Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi ya off ne zormuş çocuk sahibi olabilmek =/ yani aşılama yaptırmadan 3.de ilaçla mı şansını dene diyosun?
yanlış akıl vermek istemem sorununuz ne bilmiyorum en iyisi doktorunuzun size planladığı doğrultuda hareket etmeniz. ben özele değil devlete gidiyorum çokta memnunum. bu arada aşılamadanda çok korkma ben biraz nazlıyım :)

hadi ya off ne zormuş çocuk sahibi olabilmek =/ yani aşılama yaptırmadan 3.de ilaçla mı şansını dene diyosun?
bazı şeyler bünyeye göre değişir canım ben 2 kere rahim filmi çektirdim iki kerede aşılama yaptırdım hiç acımadı. Kaldıki ben çok panik biriyimdir. Sen korkma bence korku tedaviyi geciktirir.

valla canım ben bişey diyecek kadar uzman değilim ama ben 2 aşılama yaptırdım ikisi de tutmadı :KK43:Aşılamanın tutma şansı %15-20 arası yani normal yolla da aynı şansa sahipsin .Yine de sen bilirsin tabi :)
zaten araştırınca biraz düşündüm normal yoldan ne farkı var ki? sadece spermi onlar seçip içeri yolluyor o kadar. işte ne diyelim kısmet olmayınca ne yapsan olmuyo dışarıda dölleyip içeri koyuyolar yine olmuyo yine olmuyo demek ki kısmetten öte köy yok yani =/

sağ olun kızlar yardımlarınız için :) artık bakalım o zaman doktor ne diyosa onu yapıyım yok yere masrafa da girmiyim. devlet hastanesine gelince, bizim şehirde üniversite hastanesi çok uzak git gel iş yerinde sıkıntı oluyor mecburen daha pratik olması için özele gidiyorum

sağ olun kızlar yardımlarınız için :) artık bakalım o zaman doktor ne diyosa onu yapıyım yok yere masrafa da girmiyim. devlet hastanesine gelince, bizim şehirde üniversite hastanesi çok uzak git gel iş yerinde sıkıntı oluyor mecburen daha pratik olması için özele gidiyorum
hmm çalışınca hastane işleri 2 katı stresli oluyo ben tedaviye başladığım ay işi bıraktım hem dinlenmek hemde hastane işlerimin peşinde rahat kosusturmak için...

hmm çalışınca hastandişleri 2 katı stresli oluyo ben tedaviye başladığım ay işi bıraktım hem dinlenmek hemde hastane işlerimin peşinde rahat kosusturmak için...
En iyisini yapmışsın canim is stresi de zor gercekten benim bu aşılama tutmadi gibi geliyo :( cok karamsar oldum vala

kızlarrrrrrrrrr bugün aşılamamın 5. günü hiç bir belirti hissetmiyorum sadece göğüslerim acıyo o kadar oda zaten her reglide olan şey ....... :(

kızlarrrrrrrrrr bugün aşılamamın 5. günü hiç bir belirti hissetmiyorum sadece göğüslerim acıyo o kadar oda zaten her reglide olan şey ....... :KK43:
zaten yumurta döllendikten 5-6 gün sonra ancak rahime iniyormuş yani 0 15 günlük sürede aslında hamilelik belirtisi olmaz diyolar bence kendinizi üzmeyin ve olumlu düşünün. stres daha da kötüleştiriyo her şeyi inşallah olmuştur :)

zaten yumurta döllendikten 5-6 gün sonra ancak rahime iniyormuş yani 0 15 günlük sürede aslında hamilelik belirtisi olmaz diyolar bence kendinizi üzmeyin ve olumlu düşünün. stres daha da kötüleştiriyo her şeyi inşallah olmuştur :)
ayyy inş tutmus olmasını hayal etmek bile ucuruyo bni havalarda bakalım pazartesi gibi test yaptırıcam tbi regli olmazsam.....

arkadaşlar ankarada yaşayan varmı? ibni sina hastanesinin karşısında bir evliyamızın türbesi varmış bilen varmı???

slm arkadaşlar ilk açıldığı zaman bu konu yazmıştım buraya bende 4. aşılamamı yatırdım 12 şubat gibi tam hatırlamıyorum. tutmadı. operatif histereskopi oldum geçen ay sağ ve solda rahim filminde görülmeyen hafif yapışıklık varmış açıldı. bu ay adetim diğerlerine göre daha fazla ve ağrısız oldu yarın 5. aşılama için tedaviye başlayacağım aranızda bu kadar çok aşılama deneyen var mı? ben rapor çıkarmak için yaptırıyorum tüp bebeğe geçeceğim olmazsa buda. sadece ilk aşılamam tuttu onda da 9 haftalıkken kalbi durdu. ümitlenmek istemiyorum ama insanın aklından da geçiyor hep ya olursa diye. Bu defa kimseyle paylaşmayacağım sadece eşim buraya yazanlar görecek.

