- Konu Sahibi minnak343434
-
HER İKİ TARAFTA DA HİÇBİR SORUN YOK. BİRBUÇUK SENELİK EVLİYİZ. 8-9 AYDIR İSTEDİK DOĞAL YOLLA OLMADI. SONRA DOK GİTTİK TESTLERİ YAPTIK İKİMİZDE . RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM. SONRA İLK AŞILAMAMI 8 OCAKTA YAPTRDIM. UMARIM TUTAR. ÇOK İSTİYORUM VE BELİRTİ ARAYIP DURUYORUM. AMA SANIRIM O KADAR ERKEN BELİRTİ OLMAZ. EN BELİRGİN BELİRTİ SANIRIM ADET GEÇİKMESİ VE KAN TESTİ SONUCU AMA İNAN Kİ OKADAR MERAK EDİYORUM Kİ. İNŞALLAH ALLAH OL DER VE HER İSTEĞEN HAMİLE KALIR. SONUCU MUTLAKA YAZARIM.canım ınsallah ya bendede bunlar genelde hep oluyobırbırımıze haber verelıum ılk asılaman mı bı sorun varmıydı sende ya da esınde
tamam canım rabbım senınde gonlune gore versın ınsllahHER İKİ TARAFTA DA HİÇBİR SORUN YOK. BİRBUÇUK SENELİK EVLİYİZ. 8-9 AYDIR İSTEDİK DOĞAL YOLLA OLMADI. SONRA DOK GİTTİK TESTLERİ YAPTIK İKİMİZDE . RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM. SONRA İLK AŞILAMAMI 8 OCAKTA YAPTRDIM. UMARIM TUTAR. ÇOK İSTİYORUM VE BELİRTİ ARAYIP DURUYORUM. AMA SANIRIM O KADAR ERKEN BELİRTİ OLMAZ. EN BELİRGİN BELİRTİ SANIRIM ADET GEÇİKMESİ VE KAN TESTİ SONUCU AMA İNAN Kİ OKADAR MERAK EDİYORUM Kİ. İNŞALLAH ALLAH OL DER VE HER İSTEĞEN HAMİLE KALIR. SONUCU MUTLAKA YAZARIM.
Canım çok sağol inşallah hepimiz bi an önce güzel haberleri alalım :) hep aynı şeyleri söylüyorlar gençsin olur.. Olur olur da bizde dağıldık burda beklemekten :) bu ilk aşılaman galiba:) allah yüzünü higüldürsün canım inşallah bu ay gelir bebişinsanırım bir kere hamile kaldığın için eşinden test istenmemiş çok içine sinmediyse aşılamadan önce yaptırın test bence için rahat etsin ama bi problem olduğunu zannetmiyorum kalmışşsın bi kere hamile.banada 1.5 senedir hep doğal yolla olur dendi daha çok gençsin dendi ama ortada bi problem var heralde ki kalamıyorum :) aşılamadan ümidim var 3 e kadar yolu var Allah hepimize sabır versin.ama bence sen yakında güzel haberler vericeksin öyle hissettim sende güzel düşün
BENDE EVDE İÇEMİYORUM ÇÜNKÜ EŞİM ÇOK KIZIYOR, FAKAT İŞ YERİNE GİDİNCE İÇİYORUM. UMARIM HAMİLE KALINCA BIRAKACAĞIM KESİN BİR NEDENİM OLACAK BIRAKMAM İÇİN. ÇOK ZARARLI BİR İLLET HER YÖNÜ İLE NEFRET EDİYORUM AMA BİR TÜRLÜ BIRAKAMADIM.bende bırakıyorum dıyorum ıs yerınde ıcmıyorum eve geliyorum hemen dayanamayıp yakıyorum
aynenaynen canım bende cok karşılaştım bu durumla yazık günah ya allahın sana verdıgı her kımsenın arayıpta bulamadığı bı velı nımet vermış kıymetını bılen yok ama
AMİN SENİNDE İNŞALLAH.tamam canım rabbım senınde gonlune gore versın ınsllah
Slm cnm 8 gunlukenmi test yaptin?? Birdaha yapmayi dusunuyormusun insallah rabim hayirlisini nasip eder cnm benimde 11 gunum bugun ve cok sabirsizlaniyorum ben pazar gunu bi erken testi yapacgim bakalim lutfen duva edinmerhaba arkadaslare oncelıkle hepınıze hayırlı cumalar.rabbım hepınıze olmayan herkese ve ıcınde banada bır evlat nasıl etsın.. ben 17 aylık evlıyım ılk gnden berı korunmadgmz halde olmadı ne esımde nede bende sorun cıkmadı 7 ocakda aşılama yaptrdk bugn 10.gunum... ılk gunden bu gune yasadgm belırtılerı degısıklıklerı tek tek yazdım defterıme olurda pozıtıf olrsam sızlerle paylasmak ıcın bilmıyoruym ıcım cok skılıyor ama dılerım kı olur.. 8.gunlkken ıdrar testı yaptım ıkıncısı silik cıktı buda gebelık gostergesıymıs fakat cok erken yaptgm ıcn ılacn etkısıde olablrmıs cok bunaldım ısyerınde yaptgm resmı evraklardan hc bsey anlamıyorum dualarınızın ıcıne benıde katın ismim fatma..
