Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selamin aleykum kozlar.aranizda İstanbul da tedavi olan var mi?
Selam arkadaşlar bende martin 14aşilama yaptim ama bende herşey karıstı acaba piskolajik ola bilirmi ama tek emin oldugum bel agrısi icimde tutmus hissi var test yapmama3 gun var bana bilgi verin lutfen

Selam arkadaşlar bende martin 14aşilama yaptim ama bende herşey karıstı acaba piskolajik ola bilirmi ama tek emin oldugum bel agrısi icimde tutmus hissi var test yapmama3 gun var bana bilgi verin lutfen
Bu arada soran arkadas nen istanbul ozelde tedavi goruyorum doktorum cok ilgili maddi yondende cok duyarlı tavsiye ederim

acaba erkenmi yaptırdım kan testini aşılamamın 10.günü yaptırdım negatif dedi dr .bugün 13. günü hala regli olmadım. ama kendimi kandırmak istemiyorum olsaydı kanda elbet cıkardı ... demi kızlr ....

acaba erkenmi yaptırdım kan testini aşılamamın 10.günü yaptırdım negatif dedi dr .bugün 13. günü hala regli olmadım. ama kendimi kandırmak istemiyorum olsaydı kanda elbet cıkardı ... demi kızlr ....
Hayırlısı tatlım sen genede bekle ne hissedersen o olurmus

Beni tatmin edici birsey soyleyin daha 3

Beni rahatlatmak icin fikir verin daha 3gun var test yapmama belim agrıyor yemekten sonra midem bulaniyor karnimda sanci sislik var hamile kalmismiyimdir
ben senden 1 gün önce aşılama oldum yani 13 martta aynı seyler bendede var akıntı bel ağrısı şişlik göğüslerim balon gibi oldu aşırı akıntım var hatta regli oldum zannedip wc ye kosuyorum saat bası bakıyorum akıntı...

Bende akintıfalan yok goguslerimde sancı var ama şis degil acaba vajinal jel kullanıyorum akıntıyi ondan fark etmiyo ola bilirmiyim sence
hmm o ne hiç bilmiyorum neden kullanıyosun onu onun ıslaklığı varsa anlamayabilirsin tabi .. hiç gebelik testi yapmadınmı aşılama olduktan sonra yaa :(

hmm o ne hiç bilmiyorum neden kullanıyosun onu onun ıslaklığı varsa anlamayabilirsin tabi .. hiç gebelik testi yapmadınmı aşılama olduktan sonra yaa :KK43:
Birsey sorcam benden 1gun once asilama olduysan daha benim 3gunum var yani yaptırsam cikarmi simdide Sen niye 15 gun beklemen gerekirken beklemedin

Back
X