Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaslar yorumlari okuyorumda. Asilamadan sonra neden dusuk olma durumu yuksek oluo anlamadim. Pozitif olupta gelisemedigi icin dusuk yapmak zorunda olan kisi sayisi cok. ne yazikki bu durumda olan arkadaslar ,doktor konu ile ilgili bilgi veriyomu?

Evet benim de aklıma gelmişti bu. Bir de olma ihtimali de çok az heralde ya da ocak ayı mı uğursuz geldi acaba olumlu sonuç alanlar moral olması açısından yazsa biz de umutlansak. Ben de bu hafta test yaptıracam idrar testine hiç girmedim zaten direk kandan öğreneceğim. Hayırlısı olsun bakalım.

ozaman sağlıklı bi hamilelik geçirenler buraya yazmıyor.iki aylıkken kalbi duran çok okudum burda.Allah hayırlısını versin kimseye bu acıyı yaşatmasın.

Ah ah su tup bebek yaptirkak istiyorum ama ne yaziki almanyada 3 asilama sonrada tup bebeke izin veriyorlar ama turkiyedede aynisiymis bi arkadas oyle demisti asilmaaa yuksek sans vermiyorlar ama tup bebek daha yuksekmis su bekleme varja insani deli ediyor ve dusunsenize 3 kez asilama yaptircaz ve tutmazsa o uzuntu insanin pisklojisini cok bozuyor butun gununu aliyor ve herzaman aklinsa oldumu olmadimi neye buram agridi bu akinti ne v.s butun gun boyle geciyor artirmakla bir positiv haber almakla cok zor rabim hepimizin yardimcisi olsun

Ben dr sordum neden bebegim gelismedi dusuk yapmak zorundayim diye dr uzulmeyin dusuk yaptiginiza dedi tupleriniz acik oldugu icin sevinmelisiniz dedi her 10 kadindan 4 unde dusuk olabiliyormus normal yolla hamile kalsa bile..

Ben de ayin 13 de aşılama yaptirdim 29 da belli olucak bakalım hayırlısı ins. Yalnız bugün kahverengi bi akıntı vardı pecetede açaba bu bir belirtimi .6. Gunum böyle birşey yaşayan oldumu acaba

Slm kızlar, bugün test yaptırdım bende malesef olmadı bthc 0.100, kaldım öyle ne yapacağımı bilmiyorum. Hayırlısı böyleymiş inşlh diğer arkadaşlar olumlu sonuç alırlar.

Kızlar ben bugün regl oldum. Artık vazgeçtim. Bebek istemiyorum en azından büyük birçabam olmayacak artık. Rabbim ne zaman vereceğini bilir. Kendimi yıpratmaktan helak oldum. İnşallah sizin bebekleriniz bu ay gelmiştir.

benimde yoktu, ama allahım bilir en güzelini demek zamanı değilmiş, ama bundan sonra ne yapacam bilmiyorum artık akşam eşimle konuşup karar verecez

Üzülme bak bende bugün olumsuz sonuç aldım ama demek ki zamanı değilmiş bir gün inşlh hepimizin bebeği olacak

Genelleyerek söylüyorum seni çok iyi anlıyoruz. Ama üzülme lütfen. zaten aslında hamile kalabilmek insana sayısal lotonun çıkma şansıyla aynı. yani biz henüz okadar şanslı olmadık sadece. ben bir gün hamile kalabileceğimize inanıyorum. Tıp çok gelişti. Artık 1 yumurtası olanlar bile hamile kalabiliyor. Hayırlısı bu ay değilmiş de bence. Ama olucak inancını yitirme.

Üstüne adet görme olabilir mi acaba, hemen ümitsizliğe kapılma, doktorlar bile sürekli vazgeçmeyin diyorlar,bunlar bir sınav,en çok istediğimizle sınanıyoruz lütfen üzülmeyin

Herkeste aynı belirtiler vardı.ben diyodum ya hep beraber hamile kalıcaz yada kötü haber alıcaz diye...olumsuz sonuçlar duymaya başladık....bende umudumu yitiriyorum artık.bütün belirtilerim kayboldu.

Kizlarrrr uzulmeyin bak brnde bekliyorum yarin beli olacak ama sunu soyleyim aslinda cok sevinmemiz lazim soncta doktorlar kesin imkaniz demiyor bize allahim nezaman hepimiz icin hayirlisiysa ozaman nasip etsin insallah ne mutlu bizeki burda bir araya feldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…