- 24 Nisan 2014
- 959
- 685
- 358
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.341
Bende de belirti yok sadece arada adet sancısı gibi sancı oluyo ben salı falan yaptıracam testi.hhayırlısıyla olur inşallahkızlar siz ne zaman test yaptıracaksınız?? bi belirti var mı?? benden 2 gün önce aşılama yaptırmıştınız.. inşallah önce siz güzel haber verirsiniz sonra ben. ben çarşamba günü test yaptıracağım.. hiç belirtim yok. sadece arada kasıklarıma bi ağrı giriyor. onun dışında rahatım. allah hayırlı haberler verdirmeyi nasip etsin..
Bende de belirti yok sadece arada adet sancısı gibi sancı oluyo ben salı falan yaptıracam testi.hhayırlısıyla olur inşallah
aminnn canım, hayırlısı ile inşallah. ben yarın yaptıracağım. hadi bakalım, nefesler tutulduinşallah canım.. allah kalbimizdekini hayırlı kılsın..
Ay hadi hayırlısı olsun cnm bence hamişsin. Ilki tutmuşsa bu da tutar bünye sağlam galibaaminnn canım, hayırlısı ile inşallah. ben yarın yaptıracağım. hadi bakalım, nefesler tutuldu
canım kalan işte de vardır hayır bizim bilemediğimiz. inşallah bebişin sana sürpriz yaparKizlar sabahtan beri moralim cok bozuk doktor tedaviyi durdurdu bugun adetimin 13 . Gunu yumurta 7 . 8 tane ama buyumedi 11 mm 10 mm kaldi hepsi 12 gun igne yaptim buyumedi ama doktor bu ay icin birakalim dedi cok uzuldum moralim cok bozuldu bi sonraki ay 250 dozla baslariz dedi yimurtalar cevap vveriyor kalinlasmislar dedi kaliteleri iyi ama buyumedi dedi ben corekotunada basladim bi hafta sonra bidda baksak olmazmi dedim haftaya yine gel ama sonuc degismez dedi yumurtasi adetin 20 gun buyuyen oldumu hic yada gec buyuyen ne olur yardim edin niye olmadi klomen ile 18 mm olmustu igneye cevap vermedi sizce umut varmi
gerçekten mi? ben bu işin ilaç rakamlarını pek bilmiyorum. dr'un anlaşmalı eczanesi var, indirimli veriyor, dediler. ben pek inanmamıştım demek doğruymuş.Igne çok tutmamis 2 ay önce sorduğumda dr 1000 tl ilaçlar tutar demisti
ama ne sağlamAy hadi hayırlısı olsun cnm bence hamişsin. Ilki tutmuşsa bu da tutar bünye sağlam galiba
Canim bende pco oldugu icin dusuk dozla basladi dr ohss olur die korktu 50 basladi arttirdik 75..son da 112 filandi yavas buyudu dedim heralde buyumeyecek iptal olur dedim dr yok dedi 25 gunde bi ayda yumurtasi buyuyen hastalarim var dedi kisiden kisiye degisir dedi iki tane olmustu heralde 17.18 mm yeterli boyuta ulasmisti yani stres yapma ins kendiliginden buyur gun gectikceCanim 20 Gunde kac mm oldu kac tane oldu igne kullanmismiydin kac doz kullandin
doktor banada klomen verdi iğne kullanmayacak mıyız diye sordum gerek yok dedi. Yani bence aşılama iğneli yada klomenle farketmiyor .önce bende senin gibi düşündüm amaburdan bir arkadaş durumu böyle anlatmıştı banaYa ne pahali olmus sizin asilamalar...ben klomenle yaptirdim tutmadi tabi..toplam 200 tl ye yaptirdim ozel hastaneye... yarin tekrar gidiyorum ara vermezse bu ay igneli asilama dusunuyorum
Haklisin peki benimki niye durdurdu daha 13 gundu ben degistircem doktoru yaCanim bende pco oldugu icin dusuk dozla basladi dr ohss olur die korktu 50 basladi arttirdik 75..son da 112 filandi yavas buyudu dedim heralde buyumeyecek iptal olur dedim dr yok dedi 25 gunde bi ayda yumurtasi buyuyen hastalarim var dedi kisiden kisiye degisir dedi iki tane olmustu heralde 17.18 mm yeterli boyuta ulasmisti yani stres yapma ins kendiliginden buyur gun gectikce
idrarda geç çıkar canım, inşallah kanda pozitif oluryarın benım kandan test gunum bugun ıdrar testı yaptım negatıf cıktı sızce erken mı cıft cızgı ıcın yoksa hamıle degılmıyım
Bilmiyorum canim belki cok yumurta gelismistir hepsi ayni boyutta o zaman sana zarari olmasin die tedaviyi yarida kesmis olabilir ilk igne kullandigim ay benimde yarida kalmisti igneyi birakti dedi ohss riski cikabilir dedi cok yumurta gelisti bi anda o yuzden kalmisti bildigi bisey vardir belki canim hayirlisiHaklisin peki benimki niye durdurdu daha 13 gundu ben degistircem doktoru ya
ttmm canım haklısın bende 7-8 yumurta var 11 mm ortalama bıraktı gelişmedi hayırlısı olsun .Bilmiyorum canim belki cok yumurta gelismistir hepsi ayni boyutta o zaman sana zarari olmasin die tedaviyi yarida kesmis olabilir ilk igne kullandigim ay benimde yarida kalmisti igneyi birakti dedi ohss riski cikabilir dedi cok yumurta gelisti bi anda o yuzden kalmisti bildigi bisey vardir belki canim hayirlisi
Canim ben pco oldugum icin 30 yumurta birden gelisiyodu ondan kestik tedaviyi seninkisi gelise bilir kendiliginden bi ikisi incir yap ins kendiliginden buyur kismet canim bide ben salavati tefriciye okumaya baslayacagim sizde okuyun 4444 tane her dilek icin okuna bilir gecen ayda 500 yasin okuttum 1063 tane okunmus dagitmistik bide hactan bugday getirttim yiyecegim esinle birlikte gunde bi tane yeniyomus arkadasim yedi ikisininde cocuklari oldu inss bizde goruruz faydasini yapabilirsen kac yasindaysan mesela 25 yasindaysan 25 tane fetih suresi okursan ne dilegin varsa gerceklesirmis bunlari yapabilirsen yap canim rabbimin hosuna gider belki duani kabul eder dilegin gerceklesir inss hersey dua ustune canim dua et gerisini Allaha birak inss tez vakitte tum isteyenlere icindede bize hayirli saglikli sihatli salih evlatlar nasib eder İnsallah Amiiiinnnnnnttmm canım haklısın bende 7-8 yumurta var 11 mm ortalama bıraktı gelişmedi hayırlısı olsun .
Ya ben bişey sorucam kızlar. Bu idrar testini yaparken normal test mi yoksa erken gebelik testi mi kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?