arkadaşlar nerelerdesiniz.alben patikli dildildem yedirenk ismini unuttuğum herkes.nasılsınz.benim 2. aşılamam tuttu şükür.buguun 17. günüm aşılamanın bhcg de 269.2. allahım herkese yaşatsn bu duyguyu.dualarımdasınız hepiniz.sevilay ın ki gibi değildi benim aşılamam.ultrasonsuz oldu ama allahım ol deyince oluveriyo şükür ki.
merhaba arkadaşım umarım bu aşılamanda hayırlı haberler alırız. ben ocakta aşılama oldum devlet hastanesi zekai tahrde.... bana çok sıkışık girmemi söylediler kimse önemsemeyip hatta herkes bana gülüp su içmezken ben 2lt su içtim yürüyüş yaptım ve aşılamaya girmeden önce cok sıkışık olduğumu söyledim hemen beni diğer odadan çıkartıp ultrasyonlu odaya aldılar... görüntüleyerek yaptılar ve spermin yumurtaya gidişinide gösterdiler. aşılama sonrası 5 dakika sonra kalkmak istemediğim için oraya işemek zorunda kaldım ve en güzel haber asılamam tuttu. ben suan 9 haftalık hamileyimsuanda kötü haber düşük riskim var iç kanamam olduğu için 30 gündür raporluyum hareket etmeden sırt üstü yatıyorum ama allahın izniyle bugünleride atlatacagız... sagolsun annem hep yanımda... sizlere de tavsiyem aşılamaya sıkışık girin ultrasyonllu olsun.... ve asılama sonrası progestrolu alttan fitil olarak kullanın düşük riskiniz olmasın...
selam kızlar ...ben geldim sonunda
artık evimdeyim...1 ay oldu nerdeyse gelemedim okuyamadım kimler neler yapıyo
benim bu ay yattı adet olduğumda istanbuldaydım gidemedim doktora
siz neler yapıyosunuz özledim sizi
Kuzuummm ben iyiyim ne oldun sen neyin var? Cok cok gecmis olsun canim
kızlar merhabalar nasılsınız bakalım ben geldim tekrar çok uzun süredir yazmadım ama özledim hepinizi ben cumartesi rahim filmi çektirdim erzuruma gittim özelde anesteziyle çok rahatmış boşuna korkmuşum bu arada tertemiz çıktı rahim filmi ayılırken ilk sorum noldu oldu doktora o da çok güzel bir sorun yok deyince eeeeee ne b..k yemeğe olmuyo bu çocuk demişim gülmekten ölmüş millet tabi ben o arada tekrar uyumuşum işte böyle canlar kayseri acıbademle anlaştım kendi memleketim orda yaptırıcam 4500 fiyat verdiler 1500 de ilaçlarmış extra tahli filan gel sen 7 bin de yani mayısta ön görüşmeye gidiyorum ağustosta da tüp bebeğe anca ayarlıycam paramı tanıdığım kızlar hepinizden af diliyorum soramadım şimdiye kadar yazın nolur bana sizler ne alemdesiniz?var mı güzel haberler
AYYYY Canım aynı zamanlarda 1. aşılamaları olmuştuk ama nasip olmadı kısmet senin 2.aşılamadaymışallahım hiç bi sorun çıkmadan tamamlarsın hamileliğini sevindim valah cnm
Albencimmm slmm bende hamileyimm acibadem kadikoy de prof tayfun bagista tüp bebek yaptirdik ve yarinda keseyi gorecegiz insallah dualarinizi bekliyorum darısı tüm isteyenlere nasip olsunnnn!!!
