Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu arada aşılama sonrası progestan 200 kullanana varmı.

canımm sıkma canını hayırlısı böyleymiş demekki . ben eczanede çalışıyorum. bugün bi müşterim geldi. 19 senelik evliler ve 4. tüp bebek için başlamışlar. onların psikolojisini düşün allahım en yakın zamanda isteyenlere versin . çok sıkıntı stres iyi olmaz

Ayy canım geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi bebiş nasip etsin.
amin canım, hepimize inşallah... senin müjdeli sonucunu merakla bekliyoruz biliyorsun değil mi

Allah onlara da, bizlere de, tüm isteyenlere nasip etsin. senin gibi hamişlere de bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Bende kullaniyorum asilamadan 1gün önce basladim bu gece son. 10gün bitiyor bana çok yan etki yaptigi icin geceleri 200mg vajinal verdi dr. gercektende daha rahat kullandim ama ertesi sabah ve gun icinde bana biraz kasik agrisi yapiyor ve gögüs hassasiyeti yaptigi icin her ay acaba hamile miyim heyecani yasatiyor insana

Evt canim hayirlisi asi yaptirdiktan bi ay sorada ilacin etkisi devam ediyo siz degerlendirin gunlerinizi ins kendiliginden olur hic biseye gerek kalmadan

Bende günde 3 defa vajinadan kullandım. Göğüste hassasiyet ve ağrı yaptı bende de. bnm adet günü yarın ve olacakmş gibi geliyor. dün idrar testinde tek çizgi çıktı artık çokta beklentm kalmadı aslında ama yine bi umut bakalım hayırlısı...

adet gününe kaç gün kaldı. sennde bi 4 gün falan kaldı sanırım bu durumda yanılmıyosam?

Arkadaşlar bişey sorucam ben 4 ay önce HSG(rahim filmi) çektirdim ikiside açık çıktı acaba 4 ayda tüplerde tıkanma oluşmuş olabilirmi. Hsg ne kadar sürede bir çekilir değişiklik olup olmadığını saptamak için bilginiz varmı?

Hayr tikammaz tupler tekrarlamaz yani. En az 2ylda bir cekilr.

KApanmış olacağını sanmıyorum bende 1 yılı aşkın bir süre önce çektirdim , tedavıye başladığım dr gerek yok dedi bir daha çekmemize

Merhaba arkadaşlar bu ay asilama yaptırdım ilk asilamam olduğu için merak ediyorum ne gibi belirti veriyor diye benim 10 gün oldu sadece karin ağrısı ve akintida yoğunluk var ara sıra kasikta batma var ama Goguste ne şişme ne agri birşey yok birde erkendir ama özellikle akşamları mide bulantim var birde ara sıra ates basıyor beni bu soğukta yaniyorum bir süre geçiyor sonra tekrar ediyor nedendir acaba bilgisi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…