Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hadi hayırlısı bakalım.beş dakikalık bi işlem sonra dinleniyorsun baş aşağıda ayaklar havada.:)

Son düzenleme:

Merhaba cnm inş. herşey yolunda gider sonuç pozitif olur Allahın izniyle

sağolun kızlar.rabbim hayırlısını nasip etsin

canım ben progestan kullanıyorum gün 3 defa alttan, daha önceki aşılamamda da vermişti bide bize ilişki ile ilgili daha öncede şimdide hiç bişey demedi bende sormadım ama ne olur ne olmaz diye temkinliyim bişey yapmak istemiyorum yani hiç bi fikrim yok bu konuda benim kasık ağrım devam ediyor hatta ara ara baya adet sancısı gibi oluyor sende de aynımı canım?

kızlar bende bugün doktora gittim gonal f başlıyorum yarın siz kaç ünite ile başlamıştınız yazamısınız? :44:

Ben gonal f'e 37.5 ünite ile başladım daha önce ohss olduğum için. Yükseltiecek sonra dozu.

Hakkında hayırlısı olsun canım. Vajinal muayenenin bir tık ötesi diye düşün. Kısacık sürecek sonra dinleneceksin.

Kızlar bugün ilk kontrolüme gidiyorum. Biz çok düşük dozla başladık korkuyorum şimdi ya hiç yumurta yoksa diye.
3 gün 37.5 ünite vurdum bir şeyler vardır di mi?

sol kasığımda özellikle sızıntı oluyor ama çok değil başka hiç bi değişiklik yok kendimi dinlememeye çalışıyorum ben de jeli kullanıyorum günde 1 defa ama

Merhaba arkadaşlar ,hepinizinki hayırlı olsun .Allah her kese sağlıklı evlat nasip etsin inşAllah .2014 yılı hepimiz için hayırlı uğurlu olsun.Sizleri hep takip ediyorum amma yeni üye oldum . Benimde bu ay aşılamam varda Gonal F 3 gündür yapıyorum .Bu iğne beni çok kötü ediyor ,sizlerde de baş ağrısı ve yumurtalıklarda ağrı olmuşdumu ?

Son düzenleme:
liste çok güzel olmuş ellerine sağlık arkadaşım
yaaa sanırım en yüksek doz benim bana doktor 150 kullan dedi :18:

inşallah hepiniz pozitif sonuçlar alırsınız arkadaşlar...

benimde bugün reglimin 2. günü,yarın randevum var aşılamaya başlayacağız inşallah.
eşimde sperm azlığı var.doktor,%15-20 şansınız var,çok kaptırmayın kendinizi dedi.yine de ümitliyim...

Bir de sanırım hap kullanacakmışım.iğneleri devlet ödemiyor dedi doktorum.yarın ayrıntılı olarak soracağım bakalım.burada bakıyorum herkes iğne kullanıyor. klomenin etkisi daha mı az acaba bilgisi olan var mı?

liste çok güzel olmuş ellerine sağlık arkadaşım
yaaa sanırım en yüksek doz benim bana doktor 150 kullan dedi :18:

En düşük de benim :) ya o kişiden kişiye değişiyor. Bende hipersümilitasyon olasılığı olduğu için düşükten başladık. Hatta doktorum bugün dedi kimi hasta oluyor 150yle başlıyoruz diye.

Evet ödemiyor. Bana mesela klomen etki etmedi ama klomenle hamile kalan da var. Klomen ve benzerlerinden fayda göremeyince iğneye geçiliyor. Ama etkisiz bir ilaç olduğunu söyleyemeyiz. Hayırlısı olsun.

İki yumurtam var biri 7 diğeri 8mm. 3 gün çok düşük dozdan vurdum. Ona rağmen iyi dedi dr. dozumu yükseltti. Haftaya cuma gününe kalmaz aşılanacağım inşallah.

İki yumurtam var biri 7 diğeri 8mm. 3 gün çok düşük dozdan vurdum. Ona rağmen iyi dedi dr. dozumu yükseltti. Haftaya cuma gününe kalmaz aşılanacağım inşallah.

ne güzel gözün aydın canım peki yüksek doz diye etsiz kalmaz dimi yani ters tepmez inşallah benim ki

ne güzel gözün aydın canım peki yüksek doz diye etsiz kalmaz dimi yani ters tepmez inşallah benim ki

Yok canım neden etkisiz kalsın. Doktorun biliyordur nasıl olacağını. Ben pcos olduğum için yumurtalar birden büyüyor. KArnımda ödem falan oluyor. Hastanelik oluyorum. O durumda aşılama bile iptal edilebiliyor. Doktorum bunu bildiği için düşük başlattı. Kontole gittiğinde doktorun dozunu ayarlar durumuna göre merak etme sen canım.

kızlar aşılamam çok iyi geçti.tam akşam ezanı okunurken spermleri enjekte ediyordu doktorum.sadece dua ettim.sonra hiç kalkmadan 1 saat yattım odada.kalktığımda akan birşey olmadı.canımı sıkan tek şey ben yatarken yan odada hastalara bakmaya devam ediyordu doktorum.aşılaması başarılı olmuş birisinin 7 haftalık bebeğin kalbi durduğunu söyledi doktorum.o konuşmalara gözyaşlarına maalesef duyarsız kalamadım.üzüldüm gerçekten.hepimiz için hayırlısı.fikir açısından tekrar yazayım sürecimi ve sperm sonuçlarını

adetimin 3.günü başladım 5 gün serophene kullandım.peşinden 5 gün puregon 75 doz.aşılamaya en küçüğü 17 en büyüğü 20 olan 6 yumurta ile girdim.(sağ 3 sol 3)

eşimin yıkama sonrası değerleri

sayı 229
hareketlilik %98
progresif hareketlilik %97
progresif hareketli sperm sayısı 222

Hayırlı uğurlu olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz. Kaçıncı gün kan tahlili dedi doktor.

normalde 25 ocak dedi.yani adet günümama ben 11.günden sonra yaptırırım dayanamam

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah pozitif sonuç alırsın

tamam canım sağol pazartesi gideceğim doktora yani 4 gün bu şekilde kullandıktan sonra ilacı bakalım ne olacak çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…