Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hakknda hayrlisi cnm bnm. Allahtan umit kesilmez. Hayrlisi dyelim. Nasibinde simdi yokmus demek ki. Wakit ve para kaybetmeden bnvde tup mantikli
Cümlemizin cnm napalım nasip değilmiş işte...3. Aşılamayı artık kaldıramicam sanırım ama bugün dr la konuşcam ona göre tüp bebeğe geçiş için bilemiyorum...

Merhaba kızlar.. Arkadaş böyle bir şey yazmıştı ve bende ona böyle bir cevap vermiştim..

İnşallah ben de o günlüğe başlayacağım

Bu ay adet tarihimin 3. günü aşılama için randevu almıştım kızlar. Yani bu pazartesi. Sizden de dualar almıştım.. ama ben adet olmadım Pazar günü idrar testinde çift çizgi gördüm, gözlerime inanamadım.. Kan testi oldukça iyi çıktı.. Pazartesi doktora aşılama için değil de bebek kesesini görmek için gittim. Randevuyu almıştım, o yüzden değiştirmek istemedim ama erken olduğunu da biliyordum. Henüz keseyi göremedik tabii.. Önümüzdeki salı kontrolüm var, umarım bebeğim sağlıklıdır ve benimledir.. Destek olan dua eden herkese binlerce teşekkürler.. Hikayemi yazmıştım. 32 yaşındayım. 1 senedir bebek istiyorduk. 1 ay serophene+ovitrelle 1 ay da klomen+ovitrelle kullanmıştım. Sonrasın da rahim filmi.. Eşimde de bende de sorun yoktu. Rahim filminden sonra 2. aydayım ve hala inanamıyorum.. Zaten bir şey de hissetmediğim için endişem de var.. İnşallah sağlıklı bir şekilde önce keseyi görür, sonra kalp atışını duyar ve sağlıkla da kucağıma alırım.. Tam 10-12 gün adet ağrısı çektim ve kesin adet olucam diye doktordan randevu almıştım. Başka da hiçbir belirtim olmadı. Sakın kimse umutsuz olmasın Allah en doğru zamanda inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepinize ve inşallah benim için de sağlıkla devam eder.. Sizlere de dua edeceğim İsteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallaahhh Hepinizden güzel haberler almayı diliyorum..

Sanada Allah sabır versin cnm napalım kısmet değilmiş yinede sabredicez inş bizde bebek hasreti çekmekten birgün kurtuluruz...

Öncelikle tebrikler cnm çok mutlu oldum senin adına tanımadığım halde.. Allah kucağınızada almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Umarım güzel bir hamilelik geçirirsin. Allah nasip edince oluyor herşeyin hayırlısı. Kaçıncı denemendi?

drlarımızın tarzı aynıymış canım, ben de pek bir şey sormam, o da sormadan söylemez. geçinip gidiyoruz böyle işte
canım sorması ayıp ne kadar mal oldu aşılaman? ayrıntılarıyla yazabilir misin bana?

ne güzel demişsin arkadaşım :)

Çok saol canım Amiinn.. Darısı tüm isteyenlerin başına, sabırla bekleyen sizlerin başına.. İnşallah sizler de en kısa zamanda kavuşursunuz.. Bu ay tam 1 yıl oldu. Aşılamaya başlayacaktık bu ay, Allah böyle kısmet etti.. Daha önce aşılama yaptırmamıştım. İlaçlara da ara vermiştik bu ara. Rahim filminden sonra 2 ay dinlenelim demiştik. Hala endişelerim var, keseyi daha göremedik ama nasipten ötesi yok.. Dua ediyorum herkese

kızlar ben de hastaneden geldim kese göründü şükür, 2 hafta sonra da kalp atışları. sizden de güzel haberler bekliyorum
Allah'ım sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım Çok sevindiimm Ben de haftaya salı keseyi görmek için gidicem, inşallah Allah nasip eder.. Daha nice nice güzel haberler gelsin inşallah..

HAYRLI OLSUN ALLAHIM SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN BİZİM İÇİNDE BOL BOL DUA ET HAMİŞLERİN DUASI KABUL OLUR DERLER DARISI BİZİM BAŞIMIZA İNŞALLAH

HAYRLI OLSUN ALLAHIM SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN BİZİM İÇİNDE BOL BOL DUA ET HAMİŞLERİN DUASI KABUL OLUR DERLER DARISI BİZİM BAŞIMIZA İNŞALLAH
Amin canıımm Çok saol.. Allah razı olsun.. Hep dua ediyorum.. Allah herkese nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda ve sağlıkla.. Sizlere de nasip etsin inşallah.. Kendimi çok kaptırmak istemiyorum, henüz göremedik ya bebişi.. İnşallah dediğiniz gibi sağlıkla kucağıma alırım ben de..

SAĞOL CANIM SENDE İNŞALLAH GÖRÜRSÜN KESEYİ. GÜZEL HABERLERİ BEKLİYORUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…