :) hep dua ediyorum , hepinize sevgi ve selamlar ...selam cnm ben 18 haftalık oldum.2 hafta önce cinsiyeti öğrendik.Allah nasip ederse bir kızım olacak.ne yalan söylim çokda istiyodum kız olmasını.kendimi çok şanslı hissediyorum.isteyen herkese nasip olsun inşallah.
bu arada hamileliğim boyunca sürekli araştırmalar yapıyor biz hamileler için en doğru bilgileri ediniyorum.bunlardan en önemliside ;annelerin hamilelikleri ne kadar huzurlu,mutlu,stresten mümkün olduğunca uzak geçirirse bebekleride bir o kadar huzurlu ve mutlu oluyormuş.bende buna çok dikakt ediyorum.kafama hiçbir şeyi takmamaya çalışıyorum.bu ülkede yaşayıp stresten ve üzüntüden uzak durmak zor olmasına rağmen bunu en aza indirmeye çalışıyorum.gerekirse tvyi kapatın sizi üzecek haberleri izlemeyin.benim sizlere en büyük tavsiyem budur.
diğer bir ikincisi;etrafınızda çok fazla insan size sürekli aman eğilme aman kalkma aman sen yapma etme diyen insanlar olacak.eğer 3 ayı atlattıysanız ve doktorunuz herşeyin yolunda olduğunu söylüyorsa yürüyüşlere başlayın.ve hatta normal doğum düşünüyorsanız hamile pilatesine ve hamile yogasına başlayın ve karnınız ne kadar büyürse büyüsün siz ağırlaşmayacak beliniz sırtınız ağrımayacaktırve üçüncüsü;.sen 2 canlısın diyenlere kulak asmayın.kendinizi aç bırakmayın ama homidinegırklakta yemeyin.sağlıklı sık sık ama az az yemeniz fazla kilo almamanızı sağlayacaktır.5.ayımdayım şimdiye kadar 3 kilo aldım.
ve dördüncü tavsiyem;asla bakımsız gezmeyin.ben saçlarımıda boyatıyorum tırnaklarıma ojede sürüyorum.bunu yapmayan bakımsız demek değildir tabiki ama hamileyim diye kendinizi salmayın.eminim her kadına hamilelik çok yakışıyor ve hamileliğin getirdiği ayrı bir güzellik var.siz o güzelliğe güzellik katın.eşiniz sizi her halinizle beğensin :) benden bu kadar arkadaşlar.hepinizi kocaman kucaklıyor ve öpüyorum..
Arkadaşlar neden yazmıyorsunuz gelişmeleri bilgi sahibi olalım nasıl oluyor süreç
Slm canim senin tedavi sürecin ne asamada , asilama mi tüp bebek tedavisimi yapıyorsun?
Slm canim senin tedavi sürecin ne asamada , asilama mi tüp bebek tedavisimi yapıyorsun?
merhaba arkadaşlar bende martta aşılama yaptım ve çok şükür ilk aşılamada tuttu.şu anda 7 haftalık hamileyim.merak ettiğiniz bir şey varsa seve seve yardımcı olurum.hepinizi çok iyi anlayabiliyorum.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?burada bazı bilgiler var canm oraya gel t=720723&page=123SAğlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.
Bizde 9 aydır deniyoruz olmadı . Eşim varikosel den ameliyat oldu.
Bende de stresten düzensizliker başladı.
Hal böyle olunca doktora gitmeye başladım. Aşılamaya başlamak istiyorum . Süreç nasıl oluyor?Sen nerde yaptırdın ? ne kadara mal oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?