- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.441
Bilemedimki cnm moral gitti bnde. Artk gecikme olursa ona gore kan testi yaptrcm.ya da belki yarn gidip yaptrrm bu tek cizgileri gormektn biktim.hakkimizda hayirlisi hepimizinCanini hc skma. Bn hmsrym ve o testler en az adetni 10 gun gcmesi lazm neredeyse 100lerde bhcg tespit edio. Prodiktor early die test vr o adetten 4 gun evvele kdarki surecte olan beta hcg yani gebeligi olceblyo.
Saol cnm beklicm artikÜmitsizliğe kapılma yinede daha erken kan testi yaptır.
Predictor earlyYaptgm gebelik testinin adi Al Bi bu arada
canım arkadaşım, seni üzmek istemem ama, sen de üzücü şeyler yaşamışsın eylül ayında. başka bir topikte rastladım. kusura bakmazsan ve seni üzmezse yaşadıklarını bana özetleyebilir misin? benim durumuma çok benzettim. o topikte okumam gereken 30 sayfa var da.hayirli olsun canim rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasib etsin inss uzme kendini inss yukselir deger benim arkadas yaptirdi 8 cikti deger onada dediler dusuk olmaya bilir degeri kat kat artti simdi doguracak rabbim kismet ettiyse hic bisey olmaz inss yine sukret tutmus asin dollenme olmus sonucta ins degerde yukselir uzme kendini ki deger yukselsin piskoloji cok onemli
ah canım arkadaşım, seni görünce akrabamı görmüş gibi oldum.Kızlar unutuldukmu ne ?
bekle canım sonucu net görürsün. kafan karışmasın sonra. inşallah güzel haberlerini alırızKızlar benim de 12.günüm ama bekleyim diyorum cumaya kadar.
haydi bakalım bismillahhh... yeni tedavi yeni umut demek. inşallah Rabbim gönlüne göre versinKizlar ikinci asilamaya basladik yine klomenle doktorum igneye gerek yok dedi...kist olmadigi icin hemrn basliyoruz umarim ikinci asilamam tutar...
Senin sonuç ne oldu? Ne zaman yaptıracaksın tekrar? Ben de merak ettim.haydi bakalım bismillahhh... yeni tedavi yeni umut demek. inşallah Rabbim gönlüne göre versin
Oyy canım Saol sende benim için öylesinah canım arkadaşım, seni görünce akrabamı görmüş gibi oldum.yeni arkadaşlarımız katılmış galiba. ben de öööle bakınıyordum
çok anlamlı değilmiş değerim, inşallah dış gebelik ya da kimyasal değildir dedi dr. bu gün ultrasonla bakıldı kanama başlamamış. yakında başlar dedi. başlamazsa per-cuma gibi testi yinele, dedi. benim 3 yaşında kızım var. geçen yıl 7 haftalık bebeğimi kaybettim, bu bu yılın ilk aşılaması.Senin sonuç ne oldu? Ne zaman yaptıracaksın tekrar? Ben de merak ettim.Kaçıncı aşılamaydı?
bazen akışına bırakmak en iyisi canım, hayırlısı olsun hakkında, incir kürü inşallah faydalı olur. dün akşam yaşadıklarımı gördün mü?Oyy canım Saol sende benim için öylesin,benim aşılama tutmadı ya kaç dir doktora gidiyom puregon 600 kullanıyorum 3 gün 150 ml vurunuyorum yumoslar bu sefer çok tembellik yapıyor normal yolla istiyoruz bebisi incir kürünü her sabah taze taze kaynatip içiyorum bakalım bu perşembe yine gidicem doktora stresten üzüntüden çoook uzaktayim moralmen çok çok iyiyim bi kaç gündür giremiyordum özledim sizleri YENİ GELEN CANLAR HOSGELMISSINIZ SEFALAR GETİRMISSINIZ aşılama olup bekleyenler inşallah hakkınızda hayırlısı olur tutmayan arkadaşlar üzülmeyin Sıkmayın canınızı moraller düşmesin yüksek tutuyoruz moralleri hepiniz seviliyorsunuz
İnşallah gerek kalmadan olur hayırlsııyla. Ben acıbademde 1100'e yaptırdım. Hastaneye göre değişiyor galiba.Kizlar vende dusunuyorum insallah gerek kalmaz ama fiyatlari nesdir acaba
Geçmiş olsun. Melek annesi de olmuşsun. Bu da bir ayrıcalık. İnşallah kolaylıkla ikinciye tekrar hamile kalıp kucağına alırsın.çok anlamlı değilmiş değerim, inşallah dış gebelik ya da kimyasal değildir dedi dr. bu gün ultrasonla bakıldı kanama başlamamış. yakında başlar dedi. başlamazsa per-cuma gibi testi yinele, dedi. benim 3 yaşında kızım var. geçen yıl 7 haftalık bebeğimi kaybettim, bu bu yılın ilk aşılaması.
Evet canım üzülme bak ben 7 senedir bekliyorum bebeğimi kısmet nasip değilmiş ki olmadi umudumu hiç yitirmedim doktorlara gittim ne bulduysam denedim olmadi yikilmadim hep bi umutla bekliyorum Rabbim den ümit kesilmez ınş bu ay olmasa da önümüzdeki ay başka ay Rabbim kısmet ederse olur olmazsa da nasip kısmet değilmiş Allahın bildiği var ümitsizlik yok Allahın yanında çok ınş isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder dualarim sizlerlebazen akışına bırakmak en iyisi canım, hayırlısı olsun hakkında, incir kürü inşallah faydalı olur. dün akşam yaşadıklarımı gördün mü?
Sorun ne sizin senem, merak ettim?Evet canım üzülme bak ben 7 senedir bekliyorum bebeğimi kısmet nasip değilmiş ki olmadi umudumu hiç yitirmedim doktorlara gittim ne bulduysam denedim olmadi yikilmadim hep bi umutla bekliyorum Rabbim den ümit kesilmez ınş bu ay olmasa da önümüzdeki ay başka ay Rabbim kısmet ederse olur olmazsa da nasip kısmet değilmiş Allahın bildiği var ümitsizlik yok Allahın yanında çok ınş isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder dualarim sizlerle
bekle canım sonucu net görürsün. kafan karışmasın sonra. inşallah güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?