Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba Rana saydığın belirtilerin çoğu bende de var aşılama yaptırdım bende bugün 14. gün umarım tutmustur ... Doktorum çok ümitlenme dedi ama

KApanmış olacağını sanmıyorum bende 1 yılı aşkın bir süre önce çektirdim , tedavıye başladığım dr gerek yok dedi bir daha çekmemize
Aman sevindim korku yaşayıp duruyodum.. buarada senn 14. gün nasıl duruyosun test yapmadan

2 yılda bir yenilenmeli demişti dr.um. tabi bu süre zarfında düşük, kürtaj vs. olursa da yenilenmeliymiş

bu zamana kadar o kadar çok test yaptırdım ki ben de izmirde ki sağlık kuruluşlarıda bıktı :)) İnatla beklıyorum dr un verdiği tarıhi tabı o güne kadar regl olmazsam

Nette şöyle bir araştrdm sen 2 gün sonra tekrar baktr artabilir senn değerine sahip bayanlarda artış olmuş bir iki gün içinde. çünkü çok erken senn daha hormonlar yeni salgılanmaya başladı tutunma aşamasında daha senn 9.gün çok erken

Tamam baktiricam ctesi tekrarlarm bi daha olmadi. Cok skknm ya. Aradm hastaneyi direk en dusuk 0.0 ckiyomus. Bnm 0.98

Tamam baktiricam ctesi tekrarlarm bi daha olmadi. Cok skknm ya. Aradm hastaneyi direk en dusuk 0.0 ckiyomus. Bnm 0.98
ya senin şuanda şüpheli var gibide gözüküyor çünkü dediğim gibi çok erken senn 10. gün bile deil bilemedimki bnde. inş vardr beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…