- 20 Ağustos 2013
- 130
- 122
- 33
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.461
Hayırlı olsun. Bize de nasip olsun. Kaçıncı aşılamaydı? Ve sorun neydi?Slm kizlar merhaba gecenlerde de yazmistim 12. Gun bhcg baktirdim degerim 7.1 cikti diyw bu gun 19. Gun yeniDen hcg baktirdim ve supriz 106.4 olmus doktorum cok yeni 4 haftalik dedi. Gec dollenme olmus dedi. Haftaya pazartesi tekrar baktiricaz eger 750 nin uzerinde cikarsa hic korkmayiz dedi cok mutluyum rabbim evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin bu duyguyu. Yani kizlar degeriniz dusukte olsa uzulmeyin ve mutlaka adetinizi bekleyin. Hepinize iyi aksamlar
Benim ilk asilamadi ve sorun sadece benim yumurta tembelligimdi 6 ayda bir adet goruyordum gonalf gunluk 75 ml ile 2 olgun yumurtam olustu asilama sonrasi doktorum gun asiri iliski onerdi bugunku kontrolumde de asilama gununden degil arkadan catlayan yumoslarla olmus buyuk ihtimal dediHayırlı olsun. Bize de nasip olsun. Kaçıncı aşılamaydı? Ve sorun neydi?
Bu prediktör early doğru veriyor muki? Kalitesi nasıl? Sizc göre iyi mi?Predictor early
Erken mi geldi kırmızılar yani? Üzülme, elbet olacak. İnan buna. Kaçıncı aşılamaydı?kızlar benim aşılamam tutmadı(( regly oldum.. İkimizde de sorun yok.. Her ay hüsranna ugramaktan çok yoruldum.. 1 saattan beri ağlıyorum. (((( çok köyüyüm... Eşimde artık tükendi...
Hangi Acıbadem doktorunun adı ne?İnşallah gerek kalmadan olur hayırlsııyla. Ben acıbademde 1100'e yaptırdım. Hastaneye göre değişiyor galiba.
bursa. sen nerede yaşıyorsunHangi Acıbadem doktorunun adı ne?
Eskişehir Acıbadembursa. sen nerede yaşıyorsun
teşekkür ederim canım, çok şükür öyleyim. dileğim meleğimin hayırlı, sağlıklı bir kardeşi olması. Rabbim bu duyguyu isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.Geçmiş olsun. Melek annesi de olmuşsun. Bu da bir ayrıcalık. İnşallah kolaylıkla ikinciye tekrar hamile kalıp kucağına alırsın.
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım, hepimizin gönlüne göre olsun. güç verdin bana, Allah razı olsun canımcımEvet canım üzülme bak ben 7 senedir bekliyorum bebeğimi kısmet nasip değilmiş ki olmadi umudumu hiç yitirmedim doktorlara gittim ne bulduysam denedim olmadi yikilmadim hep bi umutla bekliyorum Rabbim den ümit kesilmez ınş bu ay olmasa da önümüzdeki ay başka ay Rabbim kısmet ederse olur olmazsa da nasip kısmet değilmiş Allahın bildiği var ümitsizlik yok Allahın yanında çok ınş isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder dualarim sizlerle
ay hadi inşallah canım, katlanarak çoğalsın değerlerimiz. bana da umut oldun doğrusuSlm kizlar merhaba gecenlerde de yazmistim 12. Gun bhcg baktirdim degerim 7.1 cikti diyw bu gun 19. Gun yeniDen hcg baktirdim ve supriz 106.4 olmus doktorum cok yeni 4 haftalik dedi. Gec dollenme olmus dedi. Haftaya pazartesi tekrar baktiricaz eger 750 nin uzerinde cikarsa hic korkmayiz dedi cok mutluyum rabbim evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin bu duyguyu. Yani kizlar degeriniz dusukte olsa uzulmeyin ve mutlaka adetinizi bekleyin. Hepinize iyi aksamlar
Canim uzme kendini rabbim tez vakitte guldursun yuzunuzu inss esine desdek ol uzulmemis gibi davran onun yaninda inan msj gordum bende dayanamadim yazdiklarina cok zor biliyorum ama rabbimin sinavi ondan gelene sukur inss tez vakitte bizlerede evlat verecek dua et umudunu kesme sakin hayirlisi buymus demekki hamile kalmaklada is bitmiyo saglikli hayirli evlat olmadi onemli canim cok sukurki tedaviylede olsa olma umudumuz var ya umutsuz bi hastalik olsaydi napardik yine halimize binlerce sukur bu ay olmaz diger ay olur simdi git esine saril tadini cikaralim bu gunlerimizin de yarin bi ufaklik olur bizi rahat birakmaz de moral ver esine erkekler icin daha zor canim ins tedaviye gerek kalmadan kendiliginden olur asi yaptirdiysan bu ay ilacin etkisi devam ediyo bi ay boyunca normal deneyin sansinizi ins kendiliginden olur canimmkızlar benim aşılamam tutmadı(( regly oldum.. İkimizde de sorun yok.. Her ay hüsranna ugramaktan çok yoruldum.. 1 saattan beri ağlıyorum. (((( çok köyüyüm... Eşimde artık tükendi...
