Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün 11. gün ve adet sancısına benzer agrım olup kesildi test için 3 gün var daha ama dayanmak çok zor
Benim de 11.günüm bugün cnm, bende her belirti var valla, artık kendimi dinlemekten yoruldumm Sen idrar testi yapmayı düşünüyo musun cnm, Ben bugünden itibaren yapayım diyorum, p.tesi de kan tahlili yaparım..

günaydın canım bnm aşılamamın 9.günü bana da 7.gün öyle olmustu resmen adet oldum sancılanıyorum sandım.. genelde hamilelik belirtisi diyorlar ama hadi hayırlısı:)
inşallah, ağlayacam zaten herşeye ağlayasım var, bir umut bekliyorum Allhım hepimize hayırlı evlat versin aratmasın...

ben de test yapmak için hem sabırsızlanıyorum hem de negatif çıkar diye korkumdan hç istemiyoum (
nezamn test yapmayı düşünüyorsun
Ay cnm bebimde bugun 10 gunum 12 sonra idrar testi bi yap dedi doktor ama bende cok korkuyorum tuaf bi duygu sanki yaparsam ve negatif cikarsa herseyi kayip edecekmisim gibigeliyor sen nezaman yapacaksin

bana ayın 19 da yap dedi doktor o zaman yaparım bekleyecem başka yolu yok, aynı korkular bende de var tekrar tekrar yapamam bir kere yaparım anca, allahım yardım et

Ay cnm bebimde bugun 10 gunum 12 sonra idrar testi bi yap dedi doktor ama bende cok korkuyorum tuaf bi duygu sanki yaparsam ve negatif cikarsa herseyi kayip edecekmisim gibigeliyor sen nezaman yapacaksin

bana doktorum 20sine kadar adet olmazsan test yap dedi 20si de 14.gün oluyor oyüzden karar veremyrum sen ne yapıcaksın

Kızlar aranızda Progestan i kullanan varmı ben kullanıyorum (hapini) çok fena uyku veriyor

Kızlar aranızda Progestan i kullanan varmı ben kullanıyorum (hapini) çok fena uyku veriyor

bende hap olarak alıyorum 10 gündür daha öncede kullandım bnm iştahımı acıyor ama uyku yapmıyor ama uyku yapma etkisini duymustum daha önce bünyeden bünyeye değişiyor işte

Valla uyku yetiyor bide iştahım açılsaydi vay halime kilodan kurtulamazdim herhalde

Canim benim 10gun biliyorum cok cok erken ama neyapayim geceleri uyamiyorum artik bi belirtide kalmadi ne agrim var ne sizim bi tuaf oldum bir tek cok acikiyorum tam bir obur oldum :)

Evet canım çok erken daha elinde değil biliyorum ama stres yapma düşünmemeye çalış başka şeylerle meşgul ol. Olumlu düşün hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Evet canım çok erken daha elinde değil biliyorum ama stres yapma düşünmemeye çalış başka şeylerle meşgul ol. Olumlu düşün hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Cok tsk ederimaslinda cok kafasina takan bir insan degildim ama bilmiyorum okdar zorki anlatamam inanki bu sayfa okadar iyi olduki en azindan bu durumu yaliniz atlatmiyoruz benim gibi kac kisi var diye biliyorum ve destek aliyorum sizlerden allah hepinizden razi olsun insallah gönlumuzdekini rabim bizlere nasip eder iyiki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…