- Konu Sahibi minnak343434
-
nasıl aglıyorum suan lutfen dua et
canm cok uzuldum yaIlk aşılama tutmadicok kötüyüm. Iknciyi yaptirsam mi biraksam mi diye düşünüyorum
ca
Canim sakin ol hersey olacağına varır rahatlamaya
canm cok uzuldum yasorun varmıydı pekı canım yaptrmadan once rbbım demekkı smdı nasıp etmemıs bende sonuc beklıom 5 gun kaldı
canım rabbım senınde gonlune gore versın ya uzulme dcem de cok zor ama kafanı topla nolr bende kendmden umudum yok blmıyorum rabbm ol desın bzedeSperm sayımız düşük diye asilamam yaptirdik canim bendede yumurta tembelliği var ilacla uyariliyo sorun yok. Sayimiz dusuk ama fakat hareketliligi yüksek vermeyen allah vermiyo. Okudm yazdıklarını allah gonlube gore versin. Bilen arkadaşlar akil istiyorum birinci asilamadan sonra ikinciyide hemeb arkadasindan yaptırmak mi lazim ara versem mi diye düşünüyorum
canım rabbım senınde gonlune gore versın ya uzulme dcem de cok zor ama kafanı topla nolr bende kendmden umudum yok blmıyorum rabbm ol desın bzede
sperm sayısı kaçtı canım benım esımın 120 mılyondu verlırken cok ıyı demıstıSperm sayımız düşük diye asilamam yaptirdik canim bendede yumurta tembelliği var ilacla uyariliyo sorun yok. Sayimiz dusuk ama fakat hareketliligi yüksek vermeyen allah vermiyo. Okudm yazdıklarını allah gonlube gore versin. Bilen arkadaşlar akil istiyorum birinci asilamadan sonra ikinciyide hemeb arkadasindan yaptırmak mi lazim ara versem mi diye düşünüyorum
aynen oyle canısı rabbım sabrını verıyor benım esımde mukemmel bı ınsan ınan onun sevgısı ıle ayaktayım rabbım basımızdan eksk etmesınde bebeklerımızde olur kac yasndasn sen ben 26 yasındayımAmin insallah canim allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Bugun biraz daha iyiyim. Esim de cok uzuldu beraber agladik sarilip birbirimize destek olduk. Simdi daha iyiyim. Sukurler olsun ki esimden yana cok sansliyim bizimde derdimiz bu olsun diyoruz ne dertler var cok sukur bugunumuze allah sabrini veriyor bu sabrin sonunda bebemi de verir inşallah
aynen oyle canısı rabbım sabrını verıyor benım esımde mukemmel bı ınsan ınan onun sevgısı ıle ayaktayım rabbım basımızdan eksk etmesınde bebeklerımızde olur kac yasndasn sen ben 26 yasındayım
rabbım ınsallah tez zamanda sanada o duyguyu nasp etsın sayı falanda onemlı degl aslnda allahım ol dese olur nsıpten otesı olmuyo bakalım sayısı cokda bızım nolcamız bellımı blkıde olmıucak hersey gercekten nasıp bnu cok ıyı anladım sabır bakalım28 yasindayim canim bende. Sperms sayiniz cok iyiymis bizim nerdeeeee 17 milyon. Bize lazim olanı sadece bi tane gerçi :)
rabbım ınsallah tez zamanda sanada o duyguyu nasp etsın sayı falanda onemlı degl aslnda allahım ol dese olur nsıpten otesı olmuyo bakalım sayısı cokda bızım nolcamız bellımı blkıde olmıucak hersey gercekten nasıp bnu cok ıyı anladım sabır bakalım
cesaret edemıyorum kan tahlılı yaptrmaya esımde ılle bekle acele etme sonra uzulursn dyo ama bugun yne oglen arasında ıdrar testı alıp yapcam bakalım 8 gunde oyleydı bugn on oldu bsey degısmısmı bakacamAmin bende o duyguyu tadayim bebegim kokusunu icime çekeyim rabbim herkese nasip etsin cuma saati hurmetine benimde dualarimi kabul eylesin. Canım senon idrarda ikinci cizgi silikse neden kan tahlili yaptirmiyorsun kanda hemen çıkar
