- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.381
Hayırlısı neyse o oldun arkadaşım dualarım seninle...
Allah razı olsun kızlar... bu gün benim 14. gün canım, 12. gün en az 17 ise, 14. günde 50lerde olması gerekmiyor mu?Canım bir sürü siteye baktım gebeliğin 12.günü itibariyle en düşük 17 en yüksek 59 ortalama 48 çıkar bhcg değeri yazıyor. Senin değerin düşük değilki bu durumda yada istatiklere uygun en azından sıkma canını Allah korusun olmazsın adet falan.
İnşallah dualarınızı bekliyorumgülcan sıra sendeee... inşallah senden de hayırlı haber alırız:)))
Üzülme inşallah olmazsın adet. artar degerlerin bakalım benim nolcak bende adet olucam gibi hissediyorum.Allah razı olsun kızlar... bu gün benim 14. gün canım, 12. gün en az 17 ise, 14. günde 50lerde olması gerekmiyor mu?
bulutların üstündeyken birden yere çakıldım, mahvoldum ağlamaktan. Rabbim çok büyük, inşallah sağlıkla, hayırlısıyla sevindirsin hepimizi
inşallah senin yüksek yüksek çıkar da, böyle muallakta kalmazsın.Üzülme inşallah olmazsın adet. artar degerlerin bakalım benim nolcak bende adet olucam gibi hissediyorum.
inşallah canım, Allah razı olsun desteğin için. zor zamanlarında sana da Allah yardım etsin inşallah.Sen bırakma kendini yinede üç haftalık hamilelikteki değer aralığı 10-50 diye veriliyor inşallah yükselecek o değerler gün geçtikçe. Adet olsanda sakın daha fazla üzülme sana ve senin sağlam psikolojine ihtiyacı olan bir kızın var Allah onun temiz kalbine göre versin inşallah
ayyy ayyy ayy demekten kendimi alamıyorum gerçekten çok sevindim kendi haberimi almış gibi sevindim allahım inş.sana hayırlısı ile evladını bağışlar canım benim çok sevindim çokkkkkk çokkkkk allahım bu nasıl bir mucizedir .hakkınızı helal edin arkadaşlar beklettim sizi. bu gün malum okullar açıldı, ancak girebildim nete. bir de hala dr'um yorumlamadı. bu gün test yaptırdım, 18,9 çıktı. dr'a fax gönderdim. yorumlaması için haber bekliyorum. inşallah hayırlısı ile nasip olur bana, sizlere, herkese dua ettim bu gün. sonucu alır almaz şükür namazı kıldım, dua dua yalvardım Allahıma, kendime ister gibi herkese istiyorum Yarabbim, dedim
kesinlikle üzülme pozitif ol enerjini kaybetme allahım en hayırlısını versin inş. ama üzülme ağlama sakın ona odaklan mutlu ol lütfen canım asla kendini bırakma oda seni bırakmaz lütfenAllah razı olsun kızlar... bu gün benim 14. gün canım, 12. gün en az 17 ise, 14. günde 50lerde olması gerekmiyor mu?
bulutların üstündeyken birden yere çakıldım, mahvoldum ağlamaktan. Rabbim çok büyük, inşallah sağlıkla, hayırlısıyla sevindirsin hepimizi
hayirli olsun canim rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasib etsin inss uzme kendini inss yukselir deger benim arkadas yaptirdi 8 cikti deger onada dediler dusuk olmaya bilir degeri kat kat artti simdi doguracak rabbim kismet ettiyse hic bisey olmaz inss yine sukret tutmus asin dollenme olmus sonucta ins degerde yukselir uzme kendini ki deger yukselsin piskoloji cok onemlikızlar noolur bana dua edin. şimdi aradı dr'um. değer düşükmüş 50'lerde olmalıymış. 3-4gün içinde adet olmazsam bi daha test yaptıracakmışım
kesinlikle üzülme pozitif ol enerjini kaybetme allahım en hayırlısını versin inş. ama üzülme ağlama sakın ona odaklan mutlu ol lütfen canım asla kendini bırakma oda seni bırakmaz lütfen
çok teşekkür ederim kızlar, Allah razı olsun hepinizden. Naapalım, hayırlısını ancak Allah bilebilir. benim hayatımın dönüm noktaları sancılı geçer hep. Öğrenimim, işim, eşim, kızım, pek kolay elde etmedim bunları. ama sonra hikmeti sonsuz Allahım en güzellerini nasip etti. bunda da var bir hayır da, ilk anda betona çakılmış gibi oldum.hayirli olsun canim rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasib etsin inss uzme kendini inss yukselir deger benim arkadas yaptirdi 8 cikti deger onada dediler dusuk olmaya bilir degeri kat kat artti simdi doguracak rabbim kismet ettiyse hic bisey olmaz inss yine sukret tutmus asin dollenme olmus sonucta ins degerde yukselir uzme kendini ki deger yukselsin piskoloji cok onemli
Canim sakin uzulme yat dinlen.. insallah degerin yukselir. Uzme hic kendini.. dualarimiz seninle..çok teşekkür ederim kızlar, Allah razı olsun hepinizden. Naapalım, hayırlısını ancak Allah bilebilir. benim hayatımın dönüm noktaları sancılı geçer hep. Öğrenimim, işim, eşim, kızım, pek kolay elde etmedim bunları. ama sonra hikmeti sonsuz Allahım en güzellerini nasip etti. bunda da var bir hayır da, ilk anda betona çakılmış gibi oldum.
