- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi minnak343434
-
ınsallah canım hayırlısı olsn senın hakkndada sanada nasıp etsn allahım
Amin canim ins rabbim nasib etsin dedigim gibi hic umutsuz olma birakma dorduncu asiyi yaptirmak istiyoz adetimi bekliyom ins tupe gerek kalmaz ama ne olursa olsun bigun bebeklerimiz olacak kac arkadasla gorustum hepsinin ilk tupte ikiz gebeler dua et sabret canim 500 yasin okuttuk saolsunlar 1063 okundu her kisi bitane rabbim o yasinlerin yuzu suyu hurmetine belki bu sefer tutar sende okut bide salavati tefriciye okuyacagim bu seferki asida ins rabbim kabul eder dualarimizi sen ne kadar israrla rabbime dua edip istersen o okadar hosuna gidermis gunahlarimiza kefaret olurmus ve zamani geldiginde verir canim umutsuz olma sakin hic bir zamanAmim insallah canim. Ucuncu asilamadan sonra biraktin mi tedaviyi. Ayni seyleri herkesin yasamasi icimi rahatlatiyor yalniz degilim siz varsiniz allah dualarimizi kabul etsin kucaklarimiz bos kalmasin insallah.
çatlatma iğnesinin etkisi 10 günde atılıyor vücuttan,o silik çizgi ondan olabilir..merhaba arkadaslare oncelıkle hepınıze hayırlı cumalar.rabbım hepınıze olmayan herkese ve ıcınde banada bır evlat nasıl etsın.. ben 17 aylık evlıyım ılk gnden berı korunmadgmz halde olmadı ne esımde nede bende sorun cıkmadı 7 ocakda aşılama yaptrdk bugn 10.gunum... ılk gunden bu gune yasadgm belırtılerı degısıklıklerı tek tek yazdım defterıme olurda pozıtıf olrsam sızlerle paylasmak ıcın bilmıyoruym ıcım cok skılıyor ama dılerım kı olur.. 8.gunlkken ıdrar testı yaptım ıkıncısı silik cıktı buda gebelık gostergesıymıs fakat cok erken yaptgm ıcn ılacn etkısıde olablrmıs cok bunaldım ısyerınde yaptgm resmı evraklardan hc bsey anlamıyorum dualarınızın ıcıne benıde katın ismim fatma..
Amin canim ins rabbim nasib etsin dedigim gibi hic umutsuz olma birakma dorduncu asiyi yaptirmak istiyoz adetimi bekliyom ins tupe gerek kalmaz ama ne olursa olsun bigun bebeklerimiz olacak kac arkadasla gorustum hepsinin ilk tupte ikiz gebeler dua et sabret canim 500 yasin okuttuk saolsunlar 1063 okundu her kisi bitane rabbim o yasinlerin yuzu suyu hurmetine belki bu sefer tutar sende okut bide salavati tefriciye okuyacagim bu seferki asida ins rabbim kabul eder dualarimizi sen ne kadar israrla rabbime dua edip istersen o okadar hosuna gidermis gunahlarimiza kefaret olurmus ve zamani geldiginde verir canim umutsuz olma sakin hic bir zamanAmim insallah canim. Ucuncu asilamadan sonra biraktin mi tedaviyi. Ayni seyleri herkesin yasamasi icimi rahatlatiyor yalniz degilim siz varsiniz allah dualarimizi kabul etsin kucaklarimiz bos kalmasin insallah.
ben sadece klomen kullandım aşılama öncesi,iğne falan kullanmadım,2 yumurta oluştu,275 sperm yıkamaya verdik,350 tl de aşılama işlemi için verdik,ovitrelle 68 tl ve doktor muayenem 112 tl :)yani muayene dahil 800 gibi bişey oluyo...ama iğne kullananlarda sanırım bunun iki katını buluyobenim ilk aşılamam olucak.
ilaçlar ne kadar tutar?
ben ferti-jin merkezinde aşılama yaptırıcam.
Allah kabul etsin canim allah yerine ulastirsin. Ikinci asilama icin karar aldik. Istanbul amerikan hastanesine gidiyiruz bu sefer hayırlı olur insallah.Amin canim ins rabbim nasib etsin dedigim gibi hic umutsuz olma gidiyoruz buorduncu asiyi yaptirmak istiyoz adetimi bekliyom ins tupe gerek kalmaz ama ne olursa olsun bigun bebeklerimiz olacak kac arkadasla gorustum hepsinin ilk tupte ikiz gebeler dua et sabret canim 500 yasin okuttuk saolsunlar 1063 okundu her kisi bitane rabbim o yasinlerin yuzu suyu hurmetine belki bu sefer tutar sende okut bide salavati tefriciye okuyacagim bu seferki asida ins rabbim kabul eder dualarimizi sen ne kadar israrla rabbime dua edip istersen o okadar hosuna gidermis gunahlarimiza kefaret olurmus ve zamani geldiginde verir canim umutsuz olma sakin hic bir zaman
Aminn canim ins rabbim kabul etsin bende onumuzdeki ay bekliyorum adetimi asilama yaptirmak istiyoz bi defa daha tupten once hakkimizda hayirlisi ins bu defa tutar ikimizinde canimAllah kabul etsin canim allah yerine ulastirsin. Ikinci asilama icin karar aldik. Istanbul amerikan hastanesine gidiyiruz bu sefer hayırlı olur insallah.
Evet canim gece olmusum. Sabah surprizle uyandim malesef.Slm cnm bugunmu oldun cnm rabim herseyinhayirlisini versin birdaha asilama yapacakmisin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?