- 8 Nisan 2013
- 2.142
- 1.984
- 133
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.661
bende izmirde tepecikte tedavimi görüyorum. siz nerde?benim bu sefer olmadı yaza kadar bkleyelim, yaza tüp mü yaptırsak diyorum. doktor deneyimlerimizi paylaşalım olur mu? izmirden burda yazışan pek yok sanırsam
Cümlemizin cnm napalım nasip değilmiş işte...3. Aşılamayı artık kaldıramicam sanırım ama bugün dr la konuşcam ona göre tüp bebeğe geçiş için bilemiyorum...Hakknda hayrlisi cnm bnm. Allahtan umit kesilmez. Hayrlisi dyelim. Nasibinde simdi yokmus demek ki. Wakit ve para kaybetmeden bnvde tup mantikli
Banada derlerdi ya takma sen şimdi uyumana bak sonra bugünleri ararsin:) ya insan reklamda gorduggu bebek yüzünden ağlar mi aglardim. Tuvalette kaçar otururumdum. Banyo ise dert ortagimdi. Çok aglayacagimi anladığında banyoya giriyorum derdim. Şimdi gülüyorum .... Biz 2010 şubat adı altında burda toplandık. Yirmi kişiden fazla ve içimizde anne kayan kalmadı. Sadece zaman geldiğinde sizde anneliği tafacaksuniz inanın
Merhaba kızlar.. Arkadaş böyle bir şey yazmıştı ve bende ona böyle bir cevap vermiştim..İnşallah canım yaaBiz de burda böyle senin gibi yazarız inşallaaaah.. Senin gibi umut oluruz.. Zamanı gelince olacak elbet.. İnşallah zamanı bir an önce gelir. Sağlıkla olsun yeter ki.. Çok teşekkürler
İnşallah ben de o günlüğe başlayacağımBi arada benim o günlerden kalma bi gublugun var hergün yazmazdim o günlerde daha karnında bile olmayan bebisime yazıyordum şimdi hala ara ara yazarım niyetim 18. Yas gününde hediye vermek tavsiye ederim. Tavsiye ederim iyi geliyor
Sanada Allah sabır versin cnmKızlar adet oldum yarın doktora gidicem bilmiyorum bu psikolojiyle 2.aşılamaya başlarmıyım herşey öyle üste üste geliyo ki benim için Allahtan sabır dileyin.Rabbim inşallah sizlerin yüzünü güldürür
erol tavmergen yapmıştı benim aşılamamı. inşallah hayırlısıyla müjdeli sonuçlanır tedavin :)bende izmirde tepecikte tedavimi görüyorum. siz nerde?
e başarılar dileriz size deben de izmirden katılıyorum
Öncelikle tebrikler cnm çok mutlu oldum senin adına tanımadığım halde.. Allah kucağınızada almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Umarım güzel bir hamilelik geçirirsin. Allah nasip edince oluyor herşeyin hayırlısı. Kaçıncı denemendi?Merhaba kızlar.. Arkadaş böyle bir şey yazmıştı ve bende ona böyle bir cevap vermiştim..
İnşallah ben de o günlüğe başlayacağım
Bu ay adet tarihimin 3. günü aşılama için randevu almıştım kızlar. Yani bu pazartesi. Sizden de dualar almıştım.. ama ben adet olmadımPazar günü idrar testinde çift çizgi gördüm, gözlerime inanamadım.. Kan testi oldukça iyi çıktı.. Pazartesi doktora aşılama için değil de bebek kesesini görmek için gittim. Randevuyu almıştım, o yüzden değiştirmek istemedim ama erken olduğunu da biliyordum. Henüz keseyi göremedik tabii.. Önümüzdeki salı kontrolüm var, umarım bebeğim sağlıklıdır ve benimledir.. Destek olan dua eden herkese binlerce teşekkürler.. Hikayemi yazmıştım. 32 yaşındayım. 1 senedir bebek istiyorduk. 1 ay serophene+ovitrelle 1 ay da klomen+ovitrelle kullanmıştım. Sonrasın da rahim filmi.. Eşimde de bende de sorun yoktu. Rahim filminden sonra 2. aydayım ve hala inanamıyorum.. Zaten bir şey de hissetmediğim için endişem de var.. İnşallah sağlıklı bir şekilde önce keseyi görür, sonra kalp atışını duyar ve sağlıkla da kucağıma alırım.. Tam 10-12 gün adet ağrısı çektim ve kesin adet olucam diye doktordan randevu almıştım. Başka da hiçbir belirtim olmadı. Sakın kimse umutsuz olmasın Allah en doğru zamanda inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepinize ve inşallah benim için de sağlıkla devam eder.. Sizlere de dua edeceğim İsteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallaahhh Hepinizden güzel haberler almayı diliyorum..
