Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aramıza bir sürü yeni arkadaş mı gelmiş sanki :)) hepside hoşgelmiş.cuma itibariyle bende başlıcam burda kıvranmaya ama antrenmanlıyım ne de olsa yaklaşık 11 yıldır çocuğum olmuyor.aşılamaya birden fazla denemeyelim diyorum ama şans tekrarladıkça artıyormuş.arkadaşlar sizlerin bu konudaki fikrini merak ediyorum neden tüp bebek değilde aşılama benimki doktor dayatması mesela.

beklenen adet tarıhin geçti mi ? birrde seni üzmek istemem ama benim 2 ay önce yaptırdığım hamilelik sonucum 2.80 çıkmış şimdi buldum kağıdı

bu zamana kadar o kadar çok test yaptırdım ki ben de izmirde ki sağlık kuruluşlarıda bıktı :)) İnatla beklıyorum dr un verdiği tarıhi tabı o güne kadar regl olmazsam
inşallah müjdeli haberlerini alırız canım, izmirde nerde yaptırdın aşılamanı? ben de izmirde yaptırmıştım

Tamam baktiricam ctesi tekrarlarm bi daha olmadi. Cok skknm ya. Aradm hastaneyi direk en dusuk 0.0 ckiyomus. Bnm 0.98
canım şimdiden stres yapma bence, unut sen bu sonucu. 14. gün yaptır kesin olsun. 9. günde ne gibi değişiklik olur hormonlarda bilemeyiz. kafanı karıştırma boşuna

Asilama deneyeom dendi direk doktr trafndan

Ne güzel bir karşılama bu böyle :) Hoşbuldum :) Bebek konusuna gelince benim doktorum en fazla 3 kere aşılama yaparz dedi .Tüp bebeğe ondan sonra gecmemız daha uygun ,çünkü yaptığı testler sonucunda ne eşimde ne de bende bir sorun yok görünüyo ama bebiş de olmuyo Uzmanlarda en fazla 3 deneme diyor netten araştırmalarım sonunda ulaştığım sonuç bu :)

Allah daha fazla aratmasın inşallah canım o zaman hazirana kadar aşılama denenebilir

Amin canımm çok zormuş beklemek Allah hepimizin yardımcısı olsun ..Bende senın gibi düşünuyorum hazırana kadar denerım olmazsa yazın tüp bebek için kolları sıvarız :)

Kendimizi boşuna yıprattığımızı bile bile bu hissiyattan kurtulamıyoruz ne denersek deneyelim Allah ol demeden olmayacak bunuda hepimiz biliyoruz.7 senedir korunan bi arkadaşım korunmayı bıraktı 1 yıl içinde hamile kalamadı doktor ilaçla başlamak istedi tedaviye arkadaş kabul etmedi uğraşamam direk tüp bebek yapayım kurtulayım dedi ne eşinde ne kendinde sorun yok deniyordu.istanbulda 10 bin liraya yaptırdı ve tutmadı şaka gibi.Rabbimin hazinesi geniş en kısa zamanda hepimize versin inşallah ne diyelim

Çok doğru söylemişsin canım Rabbim ol demeden olmucak...Keşke hiç strese girmeden bebişlerin geleceği günü sabırla bekleyebilsek ama olmuyor iş de çevreden gelen sorular , eşimin her ay umut dolu bakışları mahvediyor beni Sen aşılama yaptırdın mı bu ay ya da daha önce ? Bazı sorular var da kafamda uygunsan sormak isterim :)

istediğini sorabilirsin ben kısaca özetliyim sana.ben 32 yaşındayım 2001 de evlendim 7şer ay arayla boş kese dolayısıyla 2 kürtaj bundan yine 7 ay sonra da kızıma hamile kaldım kızım şimdi 11 yaşında.ama sonrasında hiç korunmadım hiç hamile kalmadım son 3 yıldır tedavi oluyorum.önce yara var dediler 2 kere yara dondurdular sonra hsg tüp kapalı dediler üstüne laparoskopi yaptılar açtık dediler yine olmadı bi hsg daha çektiler belki yine kapanmıştır diye açıkmış.tabi bu arada be bi 5 doktor falan değiştirdim en son şimdiki doktorumu tavsiye ettiler o son hsg yi çeken adamdı zaten.klomen ve çatlatma iğnesi kullandık geçen ay olmadı.bu ay klomenle başladık cuma duruma göre çatlatma iğnesi yaparım sonra aşılama yaparız dedi bu kadar sen istediğini sorabilirsin yinede:))

Merhaba. Hoşbulduk. Bana da dr direk tepeden başlamayalım, bu değerler aşılamaya olur dedi.

Ayy bu güzel bir haber en azından bir tane çocuğun varmış Allah bağışlasın sana Benim sorum aşılamadan sonra dr um progestan verdi adet olana kadar kullan , adet olmazsan gel test yaparz dedi .Ben sitelerde gezerken progestanın adetı gecikitrdığını gördum bu konuda bilgin var mı merak ettm :)

Benm dr da 3 defa aşılama sonra tüp bebek deneyelim dedi. Hatta dr um biraz soğuktr ve nettir yani olumsuz bişey görsün hiç düşünmeden tak die söyler üzülürmü üzülmezmi die. Aşılama da şansın var dedi bakalım hepimiz için hayırlısı.

Progestan kullandım bnde sonuncuyu p.tesi kullandm. sanırım geçiktrmiyomuş adeti progestan. hepimiz için hayırlı sonuçlar nasip etsn Rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…