- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.421
Amin ins Allah hepimiz icn hayirlisini versinRabbm hayrli zmanda hayrli evlatlar versin cumlemize insallh hayrli rabbini bilen salih emeller isleyen evlatlrmiz olsun insallh
Cok sevindim:) Allah hayirlisiyla kucaginiza saglikli bir sekilde almanizi nasip etsin.belirtilerinz nelerdi acaba.bnm karin ve kasikta sanci ayrica karinda sislik var birde ayiptr soylemesi akintiarkadaşlar adet sancılarım var deyip stres yapmayın. hoş bende bu aya kadar hep öyleydim. adet günüm bugün ama geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. 1,5 haftadır felaket kasık ağrısı sırt ağrısı var hala da devam ediyor. o yüzden adet olacam diye düşünmeyin. inşallah bebişiniz yoldadır
bu arada amin canım allahım sizlerede hayırlısıyla bir bebiş versinCok sevindim:) Allah hayirlisiyla kucaginiza saglikli bir sekilde almanizi nasip etsin.belirtilerinz nelerdi acaba.bnm karin ve kasikta sanci ayrica karinda sislik var birde ayiptr soylemesi akinti
Tesekkrler cvp verdgnz icin tekrar tebrkler darisi bizlere.esim test alnaya gitti baklm hayrlisi olur ya da olmazvalla benim adetten 1,5 hafta öncesinde şiddetli kasık ağrım ve sırt ağrım vardı. biraz akıntı ,biraz göğüste şişlik vardı. adet belirtileriyle aynıydı yani
rica ederim. senin aşılamamı ve bugün kaçıncı gününTesekkrler cvp verdgnz icin tekrar tebrkler darisi bizlere.esim test alnaya gitti baklm hayrlisi olur ya da olmaz
Nekdar cok svndm snn adina. Alh kucgna almayi nasip etsn sagslm ins. Bnmd asilamadn beri bel agrm vr bugunde batmalar basldi umuorum gebelk belrtisidrarkadaşlar adet sancılarım var deyip stres yapmayın. hoş bende bu aya kadar hep öyleydim. adet günüm bugün ama geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. 1,5 haftadır felaket kasık ağrısı sırt ağrısı var hala da devam ediyor. o yüzden adet olacam diye düşünmeyin. inşallah bebişiniz yoldadır
TEŞEKKÜR EDERİZ CANIM BENİM SEN İKİ KEZ NEDEN ÇATLATMA İĞNESİ OLDUN ACABA.
evet canlar, her iki aşılamamda da 7.gün tekrar çatlatma yapıldı. hatta kızımda değerim 43 çıkmıştı, o gece 3. çatlatma iğnesini önermişti. sebebini inanın hiç sormadım, o da sormadan bir şey söylemez sağ olsunAşılamanın 7 ci günü tekrar çatlatma. İğnesi derken canım anlamadım yumurtaların 2 defamı Çatladı
Yapinca testi yaz olrmu.dualrm snnle... insallh hayrli sonuvu alrsnTesekkrler cvp verdgnz icin tekrar tebrkler darisi bizlere.esim test alnaya gitti baklm hayrlisi olur ya da olmaz
tşk ederim canım allah razı olsun bende 1,5 senedir uğraşıyorum şükür allahım verdi herşeyin hayırlısı gönlünüzü ferah tutunNekdar cok svndm snn adina. Alh kucgna almayi nasip etsn sagslm ins. Bnmd asilamadn beri bel agrm vr bugunde batmalar basldi umuorum gebelk belrtisidr
Evet 2.asilamam ve asilamamin 11.gunu. bu persembe gunude adet gunumrica ederim. senin aşılamamı ve bugün kaçıncı günün
ilaçlardan dolayı gebelik testi 2. çizgiyi hafifte olsa gösterebiliyo haberin olsun. yarın kan testi yaptır muhakkakEvet 2.asilamam ve asilamamin 11.gunu. bu persembe gunude adet gunum
Cnm bnm Allah razi olsun gozlerim doldu msjina ins Allah dualarimizi kabul eder bizmde hayirli evlatlara kavusmamizi nasip eder ins...Yapinca testi yaz olrmu.dualrm snnle... insallh hayrli sonuvu alrsn
Yaptrcm yarin. zatn bir gun kaliyr sonuc neyse cikar kanda idrarda yanilma sansi var dedgn gibiilaçlardan dolayı gebelik testi 2. çizgiyi hafifte olsa gösterebiliyo haberin olsun. yarın kan testi yaptır muhakkak
Yatnmi test.. cnm bnm brbrmze destk ollalmamz lazm bizi bzfn baska anlayan yokCnm bnm Allah razi olsun gozlerim doldu msjina ins Allah dualarimizi kabul eder bizmde hayirli evlatlara kavusmamizi nasip eder ins...
Ümitsizliğe kapılma yinede daha erken kan testi yaptır.Tek cizgi cikti arkadaslar malesef
Canini hc skma. Bn hmsrym ve o testler en az adetni 10 gun gcmesi lazm neredeyse 100lerde bhcg tespit edio. Prodiktor early die test vr o adetten 4 gun evvele kdarki surecte olan beta hcg yani gebeligi olceblyo.Tek cizgi cikti arkadaslar malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?