canım, çok üzüldüm, Allah güç versin sana. ilk anın şoku kötü oluyor çok iyi anlıyorum seni. yarın daha güçlü olacaksın emin ol. ümidimizi yitirmek yok. her ay yeni bir başlangıç bizim için. en kısa zamanda yüzümüz gülecek hayırlısı ile.kızlar benim aşılamam tutmadı(( regly oldum.. İkimizde de sorun yok.. Her ay hüsranna ugramaktan çok yoruldum.. 1 saattan beri ağlıyorum. (((( çok köyüyüm... Eşimde artık tükendi...
normalde yarın regly günüm. 1 gün erken geldi..Erken mi geldi kırmızılar yani? Üzülme, elbet olacak. İnan buna. Kaçıncı aşılamaydı?
teşekkür ederim desteğin için.. hayırlısı canım ya bunda da vardır elbet bir hikmet. herşey allahtan.. allah hakkımızda hayırlısını versin.. isteyen herkezi evlat sahibi yapsın.. benim yaş ta var.. 2 senedir uğraşıyoruz.Canim uzme kendini rabbim tez vakitte guldursun yuzunuzu inss esine desdek ol uzulmemis gibi davran onun yaninda inan msj gordum bende dayanamadim yazdiklarina cok zor biliyorum ama rabbimin sinavi ondan gelene sukur inss tez vakitte bizlerede evlat verecek dua et umudunu kesme sakin hayirlisi buymus demekki hamile kalmaklada is bitmiyo saglikli hayirli evlat olmadi onemli canim cok sukurki tedaviylede olsa olma umudumuz var ya umutsuz bi hastalik olsaydi napardik yine halimize binlerce sukur bu ay olmaz diger ay olur simdi git esine saril tadini cikaralim bu gunlerimizin de yarin bi ufaklik olur bizi rahat birakmaz de moral ver esine erkekler icin daha zor canim ins tedaviye gerek kalmadan kendiliginden olur asi yaptirdiysan bu ay ilacin etkisi devam ediyo bi ay boyunca normal deneyin sansinizi ins kendiliginden olur canimm
desteğin için saol.. siz olmasanız napardık bilmiyorum. iyiki varsınız kızlar.. o kadar karma karışığım ki.. bu da bizim sınavımız.canım, çok üzüldüm, Allah güç versin sana. ilk anın şoku kötü oluyor çok iyi anlıyorum seni. yarın daha güçlü olacaksın emin ol. ümidimizi yitirmek yok. her ay yeni bir başlangıç bizim için. en kısa zamanda yüzümüz gülecek hayırlısı ile.
