- 20 Eylül 2014
- 1.340
- 1.170
- 158
- 44
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.401
Canım yaptırdın mı test? Heyecanla bekliyoruz.. Dualarımız seninle..İnşallah dualarınızı bekliyorum
Acayip kar yağıyo çıkamadım eşimde biraz daha bekliyelim diyo malum o kadar negatif gördükki..ama sonucu öğrenir öğrenmez yazıcam buraya.dualarınız için sağolun Rabbim hepimize evlat nasip eder inşallah.C
Canım yaptırdın mı test? Heyecanla bekliyoruz.. Dualarımız seninle..
cnm mrb bende pco var. şuanda aşılamayamı geçtin. pco kadın hastalıklarında en masum olanıymış dıye duydum bilmiyom ne kadar doğru bende 2 senedir deniyorum bişy yok hayrlısı bakalımCanim benim pco bekarligimdan beri var biliyorum adet oldugum ilk gunden beri adetleruim duzensiz ilacla olurdu yada uc dort ayda kendiliginden olurdu bununda cesidi var demekki bilmiyorum benim yyumurta sag sol yumurtalikta 50 60 yumurta oluyo cok riskli hasta gurubusun demisti dr bana bu yuzden 9ay yataga bagli kalan hasta biliyirum dedi bazi organlarda zarar gorebiliyomus olum riski bile var dedi ohss olunca ama 250 cok bence ya ben 112 kullandim en fazla onuda korkarak veriyo drlar demekki seninki hic cevap vermemis o yuzden cok dozla girecek ama dedigim gibi inciri kesin yap canim faydasi mutlaka olur bu jadar doza gerek kalmaz ins banada bugdayi iki arkadas solemisti bide annem hastanede tesaduf biri anlatirken duymus hani hacta yere kuslar icin bugday atiyolar ya yemeleri icin o bugdaydan eline bi avuc alip getirecekmis onuda yiyecekmissin arkadastan ogrendim gunde birer tane esimle yedik dedi cok sukur biri yedigi ay hamile kalmis bi oglu var diger arkadasta yedi bi iki ay sora oldu onunda bi oglu var kismet canim sansina akrabanda hactaymis ara tlf sole getirsin bulunmayacak bisey degil bide bende meryem ana otu var onu da duymustum mustafa aksit hoca anlatmis ustunde tasinirsa hamile kalinir dedi cocugu olmayan lar icin neyin vesile olup faydasi olacagi bilinmez canim rabbim rast getire ins emeklerimizi bosa cikarmasin
TEŞEKKÜR EDERİZ CANIM BENİM SEN İKİ KEZ NEDEN ÇATLATMA İĞNESİ OLDUN ACABA.amin canım, inşallah.
eşimde sıkıntı yok, benim sağ tüpüm kapalı,fsh 16larda. kaç yumurtam gelişti, kaç mm oldu bilmiyorum hiç sormadım, dr da söylemedi. 2 gün 150ml iğne ile başladık sonra 4 gün 75ml. çok gelişmemiş dedi dr, 2 gün daha 150ml kullandık. sonra çatlattık. 36 saat sonra aşılama yapıldı. aşılamanın 7. günü tekrar çatlatma iğnesi yapıldı ve günde 1 tane folidoze kullandım
benim de 7. gün ama bende hiç bir belirti yok belde ağrı olması kasıkta batmalar iyiye işaret değil mi yani internette okuduğum kadarıylaBugun 8. Gunum. Durmayan bi bel agrim var. Aradada batiyo kasigima bseyler.. zman gecmek bilmyor.esmde hiz skjntiai vard asilamada yuzde80 ckti hizi. 60 mlyn du spermide. Bsyler paylasmaya ihtycm var cnm ck sknnn olmuckkk hissdyorummmm
Bugun 8. Gunum. Durmayan bi bel agrim var. Aradada batiyo kasigima bseyler.. zman gecmek bilmyor.esmde hiz skjntiai vard asilamada yuzde80 ckti hizi. 60 mlyn du spermide. Bsyler paylasmaya ihtycm var cnm ck sknnn olmuckkk hissdyorummmm
Merhba cnm oncelikle memnun oldum cok... blmyorm insaallh iyiye isarettir snn hic degisiklik yokmu bel agrisi kasik sancisi gb gb...benim de 7. gün ama bende hiç bir belirti yok belde ağrı olması kasıkta batmalar iyiye işaret değil mi yani internette okuduğum kadarıyla
Bendede o his cOk fazla ve geceleri aglicak kdar cnm skknlasio.Bnm 2 gun kaldi adetime ama olacakmism gibi adet sancim var. Benm 2.
