- Konu Sahibi minnak343434
-
canım aşılamada 15.gün adet olmadim. bundan önce 17sinde olmuştum. 17sini beklemeyeyım mi yani. ben progestan kullanmıyorum. benım bu zamana kadar adet sancısı gıbı sancılar vardı son ıkı gundur hıc yok. gaz problemımde yok gibi normal düzeydeyim:)
Canim hic vakit kaybetmeden bi test uap varsa %100 cikar zaten normalde 14 duncu gunu test yapilir zaten bazan istisna olabiliyo benimde ilk asilamada 18 .gun geldi adet oda dr larin aptalligi yumurtanim catlama gununu tutturamadiklari icin heralde bide kist oldugu zaman gec olur canim ins hamilesindir illa bi belirti olmasi lazim degil gebelik olsa bile ama test yap mutlaka varsa onlem alirsin herhangi bi sikinti olmasin diecanım aşılamada 15.gün adet olmadim. bundan önce 17sinde olmuştum. 17sini beklemeyeyım mi yani. ben progestan kullanmıyorum. benım bu zamana kadar adet sancısı gıbı sancılar vardı son ıkı gundur hıc yok. gaz problemımde yok gibi normal düzeydeyim:)
Canim hic vakit kaybetmeden bi test uap varsa %100 cikar zaten normalde 14 duncu gunu test yapilir zaten bazan istisna olabiliyo benimde ilk asilamada 18 .gun geldi adet oda dr larin aptalligi yumurtanim catlama gununu tutturamadiklari icin heralde bide kist oldugu zaman gec olur canim ins hamilesindir illa bi belirti olmasi lazim degil gebelik olsa bile ama test yap mutlaka varsa onlem alirsin herhangi bi sikinti olmasin die
Canim ilk asimda bole oldu ikincisindede ayni olacak die bisey yok benim.ilk asimda 13.gun adet basladi ikincisinde 18.gun geldi ucuncu asimdada 16.gun leke geldi adet sandim 17.gun yogunbi sanciyla kanamam basladi sancim oluyo die acile gittik test yapmamistim sadece idrarda yaptim 12 gun ogle taptim cok az bi sey vardi sanki yok dedik 16 .gun aksam yaptim cok az bi belirgin bisey cikti esim yok dedi sanaole geliyo dedi ben var diyodum ama inanmadik neyse acilde test yapmadan igne vuramayiz sanci icin dediler dedim ne cocugu kanamam oluyo adet oluyom dedim test ysptilarki ne gorem pozitif sok olduk esimle kanamam devam ediyodu dr dedi dusuk tehliken var dedi bi hafta sora dusuk oldu ikiyil sora ilk defa pozitif sonuc almistim ucuncu asimda o yuzden sakin gec kalma test icin varsa var yoksa yok ben korkudan husrana ugrayacagim die test yapmaya korktum yaptirmadim kan testi yaptirsaydim ogrenecektim belki dusmeyecekti onlem alirdik simdi 5 aylik olacakti olsaydi herseyde vardir bi hayir diyoruz yine rabbbim tum isteyenlere icindede bize bi an once verir insshanı bana cevaaaaappp :)yftmy
Canim ilk asimda bole oldu ikincisindede ayni olacak die bisey yok benim.ilk asimda 13.gun adet basladi ikincisinde 18.gun geldi ucuncu asimdada 16.gun leke geldi adet sandim 17.gun yogunbi sanciyla kanamam basladi sancim oluyo die acile gittik test yapmamistim sadece idrarda yaptim 12 gun ogle taptim cok az bi sey vardi sanki yok dedik 16 .gun aksam yaptim cok az bi belirgin bisey cikti esim yok dedi sanaole geliyo dedi ben var diyodum ama inanmadik neyse acilde test yapmadan igne vuramayiz sanci icin dediler dedim ne cocugu