- 26 Aralık 2012
- 284
- 168
- 73
- Konu Sahibi minnak343434
-
Progestan kullaniyorum.gunde 3 tane.pazartesi bitiyo kullanmam.bugun yani c.tesi 13. gunumdu. Bide benim yumurtalar cabuk gelisti o yuzden 9.gun asilamam olmustu.erken oldum yani asilamayi.Asilamadan sonra birsey kulaniyormuusun yani bi hap yada jel ve simdi tam kac gun gecti asilamadan
Tsk ederim cnm cevaplarin icin.. insallah dedigin gibi olur, bekleyis cok zor.hicbirseye konsantre olamiyrm dusunmekten. Evet Allah hayirlisini versin cnmm. kirmizi renkte olunca lekelenmem acikcasi umitsizlige dustum, neyse Allah tan umit kesilmez.hayirlisi. cok sagol tekrar, iyi geceler cnm..Cnm progrstan bu sancilari yapiyor ama o kanama tutuna kanamasi ola bilir onun icin bekle rabim hayirlisini versinn
ben sadece klomen kullandım aşılama öncesi,iğne falan kullanmadım,2 yumurta oluştu,275 sperm yıkamaya verdik,350 tl de aşılama işlemi için verdik,ovitrelle 68 tl ve doktor muayenem 112 tl :)yani muayene dahil 800 gibi bişey oluyo...ama iğne kullananlarda sanırım bunun iki katını buluyo
Arkadaşlar adetimin 17. günümde aşılama oldum , kontrolde 18 ve 22 mm di 4 gün sonra doktor bakmadan aşılama yaptı......var mı böyle olan,geç filan slm cnm ama bana çok geçmiş gibi geldi ama tam bilgim yok ne yaziki
benim de 18 ve20 mm idi ve ertesi gün çatlatma iğnesini yaptırttı ve 36 saat sonra da aşılama yapıldı,yani 3 gün sonra olmuş oldu..bende de bakmadan yapıyor aşılamayı...bence içini rahat tut,sorun yoktur..yumurtan geç büyüyordur,doktorlar bunu biliyorlar sonuçta sürekli gidiyorsan..Arkadaşlar adetimin 17. günümde aşılama oldum , kontrolde 18 ve 22 mm di 4 gün sonra doktor bakmadan aşılama yaptı......var mı böyle olan,geç filan değildir değil mi korktum ben şimdi
günaydın arkadaslar nasılsınız aşılama sonucunu alan varmı benım carsamba gunu test gunum ama bugun bı aksam ıs cıkısı kan vercem sabırsızlıkdan dayanamıyorum
HAYIRLISI CANIM YA UZULME BENDE IDRARDA NEGATIF ALLAH YARDIMCIMZ OLSN KESIN HABR VER EMI.İLK ASILAMANMI
Ben de çok merak ediyorum bu konuyu.aşılama tutsa bile bebekler tutunamıyor.Arkadaslar yorumlari okuyorumda. Asilamadan sonra neden dusuk olma durumu yuksek oluo anlamadim. Pozitif olupta gelisemedigi icin dusuk yapmak zorunda olan kisi sayisi cok. ne yazikki bu durumda olan arkadaslar ,doktor konu ile ilgili bilgi veriyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?