- Konu Sahibi minnak343434
-
Canim benim ikinci asilamam. Tekrar asilama denemek istemiyorum. Devlet desteginden yararlanabilmek adina yaptirdim biraxda ikinci asilamayi. Bide calisiyorum benn. Yariyil tatili tedavi surecinde dinlenmek icin iyi bir firsat olacak benim icin.yoksa yaz tatiline kalacak ozamana kadarda beklemek istemiyoruz acikcasiEvet canim oldum bugün ikinci gun. 17 aralik 15 ocak iki gün once oldum. Hic bisey kullanmadım. kacinci asilama senin neden hep tup bebek
Canim bi sorum olacak turkiyede asilama nekadar bizim burda yani almanyada 3000 euro devlet sikortasi baze yarisini usteleniyor yani 1500 eurosunu ama haplar ineler haric onlarda galiba soyle bi 600euro civarindaCanim benim ikinci asilamam. Tekrar asilama denemek istemiyorum. Devlet desteginden yararlanabilmek adina yaptirdim biraxda ikinci asilamayi. Bide calisiyorum benn. Yariyil tatili tedavi surecinde dinlenmek icin iyi bir firsat olacak benim icin.yoksa yaz tatiline kalacak ozamana kadarda beklemek istemiyoruz acikcasi
yaptm az once ckmadı bu kezIdrarda yine ayni cikacak tatlım gebelik olusmussa ve daha basindaysa ikinci cizgi silik çıkacak. Neyse allah hayirlisini versin
Cok tsk ederim bu asilama fiyati dimi rabim hayirlisnini nasip etsin cumlemize insallahCanim ben bi kez ozelde .bi kez devlette asilama yaptirdim. Devlettekinide arastirma hastanesinin tup bebek merkezinde yaptirdim. Devlettesadece 250 300 tl civari ilac parasi verdik. Baska masraf olmadi
Ozeldede 750civari ilac parasi ve 750 tl hastaneye para verdik. Oda 1500 tuttu diyebilirim .
Adet olursam tup bebege geccez bizde ama devlette o durum nasil bilmiyorum
Canim benim ikinci asilamam. Tekrar asilama denemek istemiyorum. Devlet desteginden yararlanabilmek adina yaptirdim biraxda ikinci asilamayi. Bide calisiyorum benn. Yariyil tatili tedavi surecinde dinlenmek icin iyi bir firsat olacak benim icin.yoksa yaz tatiline kalacak ozamana kadarda beklemek istemiyoruz acikcasi
Canim ben bi kez ozelde .bi kez devlette asilama yaptirdim. Devlettekinide arastirma hastanesinin tup bebek merkezinde yaptirdim. Devlettesadece 250 300 tl civari ilac parasi verdik. Baska masraf olmadi
Ozeldede 750civari ilac parasi ve 750 tl hastaneye para verdik. Oda 1500 tuttu diyebilirim .
Adet olursam tup bebege geccez bizde ama devlette o durum nasil bilmiyorum
canm benım toplam 500 lıra tuttu eger yumrta sorunun falan varsa ıgnelerı buyuyene kadar tekrarlıyorlar benım oyle bı sorunum yoktu 7 gun kullandmbenim ilk aşılamam olucak.
ilaçlar ne kadar tutar?
ben ferti-jin merkezinde aşılama yaptırıcam.
canm benım toplam 500 lıra tuttu eger yumrta sorunun falan varsa ıgnelerı buyuyene kadar tekrarlıyorlar benım oyle bı sorunum yoktu 7 gun kullandm
bızede oyle dendı canm esımdede bendede sorun yoktu. bızde ılk asılamamızı olduk bes gun sonra bellı olck bgn ıdrar yaptm negatıf cktıbenimde yumurtlama sorunum yok.kendiliğinden büyür çatlar normalde.
bizimki sebepsiz infertilite.
bızede oyle dendı canm esımdede bendede sorun yoktu. bızde ılk asılamamızı olduk bes gun sonra bellı olck bgn ıdrar yaptm negatıf cktıama yanıltmıstır ınsallah
ınsallah canım hayırlısı olsn senın hakkndada sanada nasıp etsn allahıminşaallah tutmuştur.pozitif düşünmeye çalış.
ben şubatta aşılama yaptırıcam.şimdiden araştırıyorum
benmde 2 3 gün gecikmişti olabilir yani. ama inşallah iyi haberdirIlaclardan mo gecikti ki bende 30 aralıkta yaptirdim. Adet oldum ikinci gün bide
ediyorum canım bu durum o kadar kötü rabbim kmseye yaşatmasın bizimde yüzümüzü güldürsün artıkCanim gecmis olsun. Ayni gun yaptirmistik asilamamizi. Adet olmussun sanirim. Rabbim hayirlisini versin hepimiz icin. Ben hala adet olamadim. Olunca hemen tupe baslicaz ins. Bi aksilik cikmazsa. Senncrinone jel kullanmismiydin. Adetin tam zamanindami gwldi.
Hayirlisi canim ins.adet olayimda tedaviye baslayalim hemen diyorumm .raporluyum yam evde oluncada kafamda kurup duruyorum surekli. Kolum yuzunden iste yapamiyorum kafam dagilsin diye. Dua et nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?