CNM HAMISSIN SUKUR YA COK SEVINDIM.hakkınızı helal edin arkadaşlar beklettim sizi. bu gün malum okullar açıldı, ancak girebildim nete. bir de hala dr'um yorumlamadı. bu gün test yaptırdım, 18,9 çıktı. dr'a fax gönderdim. yorumlaması için haber bekliyorum. inşallah hayırlısı ile nasip olur bana, sizlere, herkese dua ettim bu gün. sonucu alır almaz şükür namazı kıldım, dua dua yalvardım Allahıma, kendime ister gibi herkese istiyorum Yarabbim, dedim
Allah bunda da en güzelini nasip etsin inşallah size. :) Kendime çok benzettim sizi. Yazmadan edemedim. Benim de hep sancılı geçmiş, ama sonrası çok güzel olmuştur. Bebek konusunda da şu an bir imtihandan geçiyorum ben de. Sonunun hepimiz için güzelliklerle sürprizlerle dolu olmasını temenni ediyorum.çok teşekkür ederim kızlar, Allah razı olsun hepinizden. Naapalım, hayırlısını ancak Allah bilebilir. benim hayatımın dönüm noktaları sancılı geçer hep. Öğrenimim, işim, eşim, kızım, pek kolay elde etmedim bunları. ama sonra hikmeti sonsuz Allahım en güzellerini nasip etti. bunda da var bir hayır da, ilk anda betona çakılmış gibi oldum.
ah canım arkadaşım, bu seferki değerim bütünlemeye kaldı, adet olmazsam 3-4 gün sonra tekrarlanacak. dış gebelik olabilir dedi. dua et bana olur mu?CNM HAMISSIN SUKUR YA COK SEVINDIM.DEMEDIMMI BUNYE SAGLAM KARDESIM YA IKIDE IKI HELAL OLSUN
iyi ki inanıyoruz, iyi ki bize bizden yakın Rabbimiz var. Allah sınavlarımızı sabırla atlatmayı nasip etsin arkadaşım, inşallah senin de gönlüne göre olur.Allah bunda da en güzelini nasip etsin inşallah size. :) Kendime çok benzettim sizi. Yazmadan edemedim. Benim de hep sancılı geçmiş, ama sonrası çok güzel olmuştur. Bebek konusunda da şu an bir imtihandan geçiyorum ben de. Sonunun hepimiz için güzelliklerle sürprizlerle dolu olmasını temenni ediyorum.
kızlar noolur bana dua edin. şimdi aradı dr'um. değer düşükmüş 50'lerde olmalıymış. 3-4gün içinde adet olmazsam bi daha test yaptıracakmışım
whitebal canım allahın izni ile sağsalim kucacığınada alman dileklerimle inşallah.ah canım arkadaşım, bu seferki değerim bütünlemeye kaldı, adet olmazsam 3-4 gün sonra tekrarlanacak. dış gebelik olabilir dedi. dua et bana olur mu?
iyi ki inanıyoruz, iyi ki bize bizden yakın Rabbimiz var. Allah sınavlarımızı sabırla atlatmayı nasip etsin arkadaşım, inşallah senin de gönlüne göre olur.
amin canım, inşallah.whitebal canım allahın izni ile sağsalim kucacığınada alman dileklerimle inşallah.
şimdi senden birşey rica ediyorum bu süreçte yaşadıklarını kullandığın ilaçları yöntemleri bizimle paylaşırmısın rica ediyorum. kazasız belasız inş.
Aşılamanın 7 ci günü tekrar çatlatma. İğnesi derken canım anlamadım yumurtaların 2 defamı Çatladıamin canım, inşallah.
eşimde sıkıntı yok, benim sağ tüpüm kapalı,fsh 16larda. kaç yumurtam gelişti, kaç mm oldu bilmiyorum hiç sormadım, dr da söylemedi. 2 gün 150ml iğne ile başladık sonra 4 gün 75ml. çok gelişmemiş dedi dr, 2 gün daha 150ml kullandık. sonra çatlattık. 36 saat sonra aşılama yapıldı. aşılamanın 7. günü tekrar çatlatma iğnesi yapıldı ve günde 1 tane folidoze kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?