- 26 Kasım 2014
- 22
- 9
- 8
- Konu Sahibi minnak343434
-
aynen cnm hayırlısı olsun ama zaman geçmiyor resmenS shimmershe belirti olabileceğini söylüyorlar ama bilmiyorum umutlanmak istemiyorumhakkımızda hayırlısı artık...
Yani tek bende oyle degil birde cevremde sanki kimse anlamiyor beniEvet kimseyle konusamiyorum eşim bile daha sonradan hayal kırıklığı olur diye üstünde durmuyo çok fazla iyi ki siz varsiniz yoksa napardık zaman nasıl geçerdi :)
7.gün ve gaz durumu devam ediyor. Karın ağrısı ve hafif bir sancı hissediyorum. Kendimi dinlemek istemiyorum.İnşallah aşılama vesile olur da bu ay bebecikler gelir. Çok dua ediyorum. Hepimize. Rabbim tez vakitte hayırlısıyla versin inşallah. a
0.100 cikti moralim bozuldu cok dusukkaç çıktı? erken olmuş bence de,14. gün yaptır tekrar bence..
Slm cnm morelini bozma daha benim doktor banada 14cü gün yaptir dedi bana biraz daha sabret rabim hayirlisiysa insallah nasip eder senin kacinci asilaman ???0.100 cikti moralim bozuldu cok dusuk
Olduğum günü sayıyorum tatlım. Bende gaz ve sancı var. Mesela bende göğüs ağrısı yok. Normalde olur. Belirtiyi çok takma. İnşallah olur bu ay.aşılama yaptırdıgın günü sayıyormusn cnm ?
eger sayarsak bnm 9.gün dün felaket sancım ve akıntım vardı ama bgn hiçbir şeyim kalmadı
Kızlar yardım edin. Bugün aşılamaını 10. günü ama adet olacakmışım gibi karnım ve belim agrıyor. Adet için erken değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?