kanamam oluyo adet oluyom dedim test ysptilarki ne gorem pozitif sok olduk esimle kanamam devam ediyodu dr dedi dusuk tehliken var dedi bi hafta sora dusuk oldu ikiyil sora ilk defa pozitif sonuc almistim ucuncu asimda o yuzden sakin gec kalma test icin varsa var yoksa yok ben korkudan husrana ugrayacagim die test yapmaya korktum yaptirmadim kan testi yaptirsaydim ogrenecektim belki dusmeyecekti onlem alirdik simdi 5 aylik olacakti olsaydi herseyde vardir bi hayir diyoruz yine rabbbim tum isteyenlere icindede bize bi an once verir insshanı bana cevaaaaappp :)yftmy
Canim tam suan 14 gun olmus catlaman olali inss hamilesindir yarin mutlaka kan testi yaptir ins olmazsa bisey guzel haberlerini bekliyorumcanım adetimin 13. günü çatlatma iğnesi yapıldı
14.günü aşılama
15.günü kontrole gittiğimde çatlama olmuş her şey normal demişti
bugünde 28.günüm işte
Canim ilk asimda bole oldu ikincisindede ayni olacak die bisey yok benim.ilk asimda 13.gun adet basladi ikincisinde 18.gun geldi ucuncu asimdada 16.gun leke geldi adet sandim 17.gun yogunbi sanciyla kanamam basladi sancim oluyo die acile gittik test yapmamistim sadece idrarda yaptim 12 gun ogle taptim cok az bi sey vardi sanki yok dedik 16 .gun aksam yaptim cok az bi belirgin bisey cikti esim yok dedi sanaole geliyo dedi ben var diyodum ama inanmadik neyse acilde test yapmadan igne vuramayiz sanci icin dediler dedim ne cocugu kanamam oluyo adet oluyom dedim test ysptilarki ne gorem pozitif sok olduk esimle kanamam devam ediyodu dr dedi dusuk tehliken var dedi bi hafta sora dusuk oldu ikiyil sora ilk defa pozitif sonuc almistim ucuncu asimda o yuzden sakin gec kalma test icin varsa var yoksa yok ben korkudan husrana ugrayacagim die test yapmaya korktum yaptirmadim kan testi yaptirsaydim ogrenecektim belki dusmeyecekti onlem alirdik simdi 5 aylik olacakti olsaydi herseyde vardir bi hayir diyoruz yine rabbbim tum isteyenlere icindede bize bi an once verir inss
Canim tam suan 14 gun olmus catlaman olali inss hamilesindir yarin mutlaka kan testi yaptir ins olmazsa bisey guzel haberlerini bekliyorum
İns canim guzel haberi alirsinayyyy evet canım yaaa inşallah hamileyimdir kendimi çokta heveslendirmek istemıyorum
benim yumurtlama sıkıntım yoktu onun için 3. günden itibaren günde 1 tane beş gün klomen kullandım. 13. günün gecesi ovitrelle vurdum. 36 saat sonra 15. gün 15.00da aşılamam yapıldı. benim doktorum da çok ümitli.Kızlar ben de ilk aşılamamı 2 gün sonra yaptırıcam inşallah. Kullandığınız ilaçları merak ettim. Bir de aşılamanız çatlatma iğnesinden ne kadar sonra yapıldı? Bilgilendirirseniz sevinirim. ben 8 gün 150lik dozda gonal f iğne ve aynı anda klomen kullandım. adetin 6. Gününden itibarende estrofem kullanıyorum. Rahim duvarının kalınlaşması ve bebeğin tutunabilmesi için. Yarın sabahta ovitrelle çatlatma iğnesini yapıcam. Iğneden 36 saat sonrada aşılama yapılacak :) bütün hikayemi yazdım. Doktorum genel olarak aşılamadan pek umutlu değil. Başarı şansı çok düşük diyor. Ilk aşılamasında tutan tanıdıklarınız varmı ki?