slm arkadaşlar ilk açıldığı zaman bu konu yazmıştım buraya bende 4. aşılamamı yatırdım 12 şubat gibi tam hatırlamıyorum. tutmadı. operatif histereskopi oldum geçen ay sağ ve solda rahim filminde görülmeyen hafif yapışıklık varmış açıldı. bu ay adetim diğerlerine göre daha fazla ve ağrısız oldu yarın 5. aşılama için tedaviye başlayacağım aranızda bu kadar çok aşılama deneyen var mı? ben rapor çıkarmak için yaptırıyorum tüp bebeğe geçeceğim olmazsa buda. sadece ilk aşılamam tuttu onda da 9 haftalıkken kalbi durdu. ümitlenmek istemiyorum ama insanın aklından da geçiyor hep ya olursa diye. Bu defa kimseyle paylaşmayacağım sadece eşim buraya yazanlar görecek.
Canım cok gecmis olsun benimde sol tüpüm kapalı actırmak icin yapılan işlem nasıl bisey bayıltıyolar mı ağrılı mı

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun bende 4 yıllık evliyim rahimde yapışıklık vardı histereskopi yaptırmıştım okadar denememize rağmen çok şükür 3. aşılamam tuttu şu anda 4 haftalık hamileyim ama daha ultrasona girmedim inşallah bir sorun çıkmaz ALLAHtan ümit kesilmez canım inşallah en kısa zamanda sen ve tüm isteyenler çifter çifter doğururlar :)

Canım cok gecmis olsun benimde sol tüpüm kapalı actırmak icin yapılan işlem nasıl bisey bayıltıyolar mı ağrılı mı
ben histereskopi yaptırdım anestezi birşey hissetmedim yapışıklık için laparoskopi oluyor diye biliyorum ben onuda anestezi ile yapıyorlar karından ama lazerle delik açılıyor çok küçük ordan giriliyor. benim bir tanıdığımın laparoskopi sonucu hamileliği oluştu kendinden bekleme yaptır bence dr engel değil demişti bana da ama olsa olurdu. özelde yaptırdım ben devlet hastanesinde kürtajda enfeksiyon oldu ondan tercih etmedim zaten yapışıklıkta enfeksiyon sonucu oluştu.

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun bende 4 yıllık evliyim rahimde yapışıklık vardı histereskopi yaptırmıştım okadar denememize rağmen çok şükür 3. aşılamam tuttu şu anda 4 haftalık hamileyim ama daha ultrasona girmedim inşallah bir sorun çıkmaz ALLAHtan ümit kesilmez canım inşallah en kısa zamanda sen ve tüm isteyenler çifter çifter doğururlar :)
amin inşallah zaten tek bebek beni kesmez artık diyorum şaka bir yana. aşılaman histereskopi sonrası tutan ilk mi.? hayırlısı ile kucağına al inşallah bebeğini. dr gidince tiroid hormonları ve kan pıhtılaşması testi iste canım tavsiye ederim sana eğerki devlet hastanesine gidiyorsan mutlaka söyle onlar akıl edemiyor. kan pıhtılaşması çok önemli çünkü gebelikte.

amin inşallah zaten tek bebek beni kesmez artık diyorum şaka bir yana. aşılaman histereskopi sonrası tutan ilk mi.? hayırlısı ile kucağına al inşallah bebeğini. dr gidince tiroid hormonları ve kan pıhtılaşması testi iste canım tavsiye ederim sana eğerki devlet hastanesine gidiyorsan mutlaka söyle onlar akıl edemiyor. kan pıhtılaşması çok önemli çünkü gebelikte.
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım histereskopiyi istanbulda ünlü bir doktora yaptırmıştım 3 yıl önce aşılamayıda izmirde özel bir hastanede yaptırdım kısmet halla tuttuğuna inanamıyorum ama muğlada oturuyorum yarın izmire kontrole gidicem hayırlısı artık ne olursa hayırlısı olsun arkadaşım sen nerde tedavi görüyon ha bu arada kan pıhtılaşması için tet falan demişsin düşük olmaması içinmi acaba

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım histereskopiyi istanbulda ünlü bir doktora yaptırmıştım 3 yıl önce aşılamayıda izmirde özel bir hastanede yaptırdım kısmet halla tuttuğuna inanamıyorum ama muğlada oturuyorum yarın izmire kontrole gidicem hayırlısı artık ne olursa hayırlısı olsun arkadaşım sen nerde tedavi görüyon ha bu arada kan pıhtılaşması için tet falan demişsin düşük olmaması içinmi acaba
canım ben yozgatta yaşıyorum. ama tedaviye ankarada başladım. ilk aşılamam tutu benim sonra kalbi durdu. pıhtılaşma hem kalbin durmasına hemde hamile kalmaya sebep. hamilelikte oluyormuş genetik yatkınlıktan ondan mutlaka baktır dedim. cevap geç oldu kusura bakma bende bugün aşılama için start verdim hayırlısı artık.

Back
X