Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
(BAŞKA SİTEDEN ALINTI )
slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin
her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis.
bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus,
eger parmagina sert bisey gelirse bu rahmiymis yani adet olacakmis,
eger sonsuz bi bosluk geliyosa rahmi yukarda yani hamile demekmis.
siz hic duydunuzmu bunu kadin cok emin konusuyodu..........

BENDE MERAK ETTİM VE SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM YANLIŞ ANLAMAYIN

ilk aşılamamı bugün oldum inş tutar çok heyecanlıyım
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin bizlere. Bende 4 yıllık evliyim geçen sene doğal yollarla hamile kaldım ancak kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım. Tekrar istedik bi türlü tutturamadık. Dr hemen olsun beklemek istemiyorum dersen aşılama yapalım dedi. Doğal yolla hamile kalmamam için bi neden yokmuş 1 sene oldu hala yok. Banada fikir verirmisiniz kızlar

Canım bence ovulasyon yani yumurtlama testlerinden al. Tam olarak ne zaman yumurtladığını belirle. Biliyosun herkes adetin 14-16. Günlerinde yumurtlayacak diye birşey yok. Sonrada o günlerde bol bol çalışın :) bir sorun yoksa büyük ihtimal yumurtlamayı tutturamıyorsunuzdur. Biran önce bebeğine kavuşursun inşallah..

Kızlar benimde dün akşam aşılamam yapıldı. Hastaneye gittiğimde hiç umutlu değildim. Ama doktora yardım eden ebe o kadar iyi biriydiki beni çok umutlandırdı. Aşılama yapılırken çok mutluydum. Acaba tutarmıki yaaaaaa.. heyecanlı bekleyiş başladı. Hadi birileri hamileyim yazsın artık şurda. Bende umutlanmak istiyorumm..

çok üzüldüm canım inşallah bebişin gelirde bu acıları unutturur sana.aşılama büyük bir şans işi gerçekten yüzde 15 ile 18 arası bir başarı yüzdesi var normal bir ilişkiden farkı sadece spermlerin yıkanması ve yumurtalıklara en yakın yere bırakılması denemekte fayda var tutan birsürü insan var

merhaba arkadaslare oncelıkle hepınıze hayırlı cumalar.rabbım hepınıze olmayan herkese ve ıcınde banada bır evlat nasıl etsın.. ben 17 aylık evlıyım ılk gnden berı korunmadgmz halde olmadı ne esımde nede bende sorun cıkmadı 7 ocakda aşılama yaptrdk bugn 10.gunum... ılk gunden bu gune yasadgm belırtılerı degısıklıklerı tek tek yazdım defterıme olurda pozıtıf olrsam sızlerle paylasmak ıcın bilmıyoruym ıcım cok skılıyor ama dılerım kı olur.. 8.gunlkken ıdrar testı yaptım ıkıncısı silik cıktı buda gebelık gostergesıymıs fakat cok erken yaptgm ıcn ılacn etkısıde olablrmıs cok bunaldım ısyerınde yaptgm resmı evraklardan hc bsey anlamıyorum dualarınızın ıcıne benıde katın ismim fatma..

sonucu bellı olan arkadaslar varsada yazsınlar bızlere neler oldu ılk asılamada tutan oldumu dıye.

merhaba ben de senden 1 gün önce yaptırdım aşılamamı.. 11 gün oldu.. belirtilerin neoldu peki 10 gündür ?
inşallah tutar cnm.. ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?

benim 5 gün odu aşılama yaptıralı sadece dün gece sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrılar odu 2 3 dakika sürdü nefesimi kesti nerdeyse 23 ocak test günüm göğsümde hiçbi değişiklik yok tutmadımı ki nasıl geçicek bu bi hafta bilmiyorum

merhaba ben de senden 1 gün önce yaptırdım aşılamamı.. 11 gün oldu.. belirtilerin neoldu peki 10 gündür ?
inşallah tutar cnm.. ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
canım merhaba... test tarihim 21 ocak şeklinde bende on gündür şunlar oldu gun gun yazayım
1.gun: hafif sızlama duygusallk,
2.gun:karın agrısı kaşıntı yprgunluk karnmda şişkınlık üşüme
3.gun:bel agrısı ve hafıften gogus sızlaması
4.gun:kasıklarımda ve gogsumde sızlama sag kasıkta baskı
5.gun:yorgnluk blde gogusrte sızlama
6.gun:bas agrısı asırı bı tatlı krızı sancı kasıkda sertlik
7.gun:sol kasıkta agrı yrudukce bacagma vurdu
8.gun:goguslerımde sızlama sarı akıntı
9.gn:sol memede yanma ateslenme kasık sızlaması
10.gun bugnde kasıklarımda sancı var canısı bnlar oldu

canım alllahtan umut kesılmez dua edelım bırbırımıze

Ben kararsız kaldım o yüzden ve doktorum o kadar eminki eşimle ilgili hiç bir test istemedi şindiye kadar. Sadece ben artık beklemek istemiyorum dediğim için aşılama yapalım dedi. Ama beklersen doğal yolla olur dedi yok olmuyo. Ben de aşılama yapınca çok yüksek ihtimal tutar diye düşünmüştüm bu konuda hiç araştırmada yapmadım

benim 20 ocak test tarihim.. tabi adet olmazsam..
ben de sürekli gaz, şişkinlik bel ve bacak agrısı ve adeet olcak gibi sancı oldu cnm

canım bu belırtilerin hemen hemen aynısını Happy Meal arkadaşımızda hıssetmiş ve allaha şükür şimdi hamiş dilerim Allahtan inşallajh sende hamişsindir

benim 20 ocak test tarihim.. tabi adet olmazsam..
ben de sürekli gaz, şişkinlik bel ve bacak agrısı ve adeet olcak gibi sancı oldu cnm
canım bugun cok mutsuz uyandım cok streslı geldım ısyerıne bende sankı adet olacakmısım gıbı hıssedıyorum ısyan etmıyorum ama ıcımde hıc bı hıs yok tuttuguna daır... dr yaparken dedıkı esın cok saglklı sende aynı sekılde yumurtana tam 120 mılyoın tane sperm verdık dedı bız 5 mılyın spermle bıle asılamada sonuc aldk sızınkı cok yuksek ısımız sadece allaha kaldı dedı ınsallah rabbım banada sanada hepımıze nasıp etsn ne kadar suredır ıstıyorsun

Canım doktorum bir sorun yok diyor. İlk bebeğe zaten ovulasyon testi kullanarak hamile kalmıştım şimdide kullanıyorum yumurtlama günlerinde çalışmada yapıyoruz yok olmuyo tutturamadık bi türlü. Doktorda beklemek istemiyosan aşılama yapalım karar senin dedi ama bir problem yok doğal yolla hamile kalabilirsin dedi neden gelmiyo bebeğim ozaman

canım inşallah ya gercekten cok kotu psıkolojm dua edın
inş canım allahım hepimizin gönlüne göre versin kımseyi evlat hastetıyle sınamasın ben 7 yıllık evlıyım aşırı adet duzensızlıgım var ve ınfertılıte merkezıne dosya açtırdım denızlıde ve tedaviye adım attım dr. tarlusal verdı adet olunca 3 gunu gıdecem ve hormon lara bakacak asılamaya ne zaman baslar hıc bı bılgım yok cok ta merak edıyorum sızler aydınlatınızbenı ve birbirimize dua edelim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…