- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.581
inşallah müjdeli haberlerini alırız canım, izmirde nerde yaptırdın aşılamanı? ben de izmirde yaptırmıştımbu zamana kadar o kadar çok test yaptırdım ki ben de izmirde ki sağlık kuruluşlarıda bıktı :)) İnatla beklıyorum dr un verdiği tarıhi tabı o güne kadar regl olmazsam
canım şimdiden stres yapma bence, unut sen bu sonucu. 14. gün yaptır kesin olsun. 9. günde ne gibi değişiklik olur hormonlarda bilemeyiz. kafanı karıştırma boşunaTamam baktiricam ctesi tekrarlarm bi daha olmadi. Cok skknm ya. Aradm hastaneyi direk en dusuk 0.0 ckiyomus. Bnm 0.98
Asilama deneyeom dendi direk doktr trafndanaramıza bir sürü yeni arkadaş mı gelmiş sanki :)) hepside hoşgelmiş.cuma itibariyle bende başlıcam burda kıvranmaya ama antrenmanlıyım ne de olsa yaklaşık 11 yıldır çocuğum olmuyor.aşılamaya birden fazla denemeyelim diyorum ama şans tekrarladıkça artıyormuş.arkadaşlar sizlerin bu konudaki fikrini merak ediyorum neden tüp bebek değilde aşılama benimki doktor dayatması mesela.
Biliyorum umutsuz vakaym :)))) daha asilamamin 9.gunu adetme bi hafta var guzllikbeklenen adet tarıhin geçti mi ? birrde seni üzmek istemem ama benim 2 ay önce yaptırdığım hamilelik sonucum 2.80 çıkmış şimdi buldum kağıdı
evet canım ne kadar uzuzn süredir gebe kalamadıysanda önce tüp bebek olmaz dedi 2 hsg 1 laparoskopi tüpün açık olduğunu görünce aşılama deneyelim önce dediAsilama deneyeom dendi direk doktr trafndan
Allah daha fazla aratmasın inşallah canım o zaman hazirana kadar aşılama denenebilirNe güzel bir karşılama bu böyle :) Hoşbuldum :) Bebek konusuna gelince benim doktorum en fazla 3 kere aşılama yaparz dedi .Tüp bebeğe ondan sonra gecmemız daha uygun ,çünkü yaptığı testler sonucunda ne eşimde ne de bende bir sorun yok görünüyo ama bebiş de olmuyoUzmanlarda en fazla 3 deneme diyor netten araştırmalarım sonunda ulaştığım sonuç bu :)
Merhaba. Hoşbulduk. Bana da dr direk tepeden başlamayalım, bu değerler aşılamaya olur dedi.aramıza bir sürü yeni arkadaş mı gelmiş sanki :)) hepside hoşgelmiş.cuma itibariyle bende başlıcam burda kıvranmaya ama antrenmanlıyım ne de olsa yaklaşık 11 yıldır çocuğum olmuyor.aşılamaya birden fazla denemeyelim diyorum ama şans tekrarladıkça artıyormuş.arkadaşlar sizlerin bu konudaki fikrini merak ediyorum neden tüp bebek değilde aşılama benimki doktor dayatması mesela.
hayır adet günüm yarınsonuncuyu pazrtesi kullandın bugun çarsamba bat tarihin geçti mi yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?