- 5 Eylül 2014
- 45
- 67
- 33
- Konu Sahibi minnak343434
-
ama canım adetin için erken değil mi.asılamanın kaçıncı günündeydinKizlar bende bugün sabah leke vardı su an ağrılarım var korkudan lavaboya gidemiyorum pedime de biraz geldi ama bence bebegim tutunmadi Rabbim nasip etmedi moralim çok bozuk eşime nasıl soylicem bilmiyorum mecburen pazartesi doktora gitmem gerek
Çok üzüldüm hayırlısı olur inşallah..Kizlar bende bugün sabah leke vardı su an ağrılarım var korkudan lavaboya gidemiyorum pedime de biraz geldi ama bence bebegim tutunmadi Rabbim nasip etmedi moralim çok bozuk eşime nasıl soylicem bilmiyorum mecburen pazartesi doktora gitmem gerek
Kizlar bende bugün sabah leke vardı su an ağrılarım var korkudan lavaboya gidemiyorum pedime de biraz geldi ama bence bebegim tutunmadi Rabbim nasip etmedi moralim çok bozuk eşime nasıl soylicem bilmiyorum mecburen pazartesi doktora gitmem gerek
5 ocak da regl oldum 21 inde aşılama olmuştum benim regl 26 veya 28 günde bi geliyor belli olmuyorama canım adetin için erken değil mi.asılamanın kaçıncı günündeydin
Çok üzüldüm hayırlısı olur inşallah..
İnsallah sadece tutunduguna dair işarettir yarına kadar yada akşama kadar bakicam eyer devam etmezse Bebiş vardır ama devam ederse Bebiş annesine tutunmamistir buda olmazsa ben yikilirim zaten ilki olmadi 3-4 ay zor kendime geldim psikolojikmen kaldiramiyorum 7 senedir Allaha dua ediyorum doktorlara gidiyorum iğne ilaç kullana kullana şiştim bilmiyorum ne yapicamiayyyy canım kıyamam dur bakalım hemen karartma içini.benimde biraz kahverengi akıntım oldu.arkadaşların yazdıkları güç verdi biraz kendime geldim.sende hemen üzülme .hala ümit varr ikimiz içinde.pazartesiye kadar bişey olmadan atlatırız inş.
Canım aynı zamanda yaptırmışız aşılamayı benimki tutmadı dün başladı kırmızılar bugünde dr a gittim bi kaç ay bekleyelim dedi tekrar aşılama yapmak için önceden düşükte olsa hamile kalabiliyordum şimdi oda yok aşılamaya rağmen yok acaba ben mi gözümde çok büyüttüm bu aşılamayı bilmiyorum kiInş canım ya
İnsallah sadece tutunduguna dair işarettir yarına kadar yada akşama kadar bakicam eyer devam etmezse Bebiş vardır ama devam ederse Bebiş annesine tutunmamistir buda olmazsa ben yikilirim zaten ilki olmadi 3-4 ay zor kendime geldim psikolojikmen kaldiramiyorum 7 senedir Allaha dua ediyorum doktorlara gidiyorum iğne ilaç kullana kullana şiştim bilmiyorum ne yapicami
AYY ÇOK SEVİNDİM SENDEN ÇOK UMUTLUYUM KESİN VARYA HAMİLESİN TUTUNDU MELEĞİN HADİ İNŞ.Canım Bendw iğne aşamadundayım hayırlısı inşallah
Benimde geç gelmedi hatta 2-3 gün erken bile geldi dr söyledim daha zamanı değildi diye kontrol bizde dedi tutmadıysa aşılamadan 10 -16 gün arasında regl olursun dediGeçen sene ilk asilamami olmuştum ya oda tutmayinca benim adetim baya bi düzensiz olmuştu normalde tutmazsa adet geç geliyor galiba bende neden böyle oluyor anlamıyorum doktora da soylemistim normal demişti
canım kırmızılaştı mı adetin yoksa hala kahverengi mi5 ocak da regl oldum 21 inde aşılama olmuştum benim regl 26 veya 28 günde bi geliyor belli olmuyor
evet canım tutmaddıysa erken regl oluyoruz..benim 3. aşılamamda adet görmeden test yapmıcam dedim 17 gün geç gelmişti dedim kesin hamileyim..ama maalesef kulllandığım ilaçlardan gecikmişti.diger asılaamalarım da erken adet görmüştümBenimde geç gelmedi hatta 2-3 gün erken bile geldi dr söyledim daha zamanı değildi diye kontrol bizde dedi tutmadıysa aşılamadan 10 -16 gün arasında regl olursun dedi
canım kırmızılaştı mı adetin yoksa hala kahverengi mi
ah canım..Bence benim bebegim annesine tutunmadi
ah canım..insan hissediyor dimi..olsun napalım vakti zamanı gelmedi daha demekki..acaba ben ne olcam bende 7 senedir uğraşıyorum doktorlarda..ne olur benim için de dua et..
güzel dileklerin için saol canım..gerçekten insanı beklemek sıkıyor..bi de sonuç hüsransa eğer..napalım Allah yardımcımız olsunCanım sende benim gibi 7 senedir uğraşıyorsun evet canim hissediyor insan bebeğinin tutunmadigini ama inşallah senin bebdeğin tutunur inşallah senin yüzün güler Rabbim sana ve bekleyen tüm anne adaylarına sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah hepinize Dua ediyorum can arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?