- Konu Sahibi minnak343434
- #2.061
kızlarrr kendimi iyi hissetmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar bende martin 14aşilama yaptim ama bende herşey karıstı acaba piskolajik ola bilirmi ama tek emin oldugum bel agrısi icimde tutmus hissi var test yapmama3 gun var bana bilgi verin lutfenSelamin aleykum kozlar.aranizda İstanbul da tedavi olan var mi?
Bu arada soran arkadas nen istanbul ozelde tedavi goruyorum doktorum cok ilgili maddi yondende cok duyarlı tavsiye ederimSelam arkadaşlar bende martin 14aşilama yaptim ama bende herşey karıstı acaba piskolajik ola bilirmi ama tek emin oldugum bel agrısi icimde tutmus hissi var test yapmama3 gun var bana bilgi verin lutfen
canım çok geçmiş olsunn , inan ne diyeceğimi bilemiyorum seni çok iyi anlıyorumkızlarrr kendimi iyi hissetmiyorum![]()
Slm kimse varmicanım çok geçmiş olsunn , inan ne diyeceğimi bilemiyorum seni çok iyi anlıyorumAma ümitsizliğe kapılma lütfen daha yolun başındayız
burdayız canımm selamSlm kimse varmi
Hayırlısı tatlım sen genede bekle ne hissedersen o olurmusacaba erkenmi yaptırdım kan testini aşılamamın 10.günü yaptırdım negatif dedi dr .bugün 13. günü hala regli olmadım. ama kendimi kandırmak istemiyorum olsaydı kanda elbet cıkardı ... demi kızlr ....
Beni tatmin edici birsey soyleyin daha 3burdayız canımm selam
Beni rahatlatmak icin fikir verin daha 3gun var test yapmama belim agrıyor yemekten sonra midem bulaniyor karnimda sanci sislik var hamile kalmismiyimdirburdayız canımm selam
Banada cevap yaz canim hakkımızda hayırlısıinş. kırmızıları görmem o zman ne diyeyim cumaya kadar olmazsam tekrar kan vercem..
ben senden 1 gün önce aşılama oldum yani 13 martta aynı seyler bendede var akıntı bel ağrısı şişlik göğüslerim balon gibi oldu aşırı akıntım var hatta regli oldum zannedip wc ye kosuyorum saat bası bakıyorum akıntı...Beni tatmin edici birsey soyleyin daha 3
Beni rahatlatmak icin fikir verin daha 3gun var test yapmama belim agrıyor yemekten sonra midem bulaniyor karnimda sanci sislik var hamile kalmismiyimdir
ben senden 1 gün önce aşılama oldum yani 13 martta aynı seyler bendede var akıntı bel ağrısı şişlik göğüslerim balon gibi oldu aşırı akıntım var hatta regli oldum zannedip wc ye kosuyorum saat bası bakıyorum akıntı...
Bende akintıfalan yok goguslerimde sancı var ama şis degil acaba vajinal jel kullanıyorum akıntıyi ondan fark etmiyo ola bilirmiyim senceama işte testim negatif çıktıgı için hevesim kursağımda kaldı inş hamilesindir belirtiler çok gzl...
hmm o ne hiç bilmiyorum neden kullanıyosun onu onun ıslaklığı varsa anlamayabilirsin tabi .. hiç gebelik testi yapmadınmı aşılama olduktan sonra yaaBende akintıfalan yok goguslerimde sancı var ama şis degil acaba vajinal jel kullanıyorum akıntıyi ondan fark etmiyo ola bilirmiyim sence
Jeli niye verdi anlamadim korkudan yapmadim test ama bence olcak ya isallah ben yoruldum 10 yildırhmm o ne hiç bilmiyorum neden kullanıyosun onu onun ıslaklığı varsa anlamayabilirsin tabi .. hiç gebelik testi yapmadınmı aşılama olduktan sonra yaa![]()
Sen nerden isim neyJeli niye verdi anlamadim korkudan yapmadim test ama bence olcak ya isallah ben yoruldum 10 yildır
Jeli niye verdi anlamadim korkudan yapmadim test ama bence olcak ya isallah ben yoruldum 10 yildır[
oooo 10 yıl ne demek saygıyla eğiliyorum önünde benim daha 2.5 sene falan oldu. inş tutmuştur aşılaman yaa mukafatını alırsın onca yılın..
Birsey sorcam benden 1gun once asilama olduysan daha benim 3gunum var yani yaptırsam cikarmi simdide Sen niye 15 gun beklemen gerekirken beklemedinhmm o ne hiç bilmiyorum neden kullanıyosun onu onun ıslaklığı varsa anlamayabilirsin tabi .. hiç gebelik testi yapmadınmı aşılama olduktan sonra yaa![]()