Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm üzme kendini.bence kendini bukadar yipratma benim bi arkadaş 11 sene olmadi 6.tüp bebekte ikizleri oldu ve çikolata kisti vardi bi yumurtaligi alinmisti.rahim içi yapış yapıştı ama rabbim verdi ona cok şükür ki bizlerde bişi yok..ben bu tutmazsa 2.asilamadan sonra tüp bebeğe geçecem

kızlar mrb bende yeni katıldım aranıza bende iki kez kimyasal gebelik geçirdim ve 21 ocakta aşılama yaptırdım bugün 9. günüm ve beklemedeyim ve beklemek gerçekten çok zor günler geçmiyor sanki

kızlar mrb bende yeni katıldım aranıza bende iki kez kimyasal gebelik geçirdim ve 21 ocakta aşılama yaptırdım bugün 9. günüm ve beklemedeyim ve beklemek gerçekten çok zor günler geçmiyor sanki
Cnm hosgeldin bende 21 ocakta yaptm evet cok zor hatta bugün eczaneden inofolic alırken gebelik testide aldm pazar günü şansımi denicem

benim ilk aşılamam 16/01/15 de yapıldı 11. gün test yaptırdım pozitif görünüyor kızlar kandan baktırdım beta hcg 30.71 çıktı doktorum hayırlı olsun dedi rabbim herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle

Çok sevindim darısı başımıza İnşallah belirtilerin nelerdi yazar msn

yani ayın 26 sında normal idrar testinden baktın ve pozitif çıktı öylemi benim dr 5 şubatta kandan baktır dedi ama senin adına çok sevindim herhangi bir belirti yaşadın mı 86eliss

Çok sevindim darısı başımıza İnşallah belirtilerin nelerdi yazar msn
canım benim her ay adetime 14-15 gün kala gögüslerimde çok aşırı sancı ve çok gazım olur yine öyle oldu başkada hiç ama hiçbir belirtim yoktu kanı vermeden 1 gün önce çok hafif bi belim ağrıdı o kadar ...hiç umudum yoktu bu yüzdende inanamadım

yani ayın 26 sında normal idrar testinden baktın ve pozitif çıktı öylemi benim dr 5 şubatta kandan baktır dedi ama senin adına çok sevindim herhangi bir belirti yaşadın mı 86eliss
kan testi yaptırdım canım idrarda çıkması mümkün değil zaten 27 sinde verdim kanı o günde öğrendim sonucu

Ay kızlaaarrr İkinize de çok sevindiimm Tanımıyorum sizleri ama gerçekten arkadaşım hamiletymiş gibi sevindim Allah sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh!! Nazarlardan korusun Allah'ıımm!! Çok şükür Rabbimeee!! Bize de umut oluyorsunuz.. Nice güzel haberler alalım inşallah..

Benim de hep adetime 10 gün kala adet ağrıları başlar hafiften. Yine öyle oldu. Bu yüzden hiç umudum yok benim de aynı senin gibi.. ama Allah büyük.. Öyle de olabiliyor demek.. Az da olsa umut var demek bana da.. Çok heveslenmiyorum. Kesin yok bence aslında ama keşke olsa bana da koccamaann bir sürpriz olsa senin gibi Çok sevindim canım

Ve benim asla gaz sancısı olmazdi ama bukez var ve normalde bir hafta once göğüslerim şişerdi ama bukez aşılamadan 2gun snra oldu
formları okudumda sanırım aşılama için kullandığımız ilaçlar yapıyormuş gaz çünkü bu ay bendede oldu midem rahatsız sandım ben ama galiba ilaçlar yapıyor benimde dün akşam çok ağrım oldu şimdide az az devam ediyor kasık ve bel ağrısı bide sanki karnımda dolgunluk hissediyorum inş psikolojik değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…