Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım tavsiyelerin için gerçekten ama gerçekten çok teşekkür ederim tek tek inceleyeceğim . bu buğdayı nasıl getirttin nasıl tüketiliyor benim şuan umrede akrabam var isteyebilirim de kullanılışını merak ettim biraz anlatırmısın saol çok
bu arada doktor banada pko lusun dedi son gittiğimde sordum rahatsızlığımı bilmek istiyorum dedim. oda pkolusun dedi yumurtaların çok direniyor dedi dozu arttırdığımızda kalitesi artmış kalınlaşmşk ama bu direnci 250 doz ile kırabiliriz yabi 250 doz ile cevap verecektir dedi. direkt niye 250 uygulamadınız dedim vücudunun tepkisini bilmeden bunu yapamazdım dedi ya çok büyük bir sürü yumurtan olsaydı buda kötü dedi. işte ne bileyim vardır bundada bir hayır ama benim adetim 3-5 gün oynar en fazla pko lu olduğumu bilmiyordum öğrenmiş oldum.

mrb kızlar cuma günü beta 60 dı dün yani 2 gün sonra duramadım bi daha yaptırdım 240 çıktı normal demi

mrb kızlar cuma günü beta 60 dı dün yani 2 gün sonra duramadım bi daha yaptırdım 240 çıktı normal demi

Günaydın canım bir şey sormak istiyorum senin yumurtalar iğneyle mi hapla mı büyütüldü birde yumurtalar kaç mm di birde iğneyse dozu kaçtı ve kaç gün iğne yaptırdın

canım ben 8 gün 62,5 gonal f vurundum. iğne bittikten bikaç gün sonra doktora gittim yumurtalarıma baktı toplam 2 tane oluşmuş ve çatlamış dedi. bizde doktora gitmeden öncede boş geçmedik gittikten sonrada ilişkiyle hamile kaldım. yumurta çatladığı için aşılama iptal 2 ay sonra dedi. bende bikaç ay önce kan pıhtılaşması çıkmıştı onun için hiçbir zaman iğne vermedi. bu ay pıhtılaşma için iğneye başladım çok şükür gebe kaldım. 9 ay boyuncada pıhtılaşma iğnesine devam

Çok sağol bu ay eşimi ikna ettim bende aşılama yaptırıcam inşallah. . Çok heyecanlıyım senin doktor nerde ve aşılama fiyatın ne kadardı

Çok sağol bu ay eşimi ikna ettim bende aşılama yaptırıcam inşallah. . Çok heyecanlıyım senin doktor nerde ve aşılama fiyatın ne kadardı
KAYSERİ ERCİYES KARTALDA ZEKİ YILMAZ DOKTORUM. AŞILAMA FİTAYI 600 TL Dİ AMA BANA GEREK KALMADI VERMEDİM YANİ. YUMURTAN ÇATLAMIŞ AŞILAMA YOK 2 AY BEKLEYECEZ DEYİNCE HASTANEDEN ÇIKTIM AĞLADIM. ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR VERDİ BEBEĞİMİ. DARISI İSTEYEN BEKLEYEN HERKESE

Canim benim pco bekarligimdan beri var biliyorum adet oldugum ilk gunden beri adetleruim duzensiz ilacla olurdu yada uc dort ayda kendiliginden olurdu bununda cesidi var demekki bilmiyorum benim yyumurta sag sol yumurtalikta 50 60 yumurta oluyo cok riskli hasta gurubusun demisti dr bana bu yuzden 9ay yataga bagli kalan hasta biliyirum dedi bazi organlarda zarar gorebiliyomus olum riski bile var dedi ohss olunca ama 250 cok bence ya ben 112 kullandim en fazla onuda korkarak veriyo drlar demekki seninki hic cevap vermemis o yuzden cok dozla girecek ama dedigim gibi inciri kesin yap canim faydasi mutlaka olur bu jadar doza gerek kalmaz ins banada bugdayi iki arkadas solemisti bide annem hastanede tesaduf biri anlatirken duymus hani hacta yere kuslar icin bugday atiyolar ya yemeleri icin o bugdaydan eline bi avuc alip getirecekmis onuda yiyecekmissin arkadastan ogrendim gunde birer tane esimle yedik dedi cok sukur biri yedigi ay hamile kalmis bi oglu var diger arkadasta yedi bi iki ay sora oldu onunda bi oglu var kismet canim sansina akrabanda hactaymis ara tlf sole getirsin bulunmayacak bisey degil bide bende meryem ana otu var onu da duymustum mustafa aksit hoca anlatmis ustunde tasinirsa hamile kalinir dedi cocugu olmayan lar icin neyin vesile olup faydasi olacagi bilinmez canim rabbim rast getire ins emeklerimizi bosa cikarmasin

canım kesinlikle haklısın denicem allahtan ümit kesilmez o ol dedimi olur biz sadece vesileleri yapmaya çalışıyoruz saten ikimiz içinde en hayırlısı olsun canım benim biliyorumanneolacağız. allahımın izni ile

bende pcos hastasıyım. yarın kontrolum var 2 ay klomen kullandım bende artık aşılamaya geçicem galiba bakalım ne olacak.

canım yaptın mı test? çok merak ettim.. senin için çok heyecan yaptım.. hayırlı haberlerini bekliyorum...

bende gün boyu baktım buraya merak ettim inşallah gönlüne göre olmuştur
hakkınızı helal edin arkadaşlar beklettim sizi. bu gün malum okullar açıldı, ancak girebildim nete. bir de hala dr'um yorumlamadı. bu gün test yaptırdım, 18,9 çıktı. dr'a fax gönderdim. yorumlaması için haber bekliyorum. inşallah hayırlısı ile nasip olur bana, sizlere, herkese dua ettim bu gün. sonucu alır almaz şükür namazı kıldım, dua dua yalvardım Allahıma, kendime ister gibi herkese istiyorum Yarabbim, dedim

bu değer hamilesin demek için yeterli bence Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim

teşekkür ederiz allah tüm dualarını kabul etsin.. hadi inşallahhh ay çok heyecanlandım... eline almayı nasip etsin..

Amin :) O kadar mutlu oldum ki, günlerdir güzel haberlerinizi bekliyorum sayfayı açıp açıp. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

Kaçıncı günü yaptırdın testini ?

bu değer hamilesin demek için yeterli bence Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim

teşekkür ederiz allah tüm dualarını kabul etsin.. hadi inşallahhh ay çok heyecanlandım... eline almayı nasip etsin..

Amin :) O kadar mutlu oldum ki, günlerdir güzel haberlerinizi bekliyorum sayfayı açıp açıp. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

aminnn... Allah razı olsun canlarımmm... Rabbim hazinesinden versin hepimize, eeeennnnn hayırlı zamanlarda sevindirsin hepimizi de.

Kaçıncı günü yaptırdın testini ?
14. gündü bu gün.
gülcan sıra sendeee... inşallah senden de hayırlı haber alırız:)))
hadi Gülcan... yaptır artık testi şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…