Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ınsallah ya bendede bunlar genelde hep oluyo bırbırımıze haber verelıum ılk asılaman mı bı sorun varmıydı sende ya da esınde
HER İKİ TARAFTA DA HİÇBİR SORUN YOK. BİRBUÇUK SENELİK EVLİYİZ. 8-9 AYDIR İSTEDİK DOĞAL YOLLA OLMADI. SONRA DOK GİTTİK TESTLERİ YAPTIK İKİMİZDE . RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM. SONRA İLK AŞILAMAMI 8 OCAKTA YAPTRDIM. UMARIM TUTAR. ÇOK İSTİYORUM VE BELİRTİ ARAYIP DURUYORUM. AMA SANIRIM O KADAR ERKEN BELİRTİ OLMAZ. EN BELİRGİN BELİRTİ SANIRIM ADET GEÇİKMESİ VE KAN TESTİ SONUCU AMA İNAN Kİ OKADAR MERAK EDİYORUM Kİ. İNŞALLAH ALLAH OL DER VE HER İSTEĞEN HAMİLE KALIR. SONUCU MUTLAKA YAZARIM.

tamam canım rabbım senınde gonlune gore versın ınsllah

Canım çok sağol inşallah hepimiz bi an önce güzel haberleri alalım :) hep aynı şeyleri söylüyorlar gençsin olur.. Olur olur da bizde dağıldık burda beklemekten :) bu ilk aşılaman galiba:) allah yüzünü higüldürsün canım inşallah bu ay gelir bebişin

aynen canım bende cok karşılaştım bu durumla yazık günah ya allahın sana verdıgı her kımsenın arayıpta bulamadığı bı velı nımet vermış kıymetını bılen yok ama

bende bırakıyorum dıyorum ıs yerınde ıcmıyorum eve geliyorum hemen dayanamayıp yakıyorum
BENDE EVDE İÇEMİYORUM ÇÜNKÜ EŞİM ÇOK KIZIYOR, FAKAT İŞ YERİNE GİDİNCE İÇİYORUM. UMARIM HAMİLE KALINCA BIRAKACAĞIM KESİN BİR NEDENİM OLACAK BIRAKMAM İÇİN. ÇOK ZARARLI BİR İLLET HER YÖNÜ İLE NEFRET EDİYORUM AMA BİR TÜRLÜ BIRAKAMADIM.

[QUOTE="breeze989, post: 38900468, member: 43923positiv ol]Kızlar benimde dün akşam aşılamam yapıldı. Hastaneye gittiğimde hiç umutlu değildim. Ama doktora yardım eden ebe o kadar iyi biriydiki beni çok umutlandırdı. Aşılama yapılırken çok mutluydum. Acaba tutarmıki yaaaaaa.. heyecanlı bekleyiş başladı. Hadi birileri hamileyim yazsın artık şurda. Bende umutlanmak istiyorumm..[/QUOTE]
Guzel kardesim senden bir ricam var cok ama cok positiv ol iyi dusun inanki bu cok onemli

Slm cnm 8 gunlukenmi test yaptin?? Birdaha yapmayi dusunuyormusun insallah rabim hayirlisini nasip eder cnm benimde 11 gunum bugun ve cok sabirsizlaniyorum ben pazar gunu bi erken testi yapacgim bakalim lutfen duva edin

Slm cnm 8 gunlukenmi test yaptin?? Birdaha yapmayi dusunuyormusun insallah rabim hayirlisini nasip eder cnm benimde 11 gunum bugun ve cok sabirsizlaniyorum ben pazar gunu bi erken testi yapacgim bakalim lutfen duva edin
canım evet 8 gunlk olmstu asılama test yaptm ama 9 gn boyunca ıgnenın etkısı olrmus ıns senınde olr habere t

canım evet 8 gunlk olmstu asılama test yaptm ama 9 gn boyunca ıgnenın etkısı olrmus ıns senınde olr habere t
bence hamilesin. iğnenin etkisi olacağını sanmıyorum. bence hamilesin bak gör. hamile olmasan hiiiiççç bir şey çıkmazdı. Ay hadi inşallah.

o gun yanlslk olmstr dye aksam bdaa yaptm oda sılıktı ıkı kez yaptm
İnşallah Yarabbim. Bak ilaçların etkisi ile olmuş olsa bir çok kişi günü gelmeden test yapıyor ve negativ çıkıyor ozmanlar onlarında silik çıkmalıydı. Ben böyle düşünüyorum bu benim yorumum. Tabi Allahtan başka kimse bilemez. Ama yüzde 80 hamilesin gibime geliyor.

nasıl aglıyorum suan lutfen dua et

nasıl aglıyorum suan lutfen dua et
İNANIRIM CANIM. AĞLAMANIN SONU KAHKAHALRIN OLUR İNŞALLAH. MUTLU HABERİ ALIRSIN. ALLAH BEBEĞİNİ ELİNE ALMAYI NASİP ETSİN SAĞLIKLA. ÇOK İYİ ANLIYORUM SENİ. BEN BUNA İNANMIŞIMDIR HER ZORLU OLAYIN SONU ÇOOOOK HAYIRLI VE GÜZEL OLUR. ALLAH HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN

amin inşallah rabbım isteyen herkese sana bana herkese nasıp etsın hayırlısı ıle

ca
Canim sakin ol hersey olacağına varır rahatlamaya çalış biraz daha bekle test yap bende asilama da 3 gün gecikmeli adet olmuştum Crinone jel kullanmistim etkisi olabilir onun kendini üzme belki güzel haber gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…