Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ovitrelle 'i sabah vuracaksan sonraki gün akşam mı yapılacak aşılaman?genelde,bende dahil ovitrelle gece vuruluyo,öğlene de aşılama yapılıyo..senin akşam yapılacak sanırım di mi?
Evet canım benim iğne yarın sabah 7 de yapılacak. Aşılama da ertesi gün akşam 5-6 gibi olacak. Yani 34 saat sonra. İnşallah herşey güzel olur. Şimdiye kadar kullandığım gonal f, klomen, estrofem bana hiç yan etki yapmadı. İnşallah aşılama da da sorun yaşamam

hayırlı olsun şimdiden,bende beklemedeyim 6. günüm bakalım,Allah bizim de kucaklarımızı doldursun inşallah kızlar,buradaki herkes o kadar çok hakediyor ki,bu kadar dua ile inşallah hepimiz anne olucaz :))))

İnnnşşşşallah pozitif sonuç alırsın canım. Neden 2 tane çatlama iğnesi yaptın ki acaba?

hayırlı olsun şimdiden,bende beklemedeyim 6. günüm bakalım,Allah bizim de kucaklarımızı doldursun inşallah kızlar,buradaki herkes o kadar çok hakediyor ki,bu kadar dua ile inşallah hepimiz anne olucaz :))))
İnnnnşşşaaallahhh canım bi de ikiz oluyormuş deymeyin keyfime :) kızlar başka ikiz isteyen varmı ?

yaştan dolayı istiyoruz ikiz,benim yaş 35... ailede de çok var,bakalım ne olacak :)

Kızlar iyi akşamlar ben bugün baya kötüyüm çok sancım var cok akıntım var hatta okadar ki Altıma kaçırıyorum zannediyorum :) belim fena (

İnnnşşşşallah pozitif sonuç alırsın canım. Neden 2 tane çatlama iğnesi yaptın ki acaba?

Canım çatlamayı garantileyelim dedi dr ondan iki tane ol dedi ve 1 gün arayla 2 kere aşıla yapıldı bakalım hayırlısı olur inşallah evet bizde ikiz istiyoryz inşallah gönlümüze göre olur hepimizin

Benim de bugun 9. gunum kizlar. Acayip bel agrim var, bacaklarima da vuruyo.. sirt ustu uzanmadan gecmiyo da, var mi aranizda beli cok agriyann

Meraba kızlar dün gece yazmıştım gerçi, bugün itibariyle 10. günüm.. Geçmiyor sanki günler ya, en erken hangi arkadaşımızın belli olacak sonucu bilmiyorum ama hadi inşallah olumlu sonuçlar yazalım buraya umut olsun herkese, beklemek çokk zormuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…