canım beniiiiiiiiiiiim çok sevindim oh be biri daha kurtuldu kuzum benim yaaaaaaa ay ağlıycam sevinçten bana böyle haberlerle gelin işte oh beeeeeeeeeee seni kocaman öptüm bu haberin için Allahım sağlıkla aldırsın bebişini kucağına dua et nolur bize de
Canimmm seninde hayirli olsun bebisinnn cookkk sevindimmm kac haftalik keseyi gordun müTebrik ederim canım Allah kucagina almayi nasip etsin insallah bende hamileyimm :)
Cok tesekkurler cnm Allah razı olsun en kısa zamanda inşallah sanada nasip olsun yarin keseyi gorucez inşallah bakalim hala korkuyorum. .canım çok sevindim hayırlı olsun Allah sağlıcakla aldırsın kucağına bebişini dualarım hepinizle sizde dua edin bana ben de acıbadem kayseride turgut aydına gidicem inşallah ağustosta koydurucam bebeği
canım çok sevindim hayırlı olsun Allah sağlıcakla aldırsın kucağına bebişini dualarım hepinizle sizde dua edin bana ben de acıbadem kayseride turgut aydına gidicem inşallah ağustosta koydurucam bebeği
canım benim merhaba seni yazmıştım listeme yanlış hatırlamıyosam bebeğini sağlıcakla al kucağına aman kuzum kalkma yat hiç bişey şu an senin ve bebişinin sağlığından önemli değil inşallah olmayacak öyle kötü bişey dua et bol bol dinlen
Tedavin hayırlı olsun cnm inşallah bu sefer yüzün gulecek hangi hastane ile gorusuyorsunmerhaba kizlar bende sizlerle ayni zamanda asilama yaptirmistim ama tutmamisti. tüp bebek tedavisine gectim. gecen hafta 8 tane yumurta toplanti 5 tanesi dondurulmak zorunda kaldibende endometrium kalinligi istenilen sekilde olmadigi icin bu sekilde prosedür uygulandi.
önümüzdeki ay bakalim ne olacak. umarim en kisa sürede hepimiz bebislere kavusuruz...
Tedavin hayırlı olsun cnm inşallah bu sefer yüzün gulecek hangi hastane ile gorusuyorsun
kızlar hepimizin allah yar ve yardımcısı olsun bende 7 nisanda inş.2.aşılamamı olcam çok heycanlıyım stresliyim garip duygular içindeyim rabbim cümlemize nasip etsin hamiş olmayıdualarınıza benide katın
kızlar bu aşılama nasıl bir şey acı sızı var mı birde fiyatları nedir acaba?
Slm tatlim zor zamanlari atlatmana cok sevindim bende ara ara giriyorum sayfaya artik kimse pek yazmiyor.. bende cok şükür 8+1 deyim Allahim cok büyük su zamana dek gayet rahat gecirdim ara ara halsizlik oluyor dinleniyorum geciyor kendimi korumaya calisiyorum is güç yogun isyerinde henüz aciklamadim üç ay dolsun hersey temiz ciksin testler filan sonra. .. Buradaki tüm arkadaslarim icin dualar ediyorum hersey gönlünüzce olsun hayırlı gebelik ve dogumlar bulsun hepimizi ,!!! Cinsiyeti belli olsun yaz tatlim olur mu kısmetse bende yazarım :) Allah'a emanet olun sabır herkes o güzel haberi alacak Rabbimin izniyle...kızlar selam nasılsınız? uzun zamandır görüşemedik bir girip bakayım dedim kimler hamiş kimler değil.ben 12 haftamın içindeyim 3 hafta sonra cinsiyeti öğreneceğiz.mide bulantılı bol halsiz ve herşeyden tiksindiğim dönemleri geride bırakarak tekrar yemeklerden keyif almaya başladım.ilk 3 ay gerçekten çok zor.kişiye göre değişir tabi ama yinede zor geçirenlerin allah yardımcısı olsun.annelerin hakkı ödenmez valla ben daha ilk 3 ayımda bile bunu daha iyi anladım :))zaten ne kadar zor geçirirsen geçir doktora her gidişinde meleğinin ne kadar büyüdüğünü gördüğünde tüm sıkıntıları unutuveriyosun :) ben burdan hamile kalamayan arkadaşlarıma hayırlı tedaviler ve sonrasındada hayırlı bebişler diliyorum.hamiş arkadaşlarada hayırlı doğumlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?