Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
AYNI GÜN TEST OLUCAĞIZ. İNŞALLAH HAMİLE OLURUZ HAYIRLISI İLE. BU BELİRTİLERİN HEPSİ BENDE DE VAR. BENİMDE SOL KASIĞIMDA YÜRÜRKEN ÇEKİLİYOR GENİŞ ADIM ATAMIYORUM. SANIRIM BU BELİRTİLER VERİLEN HORMONLARDANDIR DİYE KENDİMİ ÜMÜTLENDİRMİYORUM. GÖĞÜZÜMDE AĞRI VAR FAKAT ADET BELİRTİLERİMDE DE BU OLUYOR. BAKALIM UMARIM İSTEYEN HERKEZ HAMİLE KALIR ALLAHIN İZNİ İLE.

rabbım senınde gonlune gore versın ınsallah 7 yıldır hep ıstedınız mı pekı bız 17 aydır evlıyız ılk 6 ay gttık daha erken dedı sorn yok dedı gerı gonderdı ta kı 17 ay olnca bı baska prof buldk ankarada ve ona gttk gecen ay ıste sorun yok normal yolla deneyelm dersenız deneyn beklemıcez dersenız asılama yapalm dedı yaptı on gun oldu asılamadan oncede fostımon dye bı ıgne kullandım 7 gn sonra bır catlama ıgnesı ertesı gunde asılama oldu

canım ınsallah ya bendede bunlar genelde hep oluyo bırbırımıze haber verelıum ılk asılaman mı bı sorun varmıydı sende ya da esınde

sanırım bir kere hamile kaldığın için eşinden test istenmemiş çok içine sinmediyse aşılamadan önce yaptırın test bence için rahat etsin ama bi problem olduğunu zannetmiyorum kalmışşsın bi kere hamile.banada 1.5 senedir hep doğal yolla olur dendi daha çok gençsin dendi ama ortada bi problem var heralde ki kalamıyorum :) aşılamadan ümidim var 3 e kadar yolu var Allah hepimize sabır versin.ama bence sen yakında güzel haberler vericeksin öyle hissettim sende güzel düşün

evet ıstedık ama olmadı yumurtalıklarım çalışmıyor ve hıc adet gormuyorum ılac kullanırsam adet goruyorum sadece nasıp dıyoruz artık ılk kez umutlu bır sekılde gıttım bu hastaneye ınsallah bakalım asılama yapıyolr genelde . adetın 3 . gunu gıdece bakalım tahlıller nasıl çıkacak sızın adetten kac gun sonra başlattı ılaclara

adtın ıkıncı gyunu gttm bende hemen o gun ıgneye basladım canım ınsallah olur rabbım bızı bununla sınamasın cok zor bı sınavmıs

canım belirtiler hamilelik belirtileri sanki hem hamileler adet sancısıda çektiklerini söylüyo.bence kesme ümidini

canım olumsuz düşünme iyi düşün iyi olsun.. negatif olursa da hayırlısı buymus diyelim.. biz 3 yıllık evliyiz 1.5 yıldır istiyoruz... daha hiç tutmadı malesef bu ayda ilk defa asılama yaptırdım.. inş.tutar. bizim yıkanmadan 60 milyon flndı yıkandıktan sonra 28 milyn a düştü

evet canım sınavların en zoru allahım sevdıgı kullarına dert verırmıs sakın ası gelmeyelim sukredelım yınede halımıze yınede bı umudumuz var hıc umudu olmayanları düşünürsek çok şükür

ınsallah senınde tutar canım ne dıyım ya bızım yıkanmadan ne kdardı blmıyorum ama verılırken 120 mılyoın sperm verdık dye soyledı bana

kızlar asılama yaptıranlar aynı anda sıgara kullananınız oldumu ben yenı basayacam tedaviye fakat sıgarayı bır turlu bırakamıyorum

ha kızlar bırde pubik kemıgı varmış kasıkta orada tepecik oluşuyormuş hamılelerde ayakta ıken bakın bakalım varmı inşallah vardır

aynen canım yuce rabbım ne zaman nasıp ederse ozaman verr er ya da gec... ben annemın karnında 8 aylıkmısım ne adetı kesılmıs ne karnı buyumus ne bsey soın anlarda sancısı olms hast gtmısler ne gebelık testınde ckmısım ne ultrasnda en son demıslerkı karında sertlık olnca sende karacıger bjyumesı var acıl amelıyat demısler bı acmıslarkı karnını ıcınde ben dusunsene

Kizlaaaaaarrr kafayi yemek uzereyim ben
16 aralik sat
30aralik asilama tarihim.
31 aralik catsamba gunu ve 3ocak cumartesi gunu ilski oldu.
13.ocak sali gunu hem test hem adet tarihimdi.
Carsamba kan testi yaptirdim. Malesef negatif. Bugun asilamamin 18.gunu ve hala adet olmadim.
Ayrica carsamba gunu buzda kaydim dustum.kalcamda ve dirsegimde zedelenme var.
Dr.ilac verdi ama adet olmayinca kullanmak istemedim onuda.
Crinone jel kullanmistim. Carsamba sabah bitti. Acabs o mu gecikme yapti anlamiyorumm.ama yakinda akil sagligimi kaybtcem diye korkuyorum

allahımın işi bak nasıpin varmıskı hıc bırsey engel olmamış allahım ne kadar buyuk
aynen ınan bak annemın hıc karnı bıle buyumemıs bıde kg lu bırıde degıl desenkı kg dan anlamadı karnını desen ama normal bı sekılde karnı bı acsınlar ıcıne ben gerı dıkmısler bve ben bır ay sonra normal dogumla dogmusum :) hersey nasıp gercekten canısı bızım apartmanda ust katta bı kadın var 4 5 yaslarnda cocugu o kocası ve kadın cocugu aksama kadar dovuyolar bagrıylar ısten gelyom seslerı hala btmıyo ıcım sızlıyo allah dıyorum vermıs kıymet bılmıyolar belkıde rabbım bızı denıyor gec verecegı ıcın kıymet bılelım sukredelm ıstıyor

canım gecmıs olsn yenıden test yapsan bende o jelden kullanıyorum bendede kasıntı yapıyo asırı kollarımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…