Canim hayirlisi olsun hic sikma canini pes etmek yok cok sukur rabbim sana sevebile egin senk seven bi es nasib etmis cok sukur Allaha bende kotu olmustum ama ucuncu asilamam tuttu cok sukur dustu ama yine binlerce sukur tedavisi olan bi hastaligimiz var canim hic uzme kendini kac kisi vardi cevremde esinde sorunlari olan drlar hic cocugunuz olmaz dediler kimi normal hamile kaldi kimi tup bebekle ikizleri olacak onemli olan bi sperm olsun yeyer rabbim ol desin hic pe etme sikma caniniinss bizimde olacak tez vakitte bebeklerimiz hemde cift cift seni cok iyi anliyorum bende esimle ayni durumlari yasadigim icin kimse bilmezdi halimizi satilir aglardik hep canimi en yakanda esimin goz yaslari olurdu kadin cabuk aglar ama erkek zor aglar ici ne kadar dolmuski o goz yaslari disari vurmus kim bilir rabbim tez vakitte versin ins tum isteyenlere icindede bize bu mubarek gunler hurmetine insss28 yasindayim canim bende. Sperms sayiniz cok iyiymis bizim nerdeeeee 17 milyon. Bize lazim olanı sadece bi tane gerçi :)
Canim hayirlisi olsun hic sikma canini pes etmek yok cok sukur rabbim sana sevebile egin senk seven bi es nasib etmis cok sukur Allaha bende kotu olmustum ama ucuncu asilamam tuttu cok sukur dustu ama yine binlerce sukur tedavisi olan bi hastaligimiz var canim hic uzme kendini kac kisi vardi cevremde esinde sorunlari olan drlar hic cocugunuz olmaz dediler kimi normal hamile kaldi kimi tup bebekle ikizleri olacak onemli olan bi sperm olsun yeyer rabbim ol desin hic pe etme sikma caniniinss bizimde olacak tez vakitte bebeklerimiz hemde cift cift seni cok iyi anliyorum bende esimle ayni durumlari yasadigim icin kimse bilmezdi halimizi satilir aglardik hep canimi en yakanda esimin goz yaslari olurdu kadin cabuk aglar ama erkek zor aglar ici ne kadar dolmuski o goz yaslari disari vurmus kim bilir rabbim tez vakitte versin ins tum isteyenlere icindede bize bu mubarek gunler hurmetine insss
cesaret edemıyorum kan tahlılı yaptrmaya esımde ılle bekle acele etme sonra uzulursn dyo ama bugun yne oglen arasında ıdrar testı alıp yapcam bakalım 8 gunde oyleydı bugn on oldu bsey degısmısmı bakacamama ıcım notr adet belırtılerm basladı 6 gun var adetımede
Kiz yaparsan haber et lutfen ama insallah hamilesindir soyle bagrarak hamillleyiiimmmmm demeni istiyorum rabim hepimize hayirlisini nasip etsin ama icimde soyle bi sevinc var ne bileyim onun icin guzel haberlerin olur insallah senin icin duvacigim cnm benin :)cesaret edemıyorum kan tahlılı yaptrmaya esımde ılle bekle acele etme sonra uzulursn dyo ama bugun yne oglen arasında ıdrar testı alıp yapcam bakalım 8 gunde oyleydı bugn on oldu bsey degısmısmı bakacamama ıcım notr adet belırtılerm basladı 6 gun var adetımede
Amim insallah canim. Ucuncu asilamadan sonra biraktin mi tedaviyi. Ayni seyleri herkesin yasamasi icimi rahatlatiyor yalniz degilim siz varsiniz allah dualarimizi kabul etsin kucaklarimiz bos kalmasin insallah.
Canim gecmis olsun. Ayni gun yaptirmistik asilamamizi. Adet olmussun sanirim. Rabbim hayirlisini versin hepimiz icin. Ben hala adet olamadim. Olunca hemen tupe baslicaz ins. Bi aksilik cikmazsa. Senncrinone jel kullanmismiydin. Adetin tam zamanindami gwldi.Ilk aşılama tutmadicok kötüyüm. Iknciyi yaptirsam mi biraksam mi diye düşünüyorum
Hayirlisi canim ins.adet olayimda tedaviye baslayalim hemen diyorumm .raporluyum yam evde oluncada kafamda kurup duruyorum surekli. Kolum yuzunden iste yapamiyorum kafam dagilsin diye. Dua et nolurca
Canim sakin ol hersey olacağına varır rahatlamaya çalış biraz daha bekle test yap bende asilama da 3 gün gecikmeli adet olmuştum Crinone jel kullanmistim etkisi olabilir onun kendini üzme belki güzel haber gelir
Canim gecmis olsun. Ayni gun yaptirmistik asilamamizi. Adet olmussun sanirim. Rabbim hayirlisini versin hepimiz icin. Ben hala adet olamadim. Olunca hemen tupe baslicaz ins. Bi aksilik cikmazsa. Senncrinone jel kullanmismiydin. Adetin tam zamanindami gwldi.
Evet canim oldum bugün ikinci gun. 17 aralik 15 ocak iki gün once oldum. Hic bisey kullanmadım. kacinci asilama senin neden hep tup bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?