Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cok sevindim:) Allah hayirlisiyla kucaginiza saglikli bir sekilde almanizi nasip etsin.belirtilerinz nelerdi acaba.bnm karin ve kasikta sanci ayrica karinda sislik var birde ayiptr soylemesi akinti

valla benim adetten 1,5 hafta öncesinde şiddetli kasık ağrım ve sırt ağrım vardı. biraz akıntı ,biraz göğüste şişlik vardı. adet belirtileriyle aynıydı yani

valla benim adetten 1,5 hafta öncesinde şiddetli kasık ağrım ve sırt ağrım vardı. biraz akıntı ,biraz göğüste şişlik vardı. adet belirtileriyle aynıydı yani
Tesekkrler cvp verdgnz icin tekrar tebrkler darisi bizlere.esim test alnaya gitti baklm hayrlisi olur ya da olmaz

Nekdar cok svndm snn adina. Alh kucgna almayi nasip etsn sagslm ins. Bnmd asilamadn beri bel agrm vr bugunde batmalar basldi umuorum gebelk belrtisidr

TEŞEKKÜR EDERİZ CANIM BENİM SEN İKİ KEZ NEDEN ÇATLATMA İĞNESİ OLDUN ACABA.
Aşılamanın 7 ci günü tekrar çatlatma. İğnesi derken canım anlamadım yumurtaların 2 defamı Çatladı
evet canlar, her iki aşılamamda da 7.gün tekrar çatlatma yapıldı. hatta kızımda değerim 43 çıkmıştı, o gece 3. çatlatma iğnesini önermişti. sebebini inanın hiç sormadım, o da sormadan bir şey söylemez sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…