- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.601
Allah razı olsun canım tez zamanda hepinize nasip etsin inşallah evet Allah acısını göstermesin var bi tane. Progestan ben geçmişte düşük tehlikesine karşı aylarca kullandım en son geçen ay verdi doktor ve benim hayat boyu ilk kez adetim gecikti ilaç bittikten sonra geldi. Doktora söyledim progestan geciktirir biraz dedi.Ayy bu güzel bir haber en azından bir tane çocuğun varmış Allah bağışlasın sanaBenim sorum aşılamadan sonra dr um progestan verdi adet olana kadar kullan , adet olmazsan gel test yaparz dedi .Ben sitelerde gezerken progestanın adetı gecikitrdığını gördum bu konuda bilgin var mı merak ettm :)
Hangi ildesin??evet canım ne kadar uzuzn süredir gebe kalamadıysanda önce tüp bebek olmaz dedi 2 hsg 1 laparoskopi tüpün açık olduğunu görünce aşılama deneyelim önce dedi
aşağı yukarı aynı sebepten önce aşılama yapıyolar.işte herşey Yaradanın ol demesine bağlı tüp bebek için ön görüşmeye gittim acıbademe 52 yaşında bi hanımla tanıştım tüp bebek 7. Denemede tutmuş karnı burnundaydı acayip gaza geldim ama aşılama olacak önce dedilerMerhaba. Hoşbulduk. Bana da dr direk tepeden başlamayalım, bu değerler aşılamaya olur dedi.
eskişehirdeyim benHangi ildesin??
ilacı bitirdikten sonra kaç gün geçikti adetinAllah razı olsun canım tez zamanda hepinize nasip etsin inşallah evet Allah acısını göstermesin var bi tane. Progestan ben geçmişte düşük tehlikesine karşı aylarca kullandım en son geçen ay verdi doktor ve benim hayat boyu ilk kez adetim gecikti ilaç bittikten sonra geldi. Doktora söyledim progestan geciktirir biraz dedi.
benim bu sefer olmadı yaza kadar bkleyelim, yaza tüp mü yaptırsak diyorum. doktor deneyimlerimizi paylaşalım olur mu? izmirden burda yazışan pek yok sanırsamİnşallaaaahhhhhşifa üniversitesinde yaptırdım canımm
benim bu sefer olmadı yaza kadar bkleyelim, yaza tüp mü yaptırsak diyorum. doktor deneyimlerimizi paylaşalım olur mu? izmirden burda yazışan pek yok sanırsam
canın sağolsun Allah büyük yine verir inşallah. Benim niyetimde o ama 40 günlük yorucu bi maratonmuş burdan okuduğum kadarıyla Allah o güne bırakmasın inşallah bizibenim bu sefer olmadı yaza kadar bkleyelim, yaza tüp mü yaptırsak diyorum. doktor deneyimlerimizi paylaşalım olur mu? izmirden burda yazışan pek yok sanırsam
Tsk ederim düşüncelerin için canım umutsuz olsaydım sabırsız olsaydım vay halime kim bilir su an ne durumda olurdum çok şükür esimde yanımda destek oluyor oda moralmen hep yanımda biliyorum onun içinde kolay değil sonuçta ondan sonra evlenen arkadaşlarının çocukları var binlerce şükürler olsun eşim her daim yanimda inşallah birgün hepimiz anne oluruz sabrın sonu selamettirCanim Allah yardimciniz olsun ve kslbinden gecenlerin olmasini nasip etsin.o kadr iyi niyetli be sabirli duruyosunki yazdiklarindan anladim hic umutsuz ya da buyuk konusmuyosun helal olsun diyorum.ins ins anne olursun birgun ve cok sansli bir cocuk olucak bnce...:)dua edicem...
