Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doğru büyük konuşmamak ta lazım galiba ben aşı olaylarına bile hiç girmemeyi düşünen birisiydim,ilaç almaktan hoşlanmam da ama kader istemediklerini yaptırıyor insana

Yanlis anlama ama ben kendime hep diyorum ki selma cok sukret isteyipte yapamayanlar var ve herseyden once taman tip yok olmaz kesinlikle diyenler var onun icin rabime hamd olsun rabim caresiz dert vermez canim

Ayyy canim hamilemisinn hayirli olsun takvimi gordum cok sevindim ilk bebis haberi senden geldi rabbbim hepimize basib etsin bu takvimi yapmayi insss rabbim kucagina almayi nasib etsin inss

Ay sukurler olsun rabime ne mutlu allahim hepimize nasip etsin insallah cok cok sevindim kedicik bizi unutmaz artik insallah kacinci asilamasiydi ilkimi ???
İns canim rabbim bizlerede nasib etsin ins bi an once yolcunun duasi kabul olurmus yoldayim canim memleketime gidiyom hepimize dua ediyirum guzel haberler verirsiniz ins sizlerde bende tez vakitte cok mutlu oluyom umut oluyonuz guzel haberler duyunca bilgim yok canim eski msj bak bi

Hayirli yolculuklar cnm nerden nereye gidiyorsun kusura bakma merak etim rabim kazasiz belasiz gitmeyi nasip etsin yolun acik olsun guzellim sen bi guzel haber verdin rabim sanada insallah burda hamileyim diyerk yazmani nasip etsin :)

Hayirli yolculuklar cnm nerden nereye gidiyorsun kusura bakma merak etim rabim kazasiz belasiz gitmeyi nasip etsin yolun acik olsun guzellim sen bi guzel haber verdin rabim sanada insallah burda hamileyim diyerk yazmani nasip etsin :)
Amin canim cumlemize ins d.bakirdan g.antepe gidiyorum memleketim antep rabbim guzel haberler vermek nasib etsin cumlemize bi an one yunus as duasi ve zekeroya as duasini okuyorum hepimiz icin ins rabbim kabul etsin inss

Kızlar takvimi öylesine yaptım. İnşallah bebeğim gelir de kaldırmak zorunda kalnam. Çarşamba test günüm ama bekleyip öyle yapacağım. Çok genişim bu sefer. Merak da etmiyorum fazla. Ruhsuz oldum ben iyi mi

Kizlar merhaba, bugun 13. gunuydu asilamamin. Ama 1 saat once falan koyu kirmizi seklinde kanamam oldu , neydi bu anlamadim daha cok erken degil mi? Benimasilamami doktor 9.gun yapmisti adet tarihimde ayin 27si.bilmiyorum progestanin etkisiyle erken adet olurmuyum ama 10gun onceyede atmaz heralde adet tarihimi. Korkuyorum neydi ki bu. Yerlesme kanamasini arastiriyrm o da degil.pembemsi oluyomus yerlesme kanamasi. Bu bildigin koyu kirmiziydi. Bilgisi olan varsa yaazsin lutfenn. Ne olabilir ki? Belimde de yani kuyruk sokumumda 1 haftadir acayip bi agri var. Ondan mi oldu ki

Benim arkadastada aynisi oldu cnm ama simdi hamile bence korkma

Herkese merhaba aranıza yeni katildim. 13 ocakta 4. Asilamayi yaptırdım. Ilk asilamada hamile oldum ama 9.haftalikken kurtaj oldum kalbi durdu. Hala unutmadim çok güzel bir duyguydu. Ardından 2 asilama daha yaptırdım tutmadi. Sonra rahim filmi cekildim sag tarafta hafif yapisiklik cikti tupler acik ama tup bebege karar verdim iki asilama daha olmam lazimmis rapor icin birini oldum bekliyorum. Umudum yok ama forumları okumaktan da kendimi alamiyorum. Bu asilamalarda tutmazsa histeroskopi ve tup bebeke karar verdim. Esimdede bendede bir sorun yokmus oylediyorlar. Gerisi nasip dedim allah herkesin gönlüne göre versin.

Benim arkadastada aynisi oldu cnm ama simdi hamile bence korkma
Onda da adetine 10 gun kala mi olmus cnm, koyu kirmizi renktemiymis, kuyruk sokumundaki agri mahvetti beni 1 haftadir. Acaba adet mi olacam. Cunku benim adetim 2-3 gun onceden cok az gelir sonra acilirim. Off kesin adet olacamm

İns canim kaldirmazsin takvimi gorunce cok sevindim rabbim nasib eder ins

Onda da adetine 10 gun kala mi olmus cnm, koyu kirmizi renktemiymis, kuyruk sokumundaki agri mahvetti beni 1 haftadir. Acaba adet mi olacam. Cunku benim adetim 2-3 gun onceden cok az gelir sonra acilirim. Off kesin adet olacamm
Asilamadan sonra birsey kulaniyormuusun yani bi hap yada jel ve simdi tam kac gun gecti asilamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…