- 20 Kasım 2014
- 90
- 71
- 23
- Konu Sahibi minnak343434
-
Arkadaslar yorumlari okuyorumda. Asilamadan sonra neden dusuk olma durumu yuksek oluo anlamadim. Pozitif olupta gelisemedigi icin dusuk yapmak zorunda olan kisi sayisi cok. ne yazikki bu durumda olan arkadaslar ,doktor konu ile ilgili bilgi veriyomu?
ozaman sağlıklı bi hamilelik geçirenler buraya yazmıyor.iki aylıkken kalbi duran çok okudum burda.Allah hayırlısını versin kimseye bu acıyı yaşatmasın.Öyle bir genelleme yok arkadaşlar,aşılamanın normal yolla hamile kalmaktan farkı yok.yaş,hareket,stres gibi etkenler düşüğe sebep oluyo..tekrarlayan düşük vraa da rahmin yapısı vs incelenip ona göre bir tedavi uygulanıyor sanırım.
Zamanı geldiyse yaptır öyle durmak daha kötü,Ben yaptirmadim test korkuyorum aslında biliyorum da sanki olmadığını hissediyorum
Üzülme bak bende bugün olumsuz sonuç aldım ama demek ki zamanı değilmiş bir gün inşlh hepimizin bebeği olacakKızlar ben bugün regl oldum. Artık vazgeçtim. Bebek istemiyorum en azından büyük birçabam olmayacak artık. Rabbim ne zaman vereceğini bilir. Kendimi yıpratmaktan helak oldum. İnşallah sizin bebekleriniz bu ay gelmiştir.
Genelleyerek söylüyorum seni çok iyi anlıyoruz. Ama üzülme lütfen. zaten aslında hamile kalabilmek insana sayısal lotonun çıkma şansıyla aynı. yani biz henüz okadar şanslı olmadık sadece. ben bir gün hamile kalabileceğimize inanıyorum. Tıp çok gelişti. Artık 1 yumurtası olanlar bile hamile kalabiliyor. Hayırlısı bu ay değilmiş de bence. Ama olucak inancını yitirme.Kızlar ben bugün regl oldum. Artık vazgeçtim. Bebek istemiyorum en azından büyük birçabam olmayacak artık. Rabbim ne zaman vereceğini bilir. Kendimi yıpratmaktan helak oldum. İnşallah sizin bebekleriniz bu ay gelmiştir.
Kızlar ben bugün regl oldum. Artık vazgeçtim. Bebek istemiyorum en azından büyük birçabam olmayacak artık. Rabbim ne zaman vereceğini bilir. Kendimi yıpratmaktan helak oldum. İnşallah sizin bebekleriniz bu ay gelmiştir.
5ve uzeri hamilelik gec dollenme olduysa dusuk çıkıyor adetini bekle bence nekadar kaldi11. günde betanın 1.18. çılması iyi mi kötü mü arkadaşlar,benimde moralim bozuldu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?