Ne kadar güzel Allah ayırmasın ve mutluluğunuz hiç bozulmasın inş. Bu dönemlerde insanın eşinden destek görmesi olumsuzluklarıda hafif atlatmamızı sağlıyor. Saolsunlar. Bigün bizde bebişlerimize kavuşuruz inşşTsk ederim düşüncelerin için canım umutsuz olsaydım sabırsız olsaydım vay halime kim bilir su an ne durumda olurdum çok şükür esimde yanımda destek oluyor oda moralmen hep yanımda biliyorum onun içinde kolay değil sonuçta ondan sonra evlenen arkadaşlarının çocukları var binlerce şükürler olsun eşim her daim yanimda
Amin canım cumlemizi evet canım eslerimizde destek olmasaydı vay halimize inşallah canım Allah eslerimizi bizlere bağışlasınNe kadar güzel Allah ayırmasın ve mutluluğunuz hiç bozulmasın inş. Bu dönemlerde insanın eşinden destek görmesi olumsuzluklarıda hafif atlatmamızı sağlıyor. Saolsunlar. Bigün bizde bebişlerimize kavuşuruz inşş
Bnce ikinciye bile gerek yok vunku yuzde 85 negatf olan bi tedavi. Bosuna para kaybrymeye degmez. Paralarnizi kenara koyun ve tup icn birikm yapalm derim ben esimle konustuk bikac ay tup icn para biriktrcez. Asilama zaman ve para kaybi yuzde 85 saka gb.Benmde 2. aşılamam bnde bu tutmazsa tüp yaptrmaya karar verdm. onun süreçlerini hiç araştrmadm bu arada Allah yardmcmz olsun
% 15 olur % 85 olmaz ve bunu bile bile cok cok buyuk umutlar..yanliz soyle bir durum da var saglikli bir ciftin bir ay icinde cocuk sahibi olma sansida % 25 ona bakacak olursak..bilemiyorum..tabii Allah bilir Rabbim ol derse olur asil inanmamz gereken bu.Bnce ikinciye bile gerek yok vunku yuzde 85 negatf olan bi tedavi. Bosuna para kaybrymeye degmez. Paralarnizi kenara koyun ve tup icn birikm yapalm derim ben esimle konustuk bikac ay tup icn para biriktrcez. Asilama zaman ve para kaybi yuzde 85 saka gb.
ay hadi inşallah canım yaaa... yaza kadar bi kaç bitkisel kür ve bolca manevi reçete uygulamayı düşünüyorum. Allah büyük inşallah gerek kalmaz tedaviyecanın sağolsun Allah büyük yine verir inşallah. Benim niyetimde o ama 40 günlük yorucu bi maratonmuş burdan okuduğum kadarıyla Allah o güne bırakmasın inşallah bizi
inşallah cuma mutluluk sarhoşu olursun da bunlara gerek kalmaz şekerim. bu arada dr'un kim? memnun musun?Ben de İzmirde yaptırıyorum. İki gün daha adet olmazsam Cuma test yaptırıcam inşallah. Olursam da aynen ara verip yaza tüp bebek diyorum. Bakalım doktorum ne diyecek..
çok haklısın arkadaşım, bence de kısmet faktörü bütün olası istatistikleri altüst edebilir. bu hesaba göre, yani aşılamada %15 şans varken, benim de 1 tüpümün kapalı olduğunu göz önünde bulundurursak şansım %7,5'a düşüyor. ama 1. aşılama denemesinden çok şükür kızım var. ama 4 yıl sonraki aşılamam negatif. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, tedaviler, Dr.lar, şunlar-bunlar vesile olsun% 15 olur % 85 olmaz ve bunu bile bile cok cok buyuk umutlar..yanliz soyle bir durum da var saglikli bir ciftin bir ay icinde cocuk sahibi olma sansida % 25 ona bakacak olursak..bilemiyorum..tabii Allah bilir Rabbim ol derse olur asil inanmamz gereken bu.
Cok sevindm birinci asilamada hamile kalip bi kizin olms ne mutlu sana:) Allah saglik sihhat versn ayirmasin ins. Bnm bi tane olsn raziyim diyorm valla:) tek tuplede ayni sans cnm dr um oyle soylemsti Allah bilir:) ins ikinciyide kucagina alirsinçok haklısın arkadaşım, bence de kısmet faktörü bütün olası istatistikleri altüst edebilir. bu hesaba göre, yani aşılamada %15 şans varken, benim de 1 tüpümün kapalı olduğunu göz önünde bulundurursak şansım %7,5'a düşüyor. ama 1. aşılama denemesinden çok şükür kızım var. ama 4 yıl sonraki aşılamam negatif. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, tedaviler, Dr.lar, şunlar-bunlar vesile olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?