Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canim oldum bugün ikinci gun. 17 aralik 15 ocak iki gün once oldum. Hic bisey kullanmadım. kacinci asilama senin neden hep tup bebek
Canim benim ikinci asilamam. Tekrar asilama denemek istemiyorum. Devlet desteginden yararlanabilmek adina yaptirdim biraxda ikinci asilamayi. Bide calisiyorum benn. Yariyil tatili tedavi surecinde dinlenmek icin iyi bir firsat olacak benim icin.yoksa yaz tatiline kalacak ozamana kadarda beklemek istemiyoruz acikcasi

Canim bi sorum olacak turkiyede asilama nekadar bizim burda yani almanyada 3000 euro devlet sikortasi baze yarisini usteleniyor yani 1500 eurosunu ama haplar ineler haric onlarda galiba soyle bi 600euro civarinda

Canim ben bi kez ozelde .bi kez devlette asilama yaptirdim. Devlettekinide arastirma hastanesinin tup bebek merkezinde yaptirdim. Devlettesadece 250 300 tl civari ilac parasi verdik. Baska masraf olmadi
Ozeldede 750civari ilac parasi ve 750 tl hastaneye para verdik. Oda 1500 tuttu diyebilirim .
Adet olursam tup bebege geccez bizde ama devlette o durum nasil bilmiyorum

Cok tsk ederim bu asilama fiyati dimi rabim hayirlisnini nasip etsin cumlemize insallah

anladım canım bende ıkıncıyı yaptırcam sanırım şimdi amerikan hastanesini araştırdım çok iyiymiş oraya gitmeyi düşünüyorum

canım dr randevusu çatlatma iğnesi ve aşılama 1000 lırayı buldu bizde özelde yaptrdık.

QUOTE="selma3535, post: 38906851, member: 651999"]Cok tsk ederim bu asilama fiyati dimi rabim hayirlisnini nasip etsin cumlemize insallah[/QUOTE]
Evet csnim asilama ucretleri. Tup bebek malesef cok daha fazla

benim ilk aşılamam olucak.
ilaçlar ne kadar tutar?
ben ferti-jin merkezinde aşılama yaptırıcam.

canm benım toplam 500 lıra tuttu eger yumrta sorunun falan varsa ıgnelerı buyuyene kadar tekrarlıyorlar benım oyle bı sorunum yoktu 7 gun kullandm

benimde yumurtlama sorunum yok.kendiliğinden büyür çatlar normalde.
bizimki sebepsiz infertilite.

benimde yumurtlama sorunum yok.kendiliğinden büyür çatlar normalde.
bizimki sebepsiz infertilite.
bızede oyle dendı canm esımdede bendede sorun yoktu. bızde ılk asılamamızı olduk bes gun sonra bellı olck bgn ıdrar yaptm negatıf cktı ama yanıltmıstır ınsallah

bızede oyle dendı canm esımdede bendede sorun yoktu. bızde ılk asılamamızı olduk bes gun sonra bellı olck bgn ıdrar yaptm negatıf cktı ama yanıltmıstır ınsallah

inşaallah tutmuştur.pozitif düşünmeye çalış.
ben şubatta aşılama yaptırıcam.şimdiden araştırıyorum

mrb kızlar bende bugün gonal f e başladım bu ay sonuna aşılamam olacak inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar dayanamayıp 7.günümde test yaptım ilaç etkisiylede olsa bi silik çizgi görürüm diye ama yok yok yok....yani aslında gölge gibi bişi gördüm ama eminim benden başkası göremezdi onu.inşallah erken olduğu için görememişimdir.Etrafımdaki herkes benden umutlu...

easdream sakın öyle bişey yapma. ben 2 ay önce gonal f kullandım 9. günden başladım test yapmaya silik çizgi vardı 12. günde bile gördüm sonu hüsran. 14. gün kan da baktır

ediyorum canım bu durum o kadar kötü rabbim kmseye yaşatmasın bizimde yüzümüzü güldürsün artık

sabredemedim canım 23ünde test günüm çarşamba tekrar denicem silik görürsem hamileyimdir heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…