canım evet 8 gunlk olmstu asılama test yaptm ama 9 gn boyunca ıgnenın etkısı olrmus ıns senınde olr habere tSlm cnm 8 gunlukenmi test yaptin?? Birdaha yapmayi dusunuyormusun insallah rabim hayirlisini nasip eder cnm benimde 11 gunum bugun ve cok sabirsizlaniyorum ben pazar gunu bi erken testi yapacgim bakalim lutfen duva edin
bence hamilesin. iğnenin etkisi olacağını sanmıyorum. bence hamilesin bak gör. hamile olmasan hiiiiççç bir şey çıkmazdı. Ay hadi inşallah.canım evet 8 gunlk olmstu asılama test yaptm ama 9 gn boyunca ıgnenın etkısı olrmus ıns senınde olr habere t
gercekmıbence hamilesin. iğnenin etkisi olacağını sanmıyorum. bence hamilesin bak gör. hamile olmasan hiiiiççç bir şey çıkmazdı. Ay hadi inşallah.
bak bence artık test gününü bekle. bir kere yapmışsın silik çıkmış. çok olumlu bişey bu daha beklemen için. test günün de de kesin sonucu alırsın.gercekmıbgn yapıyımmı yne
o gun yanlslk olmstr dye aksam bdaa yaptm oda sılıktı ıkı kez yaptmbak bence artık test gününü bekle. bir kere yapmışsın silik çıkmış. çok olumlu bişey bu daha beklemen için. test günün de de kesin sonucu alırsın.
İnşallah Yarabbim. Bak ilaçların etkisi ile olmuş olsa bir çok kişi günü gelmeden test yapıyor ve negativ çıkıyor ozmanlar onlarında silik çıkmalıydı. Ben böyle düşünüyorum bu benim yorumum. Tabi Allahtan başka kimse bilemez. Ama yüzde 80 hamilesin gibime geliyor.o gun yanlslk olmstr dye aksam bdaa yaptm oda sılıktı ıkı kez yaptm
nasıl aglıyorum suan lutfen dua etİnşallah Yarabbim. Bak ilaçların etkisi ile olmuş olsa bir çok kişi günü gelmeden test yapıyor ve negativ çıkıyor ozmanlar onlarında silik çıkmalıydı. Ben böyle düşünüyorum bu benim yorumum. Tabi Allahtan başka kimse bilemez. Ama yüzde 80 hamilesin gibime geliyor.
İNANIRIM CANIM. AĞLAMANIN SONU KAHKAHALRIN OLUR İNŞALLAH. MUTLU HABERİ ALIRSIN. ALLAH BEBEĞİNİ ELİNE ALMAYI NASİP ETSİN SAĞLIKLA. ÇOK İYİ ANLIYORUM SENİ. BEN BUNA İNANMIŞIMDIR HER ZORLU OLAYIN SONU ÇOOOOK HAYIRLI VE GÜZEL OLUR. ALLAH HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİNnasıl aglıyorum suan lutfen dua et
amin inşallah rabbım isteyen herkese sana bana herkese nasıp etsın hayırlısı ıleİNANIRIM CANIM. AĞLAMANIN SONU KAHKAHALRIN OLUR İNŞALLAH. MUTLU HABERİ ALIRSIN. ALLAH BEBEĞİNİ ELİNE ALMAYI NASİP ETSİN SAĞLIKLA. ÇOK İYİ ANLIYORUM SENİ. BEN BUNA İNANMIŞIMDIR HER ZORLU OLAYIN SONU ÇOOOOK HAYIRLI VE GÜZEL OLUR. ALLAH HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN
Canim sakin ol hersey olacağına varır rahatlamaya çalış biraz daha bekle test yap bende asilama da 3 gün gecikmeli adet olmuştum Crinone jel kullanmistim etkisi olabilir onun kendini üzme belki güzel haber gelirKizlaaaaaarrr kafayi yemek uzereyim ben
16 aralik sat
30aralik asilama tarihim.
31 aralik catsamba gunu ve 3ocak cumartesi gunu ilski oldu.
13.ocak sali gunu hem test hem adet tarihimdi.
Carsamba kan testi yaptirdim. Malesef negatif. Bugun asilamamin 18.gunu ve hala adet olmadim.
Ayrica carsamba gunu buzda kaydim dustum.kalcamda ve dirsegimde zedelenme var.
Dr.ilac verdi ama adet olmayinca kullanmak istemedim onuda.
Crinone jel kullanmistim. Carsamba sabah bitti. Acabs o mu gecikme yapti anlamiyorumm.ama yakinda akil sagligimi kaybtcem diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?