Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amim insallah canim. Ucuncu asilamadan sonra biraktin mi tedaviyi. Ayni seyleri herkesin yasamasi icimi rahatlatiyor yalniz degilim siz varsiniz allah dualarimizi kabul etsin kucaklarimiz bos kalmasin insallah.
Amin canim ins rabbim nasib etsin dedigim gibi hic umutsuz olma birakma dorduncu asiyi yaptirmak istiyoz adetimi bekliyom ins tupe gerek kalmaz ama ne olursa olsun bigun bebeklerimiz olacak kac arkadasla gorustum hepsinin ilk tupte ikiz gebeler dua et sabret canim 500 yasin okuttuk saolsunlar 1063 okundu her kisi bitane rabbim o yasinlerin yuzu suyu hurmetine belki bu sefer tutar sende okut bide salavati tefriciye okuyacagim bu seferki asida ins rabbim kabul eder dualarimizi sen ne kadar israrla rabbime dua edip istersen o okadar hosuna gidermis gunahlarimiza kefaret olurmus ve zamani geldiginde verir canim umutsuz olma sakin hic bir zaman

çatlatma iğnesinin etkisi 10 günde atılıyor vücuttan,o silik çizgi ondan olabilir..

Amim insallah canim. Ucuncu asilamadan sonra biraktin mi tedaviyi. Ayni seyleri herkesin yasamasi icimi rahatlatiyor yalniz degilim siz varsiniz allah dualarimizi kabul etsin kucaklarimiz bos kalmasin insallah.
Amin canim ins rabbim nasib etsin dedigim gibi hic umutsuz olma birakma dorduncu asiyi yaptirmak istiyoz adetimi bekliyom ins tupe gerek kalmaz ama ne olursa olsun bigun bebeklerimiz olacak kac arkadasla gorustum hepsinin ilk tupte ikiz gebeler dua et sabret canim 500 yasin okuttuk saolsunlar 1063 okundu her kisi bitane rabbim o yasinlerin yuzu suyu hurmetine belki bu sefer tutar sende okut bide salavati tefriciye okuyacagim bu seferki asida ins rabbim kabul eder dualarimizi sen ne kadar israrla rabbime dua edip istersen o okadar hosuna gidermis gunahlarimiza kefaret olurmus ve zamani geldiginde verir canim umutsuz olma sakin hic bir zaman

benim ilk aşılamam olucak.
ilaçlar ne kadar tutar?
ben ferti-jin merkezinde aşılama yaptırıcam.
ben sadece klomen kullandım aşılama öncesi,iğne falan kullanmadım,2 yumurta oluştu,275 sperm yıkamaya verdik,350 tl de aşılama işlemi için verdik,ovitrelle 68 tl ve doktor muayenem 112 tl :)yani muayene dahil 800 gibi bişey oluyo...ama iğne kullananlarda sanırım bunun iki katını buluyo

Allah kabul etsin canim allah yerine ulastirsin. Ikinci asilama icin karar aldik. Istanbul amerikan hastanesine gidiyiruz bu sefer hayırlı olur insallah.

Allah kabul etsin canim allah yerine ulastirsin. Ikinci asilama icin karar aldik. Istanbul amerikan hastanesine gidiyiruz bu sefer hayırlı olur insallah.
Aminn canim ins rabbim kabul etsin bende onumuzdeki ay bekliyorum adetimi asilama yaptirmak istiyoz bi defa daha tupten once hakkimizda hayirlisi ins bu defa tutar ikimizinde canim

kızlar benim bugün 13.günüm kasık ağrılarım bitti sadece su gibi şeffaf akıntım var ve bugün iyice arttı

Selam kızlar. Bugün 9.gün ve göğüs ağrısı var. Adet öncesi de olduğu için göğüs ağrısı pek ciddiye almıyorum. Arada sağ sol kasığıma iğne batar gibi oluyor. İki gündür hafif bulantım var. Eğer gebeysem mide bulantısı bu kadar erken başlar mı? Test yapmayın kızlar. İnsan çok üzülüyor sonra. Ben aylardır deniyorum artık test de yapmıyorum. Adet gelir gelmezse 3 gün bekler öyle yaparım diyorum artık son iki üç aydır. Kafamda öyle kurunca daha iyi oluyor. Bunda da öyle yapacağım. Normalde çarşamba test günüm ama ben cumartesi yapmayı planlıyorum. Zaten o zamana kalırsa ümitlenip yaparım. İnşallah bu ay bebecikler gelir, aşılamayı vesile kılar inşallah rabbim.

Ikinci asilama için yarin basliyoruz bakalim hayirlisi. Kizlar belirtilere takilmayin ilk asilamamda hix belirtim yoktu adet belirtisi yasamadim diyebilirim. Gogusler dolgunlasti uclari fena sekilde hassaslasti. Belim agriyordu. Bendede akinti olmustu benim olmadi insallah sizin olur adet gunumden iki gun once oldum allaha sukurler olsun ki beni umutlandirmadi adetim gecikip gebeyim havalarina girseydim dahada fena olurdum diye düşünüyorum allah herkesin yardimcisi olsun.

Asilamamin 19.gunu itibariyle kanamam basladi arkadaslar
Sizden ricam nolur gununuz gecmeden test yapmayin . Ilk asilamamdada 15.gun regl olmustum. O yuzden uzulmemek adina doktorlarin verdigi sureyi lutfen bekleyin

Slm cnm bugunmu oldun cnm rabim herseyinhayirlisini versin birdaha asilama yapacakmisin ??
Evet canim gece olmusum. Sabah surprizle uyandim malesef.
Ben asilama yaptirmayacagim.pazartesi gidecegim doktora. Eger kist falan olusmamissa tup bebege gecelim dicez ins.

Kizlar bende simdi evde test yaptim negativ cikti rabim hayirlisini versin aslinda sali gunu yapmaliydim ama ozaman zaten kan testi vercem ama umidim yok olsun rabim ömur verdiyese savasmaya devam kizlar elbete allahim hayirli olani nasip eder eger sali gunude negatif cikacak olursa ozaman öbur aya yine deneyecegim 2-3 sansi daha yuksekmis bakalim artik

Allah kolaylık versin hepimizi ,üzüldüm gerçekten, 3. aşılamamın 10.günündeyim inşallah bu sefer tutar, tutmazsa hiç istemediğim halde tüp bebek deneyeceğiz bizde..istanbulda acı badem yada memorial hastanesiyle anlaşması varmış doktorun,onları araştırmaya başlasam mı şimdiden yoksa vucudu kandırmak için gebe gibi tavırlar mı takınmam lazım bilmiyorum artık bi de maddiyatı geçtim çalışınca izin alması şun bunu düşündürüyor beni

Haklisin canim aslinda bende tup bebek yaptirmak istiyorum ama almanyada once ückez asilama sonrada tup bebek yapa biliyorsun sen neden yaptirmak istemiyorsun ???

Bıurda da devlet hastaneleri de 3 kere aşılamadan sonra diyordu herhalde..tüp bebekte bütün hormanlar sentetik, yapay, hiçbir aşamayı vücut üretmiyor. Aşamalarının zor olması da çabası ;benim canım biraz tatlıdır da

Eee ama sunu unutma eline alacagin daha bi tatli onlar icin deger cnm napalim yinede sukurler olsunki tip baya bi ilerledi cnm onun icin savasacagiz napalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…