- Konu Sahibi minnak343434
-
Evet canım benim iğne yarın sabah 7 de yapılacak. Aşılama da ertesi gün akşam 5-6 gibi olacak. Yani 34 saat sonra. İnşallah herşey güzel olur. Şimdiye kadar kullandığım gonal f, klomen, estrofem bana hiç yan etki yapmadı. İnşallah aşılama da da sorun yaşamamovitrelle 'i sabah vuracaksan sonraki gün akşam mı yapılacak aşılaman?genelde,bende dahil ovitrelle gece vuruluyo,öğlene de aşılama yapılıyo..senin akşam yapılacak sanırım di mi?
hayırlı olsun şimdiden,bende beklemedeyim 6. günüm bakalım,Allah bizim de kucaklarımızı doldursun inşallah kızlar,buradaki herkes o kadar çok hakediyor ki,bu kadar dua ile inşallah hepimiz anne olucaz :))))Evet canım benim iğne yarın sabah 7 de yapılacak. Aşılama da ertesi gün akşam 5-6 gibi olacak. Yani 34 saat sonra. İnşallah herşey güzel olur. Şimdiye kadar kullandığım gonal f, klomen, estrofem bana hiç yan etki yapmadı. İnşallah aşılama da da sorun yaşamam
İnnnşşşşallah pozitif sonuç alırsın canım. Neden 2 tane çatlama iğnesi yaptın ki acaba?Canım ben gonal f 37.5 kullandım 4 gün sonra 3 günde gonal f 75 kullandım. 20mm ulaştı yumurtam 2 tane ovitralla çatlama iğnesi yaptım. 36 saat sonra aşılamam yapıldı. Ama inanmadan başarı elde edilmez. Bizim dr. Çok olumlu çünkü eşimde de bende de hiçbir sorun gözükmüyor ama olmuyordabakalım alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıyoruz. Hayırlısı olsun hakkımızda
İnnnnşşşaaallahhh canım bi de ikiz oluyormuş deymeyin keyfime :) kızlar başka ikiz isteyen varmı ?hayırlı olsun şimdiden,bende beklemedeyim 6. günüm bakalım,Allah bizim de kucaklarımızı doldursun inşallah kızlar,buradaki herkes o kadar çok hakediyor ki,bu kadar dua ile inşallah hepimiz anne olucaz :))))
Cok gecmis olsun cnm insallah yarin duzelirsin iyi aksamlarKızlar iyi akşamlar ben bugün baya kötüyümçok sancım var cok akıntım var hatta okadar ki Altıma kaçırıyorum zannediyorum :) belim fena (
benimde aşılamanın 10.günü su gibi akıntım varKızlar iyi akşamlar ben bugün baya kötüyümçok sancım var cok akıntım var hatta okadar ki Altıma kaçırıyorum zannediyorum :) belim fena (
İnnnşşşşallah pozitif sonuç alırsın canım. Neden 2 tane çatlama iğnesi yaptın ki acaba?
Kızlar iyi akşamlar ben bugün baya kötüyümçok sancım var cok akıntım var hatta okadar ki Altıma kaçırıyorum zannediyorum :) belim fena (
kızlar dua edin nolur .bugun yarın test yaptırmam gerek.tabiki adet olmazsam.karın ağrım var ama ıkı gundur. 2.aşılamam. inş.hayırlısıyla bebişleri kucağımıza alırız hayırlı ve tez zamanda
kızlar aşılamam ayın 4 nde oldu o günüde sayarsak 10.gün ve bugün su gibi akıntım var sanki altıma kaçırmışım gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?