bende de akıntı var her zaman olur az az akıntı. valla aslında belirti aramak saçmalık. ben her ay ne belirtiler yaşıyorum. çatlatma iğnesi zaten gebelik hormonu veriyor. belirti yapar haliyle. ne zaman ultrasonda bebeğimi görürüm o zaman inanırım hamile olduğuma. gerisi fasa fiso. inşallah bu ay nasip olur hepimize.Arkadaşım aynı gün asilama olmuşuz ama benim ilk asilama bende arada akıntı oluyor başka bişey yok inşallah canım bizde anne oluruz Allah in izniyle
hayırlısı olur inşallah hakkımda canım. ben aşılamadan umutluyum valla. içimden gülmek geliyor sürekli.çok pozitifim. inşalah ay sonunda da yüzümüz güler.Bende 6.1 ilk asilamam oldu :)
Kadicik bende yumurta tembelliği var. Adetlerim düzenli ama bazen geç yumurtlama oluyor bazen yumurta gelişmiyor falan. Daha önce sadece klomen kullanarak normal yolla hamile kaldım ama dış gebeliktibenim yumurtlama sıkıntım yoktu onun için 3. günden itibaren günde 1 tane beş gün klomen kullandım. 13. günün gecesi ovitrelle vurdum. 36 saat sonra 15. gün 15.00da aşılamam yapıldı. benim doktorum da çok ümitli.bizde bir sıkıntı yok görünüyor belki ondan bu kadar ümitli. inşallah nasip eder rabbim. ilk aşılaması tutan çok kişi var. zamanı geldiyse olur inşallah. hiç canını sıkma. ne gibi bir sorun vardı sizde?
günaydınbana doktor 20sine kadar olmazsan yaptır dedi ama 17sinde fln yaptırsam cıkmaz mı acaba ?
bel agrım ilk günlerdeydi, sadece gaz kaldı bnde.. bir de akıntıinşallah canım sen ne zaman test ypıcaksın
ovitrelle 'i sabah vuracaksan sonraki gün akşam mı yapılacak aşılaman?genelde,bende dahil ovitrelle gece vuruluyo,öğlene de aşılama yapılıyo..senin akşam yapılacak sanırım di mi?Kızlar ben de ilk aşılamamı 2 gün sonra yaptırıcam inşallah. Kullandığınız ilaçları merak ettim. Bir de aşılamanız çatlatma iğnesinden ne kadar sonra yapıldı? Bilgilendirirseniz sevinirim. ben 8 gün 150lik dozda gonal f iğne ve aynı anda klomen kullandım. adetin 6. Gününden itibarende estrofem kullanıyorum. Rahim duvarının kalınlaşması ve bebeğin tutunabilmesi için. Yarın sabahta ovitrelle çatlatma iğnesini yapıcam. Iğneden 36 saat sonrada aşılama yapılacak :) bütün hikayemi yazdım. Doktorum genel olarak aşılamadan pek umutlu değil. Başarı şansı çok düşük diyor. Ilk aşılamasında tutan tanıdıklarınız varmı ki?
Kızlar ben de ilk aşılamamı 2 gün sonra yaptırıcam inşallah. Kullandığınız ilaçları merak ettim. Bir de aşılamanız çatlatma iğnesinden ne kadar sonra yapıldı? Bilgilendirirseniz sevinirim. ben 8 gün 150lik dozda gonal f iğne ve aynı anda klomen kullandım. adetin 6. Gününden itibarende estrofem kullanıyorum. Rahim duvarının kalınlaşması ve bebeğin tutunabilmesi için. Yarın sabahta ovitrelle çatlatma iğnesini yapıcam. Iğneden 36 saat sonrada aşılama yapılacak :) bütün hikayemi yazdım. Doktorum genel olarak aşılamadan pek umutlu değil. Başarı şansı çok düşük diyor. Ilk aşılamasında tutan tanıdıklarınız varmı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?