- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.541
Amin hayırlı haberler alırsın inşallah. herhangi bir belirtin varmı farklı olarak pekiDaha ilk aşılamam hakkımız hayırlısı bakalım.
Bn kulllnyormBu arada aşılama sonrası progestan 200 kullanana varmı.
canımmkızlar ben bu gün kırmızıları gördüm. değer düşmüş de düşmüş. naapalım, kısmet değilmiş. çok üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor. hayırlısı böyleymiş. dr dış gebelik olabilir dediği için çok korkmuştum. beterin beteri var.
bu süreçte desteğiniz için hepinizden Allah razı olsun birbirimizi tanımıyoruz ama kimseyle paylaşmadıklarımızı paylaşıyoruz burada, çok iyi anlıyoruz birbirimizi. Allah hepimizin gönlünden geçenleri hayırlısı ile nasip etsin. veda konuşması gibi oldu yahuuuu... halbuki sadece son durumumu bildirmek istemiştim.
Pek belirtim yok sadece adet sancısı gibi sancılarım varAmin hayırlı haberler alırsın inşallah. herhangi bir belirtin varmı farklı olarak peki
Ben kullandım bittide acaba adeti geciktirme etkisi varmı die sorucaktımBn kulllnyorm
Benimde aynı adet sancıları birde afedersin akıntım var sanki heran adet olucakmışım gibi hissediyorum.Pek belirtim yok sadece adet sancısı gibi sancılarım var
Hayr yok adet duzenleme ici verilr ayni zmanda o. Ilaci kestikten 3 gun snra gelir adetnBen kullandım bittide acaba adeti geciktirme etkisi varmı die sorucaktım
amin canım, hepimize inşallah... senin müjdeli sonucunu merakla bekliyoruz biliyorsun değil miAyy canım geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi bebiş nasip etsin.
Allah onlara da, bizlere de, tüm isteyenlere nasip etsin. senin gibi hamişlere de bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)canımmsıkma canını hayırlısı böyleymiş demekki . ben eczanede çalışıyorum. bugün bi müşterim geldi. 19 senelik evliler ve 4. tüp bebek için başlamışlar. onların psikolojisini düşün allahım en yakın zamanda isteyenlere versin . çok sıkıntı stres iyi olmaz
p.tesi son gündü kullandığım. beklemekten başka çare yokHayr yok adet duzenleme ici verilr ayni zmanda o. Ilaci kestikten 3 gun snra gelir adetn
adet gününe kaç gün kaldı. sennde bi 4 gün falan kaldı sanırım bu durumda yanılmıyosam?Bende kullaniyorum asilamadan 1gün önce basladim bu gece son. 10gün bitiyor bana çok yan etki yaptigi icin geceleri 200mg vajinal verdi dr. gercektende daha rahat kullandim ama ertesi sabah ve gun icinde bana biraz kasik agrisi yapiyor ve gögüs hassasiyeti yaptigi icin her ay acaba hamile miyim heyecani yasatiyor insana
Hayr tikammaz tupler tekrarlamaz yani. En az 2ylda bir cekilr.Arkadaşlar bişey sorucam ben 4 ay önce HSG(rahim filmi) çektirdim ikiside açık çıktı acaba 4 ayda tüplerde tıkanma oluşmuş olabilirmi. Hsg ne kadar sürede bir çekilir değişiklik olup olmadığını saptamak için bilginiz varmı?
Ben rahim filmi daha çekilmedim. Bu aşılama tutmazsa çekeceğim dedi dr. İnşallah gerek kalmaz hayırlısıyla.KApanmış olacağını sanmıyorum bende 1 yılı aşkın bir süre önce çektirdim , tedavıye başladığım dr gerek yok dedi bir daha çekmemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?