Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Su zamani bende atlatamadim daha 8 gun ve saliya kadar beklemeliyim offf geceleri ben hic uyamiyorum ve kötümü iyimi bilmiyorum ama hic birsey hisetmiyorum yani agrim ne sancim var VUCUTUMU DINLEMEKTEN ARTIK NEYIN GERCEK NEYIN GERCEK OLMADIGINI AYIRAMIYORUM ((((

aşılama yaptırdıgın günü sayıyormusn cnm ?
eger sayarsak bnm 9.gün dün felaket sancım ve akıntım vardı ama bgn hiçbir şeyim kalmadı

3 ocakta asilama olfum bugun kan testi yaptirdim negatif cikti dr mu aradim acele etmisin cumartessi tekrar yaptir dedi ama uc gunde degerimin yukselecegini sanmiyorum yinede Allahtan umit kesilmez diyorum

aşılama yaptırdıgın günü sayıyormusn cnm ?
eger sayarsak bnm 9.gün dün felaket sancım ve akıntım vardı ama bgn hiçbir şeyim kalmadı
Olduğum günü sayıyorum tatlım. Bende gaz ve sancı var. Mesela bende göğüs ağrısı yok. Normalde olur. Belirtiyi çok takma. İnşallah olur bu ay.

bende de çok fena şişlik var ya 5 aylık hamile gibiyim..başka da birşey yok,göğüste vs..ilk aşılamam tuttuğunda da en ufak bir göğüs ağrısı olmamıştı ama..genelleme yapmak zor..

kızlar ya herkeste aynı belirtiler var iyi bişey mi bu kötümü bilmiyorum.ilaçlar mı yapıyo acaba..yoksa hepimizin tutucak mı? yada hepimiz hüsranamı uğrayacağız....benim 5.günüm gazım var sağ kasığımda hafif bi ağrı var iştahım açıldı. 23ünde gel dedi doktor zaman geçmiyor.o tarihi bekleyemicem ne zaman test yapsam sonuç alırım sizce.bir de bugün bi arkadaşım Ya Hayy zikrini tavsiye etti hayat veren anlamındaymış...

7. Günü oldukça fazla bir gaz, karın şişliği ( 6 aylık hamile gibi) göğüslerde acıma herkese hayırlı akşamlar

Kızlar yardım edin. Bugün aşılamaını 10. günü ama adet olacakmışım gibi karnım ve belim agrıyor. Adet için erken değil mi

günaydın canım bnm aşılamamın 9.günü bana da 7.gün öyle olmustu resmen adet oldum sancılanıyorum sandım.. genelde hamilelik belirtisi diyorlar ama hadi hayırlısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…