- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.681
Amin canım.. Çok teşekkürlerSAĞOL CANIM SENDE İNŞALLAH GÖRÜRSÜN KESEYİ. GÜZEL HABERLERİ BEKLİYORUZ
Teşekkür ederim canım cevabına. Benim son adet tarihim 9 şubat. Ama benim yumurtam 16. günde çatlamıştı. Aramızdaki fark ordan kapanıyor sanıyor. Yine de ben 4 hafta 2 günlük gittiğimde göremedi.. Senin tam 4 haftalık görmüş, maşallah15 OCAKTA ADET OLMUŞTUM. GONAL F TEN DOLAYI YUMURTAM ERKEN ÇATLADI. ADETİN 12. GÜNÜ DOKTORA GİTTİĞİMDE YUMURTAM ÇATLAMIŞ. ADETİN 19. GÜNÜ GEBELİK TESTİNDE 2. HAFİF ÇİZGİYİ GÖRDÜM.ERTESİ GÜNÜ KAN VERDİM 20 ÇIKTI 2 GÜN SONRA 60 2 GÜN SONRA 240 OLDU. BUGÜNDE KESEYİ GÖRDÜK
ÖYLE DÜŞÜNME HEMEN KİMİNİN Kİ GEÇ GÖRÜNÜYO STRES YAPMA SAKINTeşekkür ederim canım cevabına. Benim son adet tarihim 9 şubat. Ama benim yumurtam 16. günde çatlamıştı. Aramızdaki fark ordan kapanıyor sanıyor. Yine de ben 4 hafta 2 günlük gittiğimde göremedi.. Senin tam 4 haftalık görmüş, maşallahAllah nazarlardan saklasın.. Belki de bende bir sorun vardır Napalım hayırlısı.. Bugün tekrar hcg baktırıcam bakalım.. İnşallah güzel artmıştır.
İnşallah canım.. Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah.. Çok saol..ÖYLE DÜŞÜNME HEMEN KİMİNİN Kİ GEÇ GÖRÜNÜYO STRES YAPMA SAKIN
SENDE SAĞOL CANIMİnşallah canım.. Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah.. Çok saol..
Yazdıkların ne güzel. Sabretmek zaman zaman gerçekten zor olabiliyor bu yolda. Bazen olacağına kesin inanırken, bazen ümitsizliğe düşüyor insan. İnşallah çok beklemeden biz de yazarız güzel haberleri.Merhaba kızlar.. Arkadaş böyle bir şey yazmıştı ve bende ona böyle bir cevap vermiştim..
İnşallah ben de o günlüğe başlayacağım
Bu ay adet tarihimin 3. günü aşılama için randevu almıştım kızlar. Yani bu pazartesi. Sizden de dualar almıştım.. ama ben adet olmadımPazar günü idrar testinde çift çizgi gördüm, gözlerime inanamadım.. Kan testi oldukça iyi çıktı.. Pazartesi doktora aşılama için değil de bebek kesesini görmek için gittim. Randevuyu almıştım, o yüzden değiştirmek istemedim ama erken olduğunu da biliyordum. Henüz keseyi göremedik tabii.. Önümüzdeki salı kontrolüm var, umarım bebeğim sağlıklıdır ve benimledir.. Destek olan dua eden herkese binlerce teşekkürler.. Hikayemi yazmıştım. 32 yaşındayım. 1 senedir bebek istiyorduk. 1 ay serophene+ovitrelle 1 ay da klomen+ovitrelle kullanmıştım. Sonrasın da rahim filmi.. Eşimde de bende de sorun yoktu. Rahim filminden sonra 2. aydayım ve hala inanamıyorum.. Zaten bir şey de hissetmediğim için endişem de var.. İnşallah sağlıklı bir şekilde önce keseyi görür, sonra kalp atışını duyar ve sağlıkla da kucağıma alırım.. Tam 10-12 gün adet ağrısı çektim ve kesin adet olucam diye doktordan randevu almıştım. Başka da hiçbir belirtim olmadı. Sakın kimse umutsuz olmasın Allah en doğru zamanda inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepinize ve inşallah benim için de sağlıkla devam eder.. Sizlere de dua edeceğim İsteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallaahhh Hepinizden güzel haberler almayı diliyorum..
İnşallah canım.. İnşallahhhYazdıkların ne güzel. Sabretmek zaman zaman gerçekten zor olabiliyor bu yolda. Bazen olacağına kesin inanırken, bazen ümitsizliğe düşüyor insan. İnşallah çok beklemeden biz de yazarız güzel haberleri.
Normalde 30-35gün arası adet oluyorum o sebeple muamma şimdilik bekliyorum sadece aşılamadan öncede ilişki olmuştu acaba tutmuş olabilir mi diye çatlamak üzereyim hsg çekilmiştim 2ay önce bilmiyorum ne olacak ama benim progestan seviyem tahlillerde cok dusuk cikti. Bir olumluyum bir olumsuz dusunmeden durulmuyor ki amaadet gününe kaç gün kaldı. sennde bi 4 gün falan kaldı sanırım bu durumda yanılmıyosam?
izmirde nereye yaptıyorsun canım
drlarımızın tarzı aynıymış canım, ben de pek bir şey sormam, o da sormadan söylemez. geçinip gidiyoruz böyle işte
canım sorması ayıp ne kadar mal oldu aşılaman? ayrıntılarıyla yazabilir misin bana?
izmir'de genel olarak bu işin piyasası böyle demek ki. Allah ne eksik etsin, ne de muhtaçCanım ne demek tabi ki de söylerim. Aşılama takip 350, aşılama 800 cnm. İlaçlar ortalama 350-400 diyelim. Anlaşmalı eczaneleri var. SGK anlaşmaları yok malesef.
izmir'de genel olarak bu işin piyasası böyle demek ki. Allah ne eksik etsin, ne de muhtaç
Canim ben izmirdeyim:))benim bu sefer olmadı yaza kadar bkleyelim, yaza tüp mü yaptırsak diyorum. doktor deneyimlerimizi paylaşalım olur mu? izmirden burda yazışan pek yok sanırsam
prof.dr. erol tavmergen alsancakta mua. var. su hospital'da yaptı aşılamamıSorma arkadaşım :) Sen nerede tedavi oluyorsun?
o kadar yazıştık, bu konuya girmemişiz nedense :)Canim ben izmirdeyim:))
Canim seni en iyi anlayanlardanim.. herseyin hayirlisi.. bu gun agla dok icini.. ama daha yolun basinda oldugumuzu unutma! Yorulmak bikmak yola devam.. bu ay olmazsa diger ay.. her iste bir hayir vardir.. daha cok dua edip sarilacagiz.. bu bizim sinavimiz.. daha birbirimeze cocuklarimizdan sikayetlerimizi yazacagiz:))Kızlar adet oldum yarın doktora gidicem bilmiyorum bu psikolojiyle 2.aşılamaya başlarmıyım herşey öyle üste üste geliyo ki benim için Allahtan sabır dileyin.Rabbim inşallah sizlerin yüzünü güldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?