Evet canim malesef oyle oldu iki yillik evliydim ucuncu asiyi yaptirdim eylulde asinin 12.gunu test yaptim cok hafif golge gibi ikinci cizgi gozukuyodu yok bisey dedik negatif gormekten biktigim icin kan yaptirmadim adetimi bekleyeyim dedim tam adet gunum asinin 16. Gunu pembe leke geldi sabaha kafar bisey olmadi dr aradim test yaptir dedi ama dedim eger gebelik varsa yerlesme olsa bile dururu dedim ama her zaman adetlerim ilk boyle geldigi icin adet olacam dedim sora ikinci gun aksam ustu bi test daha yaptim yine cok hafif belirsiz ikinci cizgiyi zorla gordum esim yok dedi bende ustelemedim az az leke ler geliyodu zaten sora aksam ustu birden bi sanci bi kanama basladi esim korktu dedi kotu bisey olmasin beni hemen acile goturdu anlattim asilamayi filan soledik dedim duramiyorum agri kesici yapin dedim yok dediler test yapmamiz lazim test yaptilar sonuca sok oldum 16.27 cikmisti dr dedi hamilesin ama dusuk tehliken var kanaman varsa dedi progestan verdi sabah kendi doktoruma gittik test yapti deger 16.57 cikti dusmemisti deger igne yapti tutunmasi icin hap verdi fitil gibi kullandim kanamam azaldi ikigun arayla testi tekrarladik 27 oldu ikigun sora 56 oldu ikigun sora 92 oldu derken umitlendik dr her zaman diyodu umut etmeyin sagliksiz bi gebelik dusuk olacak diyodu 92 olunca oda umutlandi sora 4 gun sora test yaptirdik deger 94 kalmisti kananamda geliyodu zaten ilaclari kesdik kendiliginden duser dedi dusmezse igne vuracam dedi bu arada banada dedi dis gebelik olabilir buyuk ihtimal defi degerlerin tuaf yukseliyo sagliksiz dedi dis gebelikdede oyle olurmus ben korkudan oldum durdugum yerde bide amaliyatmi olacam tupumude alirlar die odum koptu aptal dr da bisey demedi bu konuyla ilgili igneyi vur dussun dedim neden kendiliginden dusmesini bekliyoruz dedim yok dedi 4 gun bekle deger ayni sekilde yukselmege devam ederse vuracam dedi bende memlekete gittim bayram tatiliydi baska dr gorundum degerim 87 olmustu yavas uavas dustu megerse dis gebelik bile olsa amaliyat olmazmis kucuk oldugu icin igneyle fusermis bana oyle demedi o yuzden cok korktum dusmesi icin dua ettim o ignede zarar veriyomus vucuda zorda kalmadikca vurmuyolarmis kanser hastalarinin ilaciymis simdi gittigim dr soledim degerlerimi dedi kimyasal gebelik olmussun dedi yumurta dollenmis ama rahme tutunamamis dedi bu neden kaynaklanir dedik dedi ya dollenen embriyo sagliksizdir yada rahme yerlesememistir dedi bundan dolayi oluyomus kimyasal gebelik gecen bi arkadasinda tutmustu asisi degeri dusuktu yukselmemis onunda degeri dustu adet oldu bide kimyasal gebelik cikti zorla tutuyo sevincimiz yarida kaliyo rabbim ins tez vakitte guldurur yuzumuzu canim ins degerin katlanarak artar sikma canini hayirlisi senin beklemene gerek yok test yaptirsan anlarsiniz zaten eger degerin ikigunde ikiye katliyosa degerin sorun yoktur canim guzel haberlerini bekliyorum insscanım arkadaşım, seni üzmek istemem ama, sen de üzücü şeyler yaşamışsın eylül ayında. başka bir topikte rastladım. kusura bakmazsan ve seni üzmezse yaşadıklarını bana özetleyebilir misin? benim durumuma çok benzettim. o topikte okumam gereken 30 sayfa var da.
Özel ümitte kime gidiyorsun? acıbademin labaratuvarına güvendiğimiz için orda başladık canımEskişehir acıbademde tedavi olan arkadaşlardan bilgi vermelerini rica ediyorum. Ben tüp bebek durumunda orayı tercih ederim diye uzak olması dolayısıyla vişnelik ümitte tedaviye başlamıştım.yani öğrenmek istediğim şey memnun musunuz güvenilir buluyo musunuz
Aminn canim ins tez vakitte hepimiz evlat sahibi oluruz bi an once hic takma kafani yasa demin hqberlerde gordum gittigim drumun hastasi 38 yasinda ilk tup bebekte hamile kalmis yeni dogum yapmis yani hersey kismet canim kismet olduktan sora hic bisey engel olamaz yeterki rabbim ol desinteşekkür ederim desteğin için.. hayırlısı canım ya bunda da vardır elbet bir hikmet. herşey allahtan.. allah hakkımızda hayırlısını versin.. isteyen herkezi evlat sahibi yapsın.. benim yaş ta var.. 2 senedir uğraşıyoruz.
YAS COKTA ONEMLI DEGIL .RABBIM OL DERSE OLUR INSALLAH CNMteşekkür ederim desteğin için.. hayırlısı canım ya bunda da vardır elbet bir hikmet. herşey allahtan.. allah hakkımızda hayırlısını versin.. isteyen herkezi evlat sahibi yapsın.. benim yaş ta var.. 2 senedir uğraşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?