- 26 Aralık 2012
- 284
- 168
- 73
- Konu Sahibi minnak343434
-
Benim de 11.günüm bugün cnm, bende her belirti var valla, artık kendimi dinlemekten yoruldummbugün 11. gün ve adet sancısına benzer agrım olup kesildi test için 3 gün var daha ama dayanmak çok zor
inşallah, ağlayacam zaten herşeye ağlayasım var, bir umut bekliyorum Allhım hepimize hayırlı evlat versin aratmasın...günaydın canım bnm aşılamamın 9.günü bana da 7.gün öyle olmustu resmen adet oldum sancılanıyorum sandım.. genelde hamilelik belirtisi diyorlar ama hadi hayırlısı:)
inşallah, ağlayacam zaten herşeye ağlayasım var, bir umut bekliyorum Allhım hepimize hayırlı evlat versin aratmasın...
Ay cnm bebimde bugun 10 gunum 12 sonra idrar testi bi yap dedi doktor ama bende cok korkuyorum tuaf bi duygu sanki yaparsam ve negatif cikarsa herseyi kayip edecekmisim gibigeliyor sen nezaman yapacaksinben de test yapmak için hem sabırsızlanıyorum hem de negatif çıkar diye korkumdan hç istemiyoum(
nezamn test yapmayı düşünüyorsun
Ay cnm bebimde bugun 10 gunum 12 sonra idrar testi bi yap dedi doktor ama bende cok korkuyorum tuaf bi duygu sanki yaparsam ve negatif cikarsa herseyi kayip edecekmisim gibigeliyor sen nezaman yapacaksin
amin cnm amin, görsün yarabbim kimseleri doktor doktor aratmasnRabim duvalarimiz kabul et lütfennnn hayirlisiyla bebislerimizi bide elimize alalim kimseye bu aciyi yasatma allahim Amin
Ben galiba yarin kendim bi test yaparaim diye dusunuyorumbana doktorum 20sine kadar adet olmazsan test yap dedi 20si de 14.gün oluyor oyüzden karar veremyrum sen ne yapıcaksın
Kizlar doktora gitim ama yapmadi test cok erken dedi geri yoladi
Yani en iyisini onlar bilirim cnm, beklemek zor ama başka care yokKizlar doktora gitim ama yapmadi test cok erken dedi geri yoladi
Kızlar aranızda Progestan i kullanan varmı ben kullanıyorum (hapini) çok fena uyku veriyor
Bende kulaniyorum fitil seklimde yani yutmuyorum agizdan alinca etkisi azaliyormus ve yan etkileri daha cok oluyormus doktorum oyle dedi cnmKızlar aranızda Progestan i kullanan varmı ben kullanıyorum (hapini) çok fena uyku veriyor
Canim benim 10gun biliyorum cok cok erken ama neyapayim geceleri uyamiyorum artik bi belirtide kalmadi ne agrim var ne sizim bi tuaf oldum bir tek cok acikiyorum tam bir obur oldum :)ofss neyse sabret bakalım kacıncı gündü senin ?
Canim benim 10gun biliyorum cok cok erken ama neyapayim geceleri uyamiyorum artik bi belirtide kalmadi ne agrim var ne sizim bi tuaf oldum bir tek cok acikiyorum tam bir obur oldum :)
0.100 cikti moralim bozuldu cok dusuk
Cok tsk ederimaslinda cok kafasina takan bir insan degildim ama bilmiyorum okdar zorki anlatamam inanki bu sayfa okadar iyi olduki en azindan bu durumu yaliniz atlatmiyoruz benim gibi kac kisi var diye biliyorum ve destek aliyorum sizlerden allah hepinizden razi olsun insallah gönlumuzdekini rabim bizlere nasip eder iyiki varsinizEvet canım çok erken daha elinde değil biliyorum ama stres yapma düşünmemeye çalış başka şeylerle meşgul ol. Olumlu düşün hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?