drlarımızın tarzı aynıymış canım, ben de pek bir şey sormam, o da sormadan söylemez. geçinip gidiyoruz böyle işteDoktorum Irenbe-Kaan Bozkurt. 3-4 aydır gidiyorum bu kendisiyle ilk aşılama denememiz. Daha önceden bir aşılama tecrübem daha var. Doktorumdan şimdiye kadar ki süreci düşündüğümde memnunum. Sağolsun kendiliğinden açıklama yapmaz hiç bir zaman, yani yumurtam kaç cm, aşılamada eşimin değerleri neydi bilmiyorum mesela, ama yine de güveniyorum doktoruma. Özellikle aşılama çok rahat ve kolay geçti.
ne güzel demişsin arkadaşım :)Bence bu kadar ümitsiz olma.İlk aşılamasında olan pek çok insan var. 4-5 kere tüp deneyip olmayanı da var. Tamamen nasip bu iş. Bir zamanı var ve o zamanı beklemek durumundayız. Ama aşılama vesile olur, ama tüp... Bilemeyizki Mevlana'nın çok güzel bir sözü var: Kısmet etmiş ise Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir. Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür.
Allah sabır versin
Üzme canım kendını Alllah bizlere sabır versinKızlar adet oldum yarın doktora gidicem bilmiyorum bu psikolojiyle 2.aşılamaya başlarmıyım herşey öyle üste üste geliyo ki benim için Allahtan sabır dileyin.Rabbim inşallah sizlerin yüzünü güldürür
gözün aydın canım, hadi bakalım bebişin sağlıkla gelsinkızlar ben de hastaneden geldim kese göründü şükür, 2 hafta sonra da kalp atışları. sizden de güzel haberler bekliyorum
şifa üniversitesindebende izmirde tepecikte tedavimi görüyorum. siz nerde?
Çok saol canımÖncelikle tebrikler cnm çok mutlu oldum senin adına tanımadığım halde.. Allah kucağınızada almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Umarım güzel bir hamilelik geçirirsin. Allah nasip edince oluyor herşeyin hayırlısı. Kaçıncı denemendi?
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımgözün aydın canım, hadi bakalım bebişin sağlıkla gelsin
Allah'ım sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımkızlar ben de hastaneden geldim kese göründü şükür, 2 hafta sonra da kalp atışları. sizden de güzel haberler bekliyorum
HAYRLI OLSUN ALLAHIM SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN BİZİM İÇİNDE BOL BOL DUA ET HAMİŞLERİN DUASI KABUL OLUR DERLER DARISI BİZİM BAŞIMIZA İNŞALLAHMerhaba kızlar.. Arkadaş böyle bir şey yazmıştı ve bende ona böyle bir cevap vermiştim..
İnşallah ben de o günlüğe başlayacağım
Bu ay adet tarihimin 3. günü aşılama için randevu almıştım kızlar. Yani bu pazartesi. Sizden de dualar almıştım.. ama ben adet olmadımPazar günü idrar testinde çift çizgi gördüm, gözlerime inanamadım.. Kan testi oldukça iyi çıktı.. Pazartesi doktora aşılama için değil de bebek kesesini görmek için gittim. Randevuyu almıştım, o yüzden değiştirmek istemedim ama erken olduğunu da biliyordum. Henüz keseyi göremedik tabii.. Önümüzdeki salı kontrolüm var, umarım bebeğim sağlıklıdır ve benimledir.. Destek olan dua eden herkese binlerce teşekkürler.. Hikayemi yazmıştım. 32 yaşındayım. 1 senedir bebek istiyorduk. 1 ay serophene+ovitrelle 1 ay da klomen+ovitrelle kullanmıştım. Sonrasın da rahim filmi.. Eşimde de bende de sorun yoktu. Rahim filminden sonra 2. aydayım ve hala inanamıyorum.. Zaten bir şey de hissetmediğim için endişem de var.. İnşallah sağlıklı bir şekilde önce keseyi görür, sonra kalp atışını duyar ve sağlıkla da kucağıma alırım.. Tam 10-12 gün adet ağrısı çektim ve kesin adet olucam diye doktordan randevu almıştım. Başka da hiçbir belirtim olmadı. Sakın kimse umutsuz olmasın Allah en doğru zamanda inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepinize ve inşallah benim için de sağlıkla devam eder.. Sizlere de dua edeceğim İsteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallaahhh Hepinizden güzel haberler almayı diliyorum..
ben daha aşılamaya geçemedim ptesi gidicem bakalım sonuç ne olacak. ne dicekler. benim dr bülent yılmazerol tavmergen yapmıştı benim aşılamamı. inşallah hayırlısıyla müjdeli sonuçlanır tedavin :)
Amin canıımmHAYRLI OLSUN ALLAHIM SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN BİZİM İÇİNDE BOL BOL DUA ET HAMİŞLERİN DUASI KABUL OLUR DERLER DARISI BİZİM BAŞIMIZA İNŞALLAH
AMİN SAĞOL CANIMgözün aydın canım, hadi bakalım bebişin sağlıkla gelsin
SAĞOL CANIM SENDE İNŞALLAH GÖRÜRSÜN KESEYİ. GÜZEL HABERLERİ BEKLİYORUZAllah'ım sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımÇok sevindiimm Ben de haftaya salı keseyi görmek için gidicem, inşallah Allah nasip eder.. Daha nice nice güzel haberler gelsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?