Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım beniiiiiiiiiiiim çok sevindim oh be biri daha kurtuldu kuzum benim yaaaaaaa ay ağlıycam sevinçten bana böyle haberlerle gelin işte oh beeeeeeeeeee seni kocaman öptüm bu haberin için Allahım sağlıkla aldırsın bebişini kucağına dua et nolur bize de

canım benim merhaba seni yazmıştım listeme yanlış hatırlamıyosam bebeğini sağlıcakla al kucağına aman kuzum kalkma yat hiç bişey şu an senin ve bebişinin sağlığından önemli değil inşallah olmayacak öyle kötü bişey dua et bol bol dinlen

selam kızlar ...ben geldim sonunda
artık evimdeyim...1 ay oldu nerdeyse gelemedim okuyamadım kimler neler yapıyo
benim bu ay yattı adet olduğumda istanbuldaydım gidemedim doktora
siz neler yapıyosunuz özledim sizi

naber yavru kuş bende girmedim uzun zamandır yeni giriyorum seni görünce burda sevindim var mı güzel bir gelişme

Kuzuummm ben iyiyim ne oldun sen neyin var? Cok cok gecmis olsun canim

canımın içi naber bebekim ben yine dayanamdım girdim bakayım hayırlı haberler var mı diye luul2 hamiş kalmış taltua ve sevilayda hamiş diğer kızları da tanımıyorum ama her hamiş haberini duyunca mutlu oluyorum darısı başımıza sen ne yaptın kuşum yerleştin yeni evine kocişinin ameliyatı ne vakit

Albencimmm slmm bende hamileyimm acibadem kadikoy de prof tayfun bagista tüp bebek yaptirdik ve yarinda keseyi gorecegiz insallah dualarinizi bekliyorum darısı tüm isteyenlere nasip olsunnnn!!!

Albencimmm slmm bende hamileyimm acibadem kadikoy de prof tayfun bagista tüp bebek yaptirdik ve yarinda keseyi gorecegiz insallah dualarinizi bekliyorum darısı tüm isteyenlere nasip olsunnnn!!!

canım çok sevindim hayırlı olsun Allah sağlıcakla aldırsın kucağına bebişini dualarım hepinizle sizde dua edin bana ben de acıbadem kayseride turgut aydına gidicem inşallah ağustosta koydurucam bebeği

tşk ederim cnm.allah sana da nasip etsin inş dualarımdasın.bende öpüyorum inş bu güzel haberi senden de duyucaz.

Cok tesekkurler cnm Allah razı olsun en kısa zamanda inşallah sanada nasip olsun yarin keseyi gorucez inşallah bakalim hala korkuyorum. .

Herkese dua ediyorum cnm ama sanada bir baska seninde burda haberini alicaz ben bu surecte 4444 salavati tefriciye okudum iki arkadasimda destek oldular cok şükürler olsun:)

Bugun keseyi de gördük çok şükür hatta minik minik goz kırması gibi kalp atışıni da gördük Allahima şükürler olsun! !! Allah isteyen herkese nasip etsin benim gibi dış gebelik kimyasal gebelik yasayanlar pes etmesin sakın ...Alben dildidem patikli luul sophia sevilay vee diger arkadaslarimmm hepnize boll dualar gönderiyorum! !!

merhaba kizlar bende sizlerle ayni zamanda asilama yaptirmistim ama tutmamisti. tüp bebek tedavisine gectim. gecen hafta 8 tane yumurta toplanti 5 tanesi dondurulmak zorunda kaldi bende endometrium kalinligi istenilen sekilde olmadigi icin bu sekilde prosedür uygulandi.
önümüzdeki ay bakalim ne olacak. umarim en kisa sürede hepimiz bebislere kavusuruz...

Tedavin hayırlı olsun cnm inşallah bu sefer yüzün gulecek hangi hastane ile gorusuyorsun

kızlar hepimizin allah yar ve yardımcısı olsun bende 7 nisanda inş.2.aşılamamı olcam çok heycanlıyım stresliyim garip duygular içindeyim rabbim cümlemize nasip etsin hamiş olmayı dualarınıza benide katın

kızlar bu aşılama nasıl bir şey acı sızı var mı birde fiyatları nedir acaba?

kızlar bu aşılama nasıl bir şey acı sızı var mı birde fiyatları nedir acaba?

acı yok yoktur çok hafif aşılama esnasında bi kasıklarda sızı hissediyosun okadar ilaçlarla birlikte 1000 tl buluyo rapor olursa daha uygun

kızlar selam nasılsınız? uzun zamandır görüşemedik bir girip bakayım dedim kimler hamiş kimler değil.ben 12 haftamın içindeyim 3 hafta sonra cinsiyeti öğreneceğiz.mide bulantılı bol halsiz ve herşeyden tiksindiğim dönemleri geride bırakarak tekrar yemeklerden keyif almaya başladım.ilk 3 ay gerçekten çok zor.kişiye göre değişir tabi ama yinede zor geçirenlerin allah yardımcısı olsun.annelerin hakkı ödenmez valla ben daha ilk 3 ayımda bile bunu daha iyi anladım :))zaten ne kadar zor geçirirsen geçir doktora her gidişinde meleğinin ne kadar büyüdüğünü gördüğünde tüm sıkıntıları unutuveriyosun :) ben burdan hamile kalamayan arkadaşlarıma hayırlı tedaviler ve sonrasındada hayırlı bebişler diliyorum.hamiş arkadaşlarada hayırlı doğumlar diliyorum.

Slm tatlim zor zamanlari atlatmana cok sevindim bende ara ara giriyorum sayfaya artik kimse pek yazmiyor.. bende cok şükür 8+1 deyim Allahim cok büyük su zamana dek gayet rahat gecirdim ara ara halsizlik oluyor dinleniyorum geciyor kendimi korumaya calisiyorum is güç yogun isyerinde henüz aciklamadim üç ay dolsun hersey temiz ciksin testler filan sonra. .. Buradaki tüm arkadaslarim icin dualar ediyorum hersey gönlünüzce olsun hayırlı gebelik ve dogumlar bulsun hepimizi ,!!! Cinsiyeti belli olsun yaz tatlim olur mu kısmetse bende yazarım :) Allah'a emanet olun sabır herkes o güzel haberi alacak Rabbimin izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…