- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.561
Sonucnu ne zman alcaksnayy inşallah tutar canım bende yaptırdım heyecanla beklıyorum :)
Saol cvbn için cnm. inş olumlu sonuç alırsın dua edicem bnde. Allah yüzünü güldürsün inşşHayr tikammaz tupler tekrarlamaz yani. En az 2ylda bir cekilr.
Aman sevindim korku yaşayıp duruyodum.. buarada senn 14. gün nasıl duruyosun test yapmadanKApanmış olacağını sanmıyorum bende 1 yılı aşkın bir süre önce çektirdim , tedavıye başladığım dr gerek yok dedi bir daha çekmemize
2 yılda bir yenilenmeli demişti dr.um. tabi bu süre zarfında düşük, kürtaj vs. olursa da yenilenmeliymişArkadaşlar bişey sorucam ben 4 ay önce HSG(rahim filmi) çektirdim ikiside açık çıktı acaba 4 ayda tüplerde tıkanma oluşmuş olabilirmi. Hsg ne kadar sürede bir çekilir değişiklik olup olmadığını saptamak için bilginiz varmı?
Blmiorm ki. 9.gun.erken olduğu için olabilir mi acaba ...Lütfen üzülmemeye çalış Allahdan umut kesilmez
ne cvp verdiler sormadınmı 9. günüm bu değer ne anlama geliyor acaba erkenmi ondanmı değer böyle diye???Blmiorm ki. 9.gun.
Blmiorm kime sorucm ki bu saattene cvp verdiler sormadınmı 9. günüm bu değer ne anlama geliyor acaba erkenmi ondanmı değer böyle diye???
Tamam baktiricam ctesi tekrarlarm bi daha olmadi. Cok skknm ya. Aradm hastaneyi direk en dusuk 0.0 ckiyomus. Bnm 0.98Nette şöyle bir araştrdm sen 2 gün sonra tekrar baktr artabilir senn değerine sahip bayanlarda artış olmuş bir iki gün içinde. çünkü çok erken senn daha hormonlar yeni salgılanmaya başladı tutunma aşamasında daha senn 9.gün çok erken
Hangi site cnmNette şöyle bir araştrdm sen 2 gün sonra tekrar baktr artabilir senn değerine sahip bayanlarda artış olmuş bir iki gün içinde. çünkü çok erken senn daha hormonlar yeni salgılanmaya başladı tutunma aşamasında daha senn 9.gün çok erken
ya senin şuanda şüpheli var gibide gözüküyor çünkü dediğim gibi çok erken senn 10. gün bile deil bilemedimki bnde. inş vardr beklicezTamam baktiricam ctesi tekrarlarm bi daha olmadi. Cok skknm ya. Aradm hastaneyi direk en dusuk 0.0 ckiyomus. Bnm 0.98
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?