Asilamm ve yine olmucak gibi hissedyrm
Bendede o his cOk fazla ve geceleri aglicak kdar cnm skknlasio.
bende memnun oldum canım. malesef hiçbir belirti ağrı sancı filan yok bu benim 3. aşılamam bu seferde karavana sanırım ALLAH herkese hayırlısını nasip etsin inş.Merhba cnm oncelikle memnun oldum cok... blmyorm insaallh iyiye isarettir snn hic degisiklik yokmu bel agrisi kasik sancisi gb gb...
canım nette biraz baktıysan hamilelik belirtisi adetin belirtileriyle aynı o yüzden moralini yüksek tut. hiç idrar testi yaptın mı bazen silik de olsa gösteriyormuş 10. günden sonraBnm 2 gun kaldi adetime ama olacakmism gibi adet sancim var. Benm 2.
Asilamm ve yine olmucak gibi hissedyrm
Hayir yapmadm haklisn aslnda test alip bi denemeli. Senn asilama yaptrma sebebi neydi acaba.bnm ileri har. Sperm % 0 dr 3 kez asilama deneyn dedi hayrlisicanım nette biraz baktıysan hamilelik belirtisi adetin belirtileriyle aynı o yüzden moralini yüksek tut. hiç idrar testi yaptın mı bazen silik de olsa gösteriyormuş 10. günden sonra
benim sebepsiz infertilite yani hiçbir engel yok ama olmuyor malesefHayir yapmadm haklisn aslnda test alip bi denemeli. Senn asilama yaptrma sebebi neydi acaba.bnm ileri har. Sperm % 0 dr 3 kez asilama deneyn dedi hayrlisi
Evet canim ben 3 asilama oldum ucuncu tuttu kimyasal gebelik oldu malesef dorduncuyu dusunuyoruz simdi buda olmazsa tup yapacagiz artik ins gerek kalmaz tupe pco evt cok sayida kiside var pco olan hastalarin ucte buri kendiliginden gebe kalirmis ucte biri tedaviyle digeride tuple gebe kalirmis evt cok buyuk sorun degil aslinda ama benim esimdede morfoloji sorunu oldugu icin ikisi katlaninca zorlasti o yuzden hersey kismet rabbim hayirlisi neyse onu nasib etsin ins napalim bizimde sinavimiz boyleymis inss tez zamanda biter sinavimiz diyelim bizde bian once anne oluruz inss rabbim cumlemize nasib etsin ins Ammiiiiinncnm mrb bende pco var. şuanda aşılamayamı geçtin. pco kadın hastalıklarında en masum olanıymış dıye duydum bilmiyom ne kadar doğru bende 2 senedir deniyorum bişy yok hayrlısı bakalım
Sorun ne sizin asilamalr nden olmadi peki.bende memnun oldum canım. malesef hiçbir belirti ağrı sancı filan yok bu benim 3. aşılamam bu seferde karavana sanırım ALLAH herkese hayırlısını nasip etsin inş.
Cok yakn bi arkadasm ayni senn durumunu yasadi cok stres yapiyodu 1 sene olmadi sonra takmamaya basladi umidi kesti kendilignden hamile kaldi tamamen psikolojikms sorun bi baska dr oyle yorumlams inss snnde olur dua edicm..benim sebepsiz infertilite yani hiçbir engel yok ama olmuyor malesef
Rabbm hayrli zmanda hayrli evlatlar versin cumlemize insallh hayrli rabbini bilen salih emeller isleyen evlatlrmiz olsun insallhCok yakn bi arkadasm ayni senn durumunu yasadi cok stres yapiyodu 1 sene olmadi sonra takmamaya basladi umidi kesti kendilignden hamile kaldi tamamen psikolojikms sorun bi baska dr oyle yorumlams inss snnde olur dua edicm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?