Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ama canım adetin için erken değil mi.asılamanın kaçıncı günündeydin

Çok üzüldüm hayırlısı olur inşallah..

ayyyy canım kıyamam dur bakalım hemen karartma içini.benimde biraz kahverengi akıntım oldu.arkadaşların yazdıkları güç verdi biraz kendime geldim.sende hemen üzülme .hala ümit varr ikimiz içinde.pazartesiye kadar bişey olmadan atlatırız inş.

Çok üzüldüm hayırlısı olur inşallah..

Inş canım ya

İnsallah sadece tutunduguna dair işarettir yarına kadar yada akşama kadar bakicam eyer devam etmezse Bebiş vardır ama devam ederse Bebiş annesine tutunmamistir buda olmazsa ben yikilirim zaten ilki olmadi 3-4 ay zor kendime geldim psikolojikmen kaldiramiyorum 7 senedir Allaha dua ediyorum doktorlara gidiyorum iğne ilaç kullana kullana şiştim bilmiyorum ne yapicami

Geçen sene ilk asilamami olmuştum ya oda tutmayinca benim adetim baya bi düzensiz olmuştu normalde tutmazsa adet geç geliyor galiba bende neden böyle oluyor anlamıyorum doktora da soylemistim normal demişti

Canım aynı zamanda yaptırmışız aşılamayı benimki tutmadı dün başladı kırmızılar bugünde dr a gittim bi kaç ay bekleyelim dedi tekrar aşılama yapmak için önceden düşükte olsa hamile kalabiliyordum şimdi oda yok aşılamaya rağmen yok acaba ben mi gözümde çok büyüttüm bu aşılamayı bilmiyorum ki

Geçen sene ilk asilamami olmuştum ya oda tutmayinca benim adetim baya bi düzensiz olmuştu normalde tutmazsa adet geç geliyor galiba bende neden böyle oluyor anlamıyorum doktora da soylemistim normal demişti
Benimde geç gelmedi hatta 2-3 gün erken bile geldi dr söyledim daha zamanı değildi diye kontrol bizde dedi tutmadıysa aşılamadan 10 -16 gün arasında regl olursun dedi

herşeyin hayırlısı arkadaşlar bende 2 yumurtam çatladığı için aşılama olamadım. belki de hayırlısı böyle aşılama gerekmeden hamile kalırım. gonal f kullandım ovitrelle vurunmaya fırsat kalmadan yumurtalarım çatladı. ovitrelleden 14 gün sonra adet olunuyo genelde ben sadece gonal f kullandım acaba bundan 14 gün sonra mı adet olacam.yumurtlama dönemim adetin 10. günü falan olmuş oldu.ilişkiden sonra 11-12. günde sonuç çıkar mı meraktan çatlayacammm

Selam hanimlarrr benim ilk asilamamda tuttu ama 2 aylikken dusuk yaptim 2. Asilama yapildi bugun 5. Gunumuz bizdeki sorun yumurta tembelligi hapla adet goruyorum hap icmezsem kendiliginden adetim olmuyorrr bu ay 10 gun puregon igne kullandim 24 ocakta catlatma ignesi oldum 26 ocakta asilama yapildi..ilk asilamada yikandiktan sonraki sperm sayisi 3.5 milyondu bu ay 0.35 milyon cok dusuk hareketlilik %40 suan kasiklarimda agrilarrr var ilk hamileligimde hic bisey hissetmemistim adetim olacak gibi agrilar vardi test yaptim pozitif cikti sizce sperm sayisi cok az deil mii icimden bi ses tuttmadi diyo..Doktora sordum sperm sayisi az deilmi dedim bize lazim olan sadece 1 tanesi dedi moralini yuksek tut dusunme dedi amaaaa 9 gun nasil gececek bilmiyorummmALLAHIM bizi ve tum isteyenleri evlat kokusundan mahrum etmesinn tez vakitte kucaklarimizi doldursun Insallah

Benimde geç gelmedi hatta 2-3 gün erken bile geldi dr söyledim daha zamanı değildi diye kontrol bizde dedi tutmadıysa aşılamadan 10 -16 gün arasında regl olursun dedi
evet canım tutmaddıysa erken regl oluyoruz..benim 3. aşılamamda adet görmeden test yapmıcam dedim 17 gün geç gelmişti dedim kesin hamileyim..ama maalesef kulllandığım ilaçlardan gecikmişti.diger asılaamalarım da erken adet görmüştüm

Aşılaması tutmayan arkadaşlarım, kaderdaşlarım.. O sancıyı hissedince (regl), gününden önce regl olunca ya da sonuç olumsuz olunca tarif edilemeyen hissiyatımız eş değerdedir diye düşünüyorum..O günümüz iptal oluyor..Eşim ağlama dediğinde bırak ağlayayım bunu yaşayayım diyorum..O akan gözyaşı da çok manidar bence..Sonraki günler daha güçlü daha sağlıklı düşünülebiliyor..Benim ilk aşılamam olumsuz sonuçlandı, bu ay ara verelim dedi doktorum..Sonraki ay aşılama yaparız dedi..İnanın bana bu ay tatildeymiş gibi hissediyorum..Çünkü kendimi şartlandırmıştım bu ay 2. si yapılacak diye..Doktora gittiğimin ertesi günü uayndığımda vücudumda bir gevşeme rahatlama anlatamam..Sanki harptan çıkmıştım..1 ay ne kadar yorulmuşum..Bu kadar rahatlayınca anladım bunu..Arkadaşlarım ümidimizi kaybetmek yok, Allah O'na dua etmemizi istiyor..Hatırlatayım size Firavun'un başı dahi ağrımamıştı..Bizimle evlatlarımız olacak inşallah..Sadece bir şeyleri yaşamamız gerekiyor bunun nedenini bilemeyiz..Ama olacak..Olacak Allah'ın izniyle..Bizi evlatsız bırakmayacak Yüce Mevlam..İnşallah..

ah canım.. insan hissediyor dimi..olsun napalım vakti zamanı gelmedi daha demekki..acaba ben ne olcam bende 7 senedir uğraşıyorum doktorlarda..ne olur benim için de dua et..

Canım sende benim gibi 7 senedir uğraşıyorsun evet canim hissediyor insan bebeğinin tutunmadigini ama inşallah senin bebdeğin tutunur inşallah senin yüzün güler Rabbim sana ve bekleyen tüm anne adaylarına sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah hepinize Dua ediyorum can arkadaşlarım

senem kesin regl oldun mu yoksa öyle mi hissediyorsun?belki de olmazsın

Son düzenleme:
güzel dileklerin için saol canım..gerçekten insanı beklemek sıkıyor..bi de sonuç hüsransa eğer..napalım Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…