- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.641
Canım Allah hayırlı bir süreç geçirmeni ve bebişine kavuşmanı nasip etsin inş. Çatlatma iğnesi yarın sabah 10 da yaptırıcaksan pazar sabah 10 da da aşılaman yapılacak ozmn :) hadi yumoşlar görelim siziiD:Bugün doktora gittim ilk önce korktum sağ yumosa baktı ve 14 olmus dedi tam gelişmemiş ve veee soldaki yumosa baktı dedi ki bu süper 20 olmuş catlamaya az kalmış catlatma igneside verdi Yarın sabah 10 da iğneyi yapıcam ve bugünden sonra ders verdihadi hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzel haberler vermek nasip olur ınş can bacilarim iyiki varsınız
ne kadar allahım bize de bu haberi almayı nasip etsin inş. çok güzel yaaaSevgili kader arkadaşlarım hepinize iyi günler diliyorum öncelikle işe gitmeden güzel bi haber paylaşmak istedim.aynı tarihte doğum yaptığımız bi arkadaşım vardı onunda ikinci bebeği olmadı yıllardır uğraşıyorlardı biraz önce aradı tüp denemişlerdi acıbademde tek seferde ikiz tutmuş ve oldukçada sağlıklıymış. Tüplü yada tüpsüz darısı başımıza inşallah.
inş deamı gelmz yerleşme kanıdırBenim bi iki damla lekem geldi adet olucam galiba bu ayda olmadı
canım inş. adet değildir. hayırlısını nasip etsin allahım inş.Benim bi iki damla lekem geldi adet olucam galiba bu ayda olmadı
canım çok güzel hadi inş hayırlısı olsun dualarımız seninle.Bugün doktora gittim ilk önce korktum sağ yumosa baktı ve 14 olmus dedi tam gelişmemiş ve veee soldaki yumosa baktı dedi ki bu süper 20 olmuş catlamaya az kalmış catlatma igneside verdi Yarın sabah 10 da iğneyi yapıcam ve bugünden sonra ders verdihadi hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzel haberler vermek nasip olur ınş can bacilarim iyiki varsınız
Benim de öyle olmuştu. Biri 17 mm'di, diğerinin maşallahı vardı, ufaklık hemen büyümüş demişti.Bugün doktora gittim ilk önce korktum sağ yumosa baktı ve 14 olmus dedi tam gelişmemiş ve veee soldaki yumosa baktı dedi ki bu süper 20 olmuş catlamaya az kalmış catlatma igneside verdi Yarın sabah 10 da iğneyi yapıcam ve bugünden sonra ders verdihadi hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzel haberler vermek nasip olur ınş can bacilarim iyiki varsınız
Aşılamanın kaçıncı günü?Kizlar kan verdm ben smdi
Eskişehirde hangi hastane hangi doktor?eskişehirdeyim ben
aminnn... sağolasın canım, ama 1 tane yeter deme bence 1 olunca bir de ona kardeş gerekiyor. pıtır pıtır pıtırcıklarımız olsun hepimizinCok sevindm birinci asilamada hamile kalip bi kizin olms ne mutlu sana:) Allah saglik sihhat versn ayirmasin ins. Bnm bi tane olsn raziyim diyorm valla:) tek tuplede ayni sans cnm dr um oyle soylemsti Allah bilir:) ins ikinciyide kucagina alirsin
çok halısın canım, bizler sonsuz şükürler olsun annelik duygusunu tattık, ama çocuklarımızın da kardeşi olmalı di mi?canım inşallah gönlüne göre olsun ama senin bu sözün bana kendi halimi hatırlattı üst üste îki boş gebelikten sonra Allahım bi tane ver başka istemem demiştim :) ve 3 yıldır çocuk diye kıvranıyorum yinede açık kapı bırakmak lazım:)
Sevgili kader arkadaşlarım hepinize iyi günler diliyorum öncelikle işe gitmeden güzel bi haber paylaşmak istedim.aynı tarihte doğum yaptığımız bi arkadaşım vardı onunda ikinci bebeği olmadı yıllardır uğraşıyorlardı biraz önce aradı tüp denemişlerdi acıbademde tek seferde ikiz tutmuş ve oldukçada sağlıklıymış. Tüplü yada tüpsüz darısı başımıza inşallah.
ÜzülmeBende hastalandim kizlar malesef hemde tam gununde sasmadi bile
canım sakın üzülme desemde biliyorum üzüleceksin ama inş. kısa sürer güçlü olmalısın enerjini toplamalısın bir sonraki ay için buna ihtiyacın var .hayırlısı böyle imiş allahımın vardır bir bildiği.Bende hastalandim kizlar malesef hemde tam gununde sasmadi bile
ben de izmirden katılıyorumbenim bu sefer olmadı yaza kadar bkleyelim, yaza tüp mü yaptırsak diyorum. doktor deneyimlerimizi paylaşalım olur mu? izmirden burda yazışan pek yok sanırsam
izmirde nereye yaptıyorsun canımBen de İzmirde yaptırıyorum. İki gün daha adet olmazsam Cuma test yaptırıcam inşallah. Olursam da aynen ara verip yaza tüp bebek diyorum. Bakalım doktorum ne diyecek..
ben normalde 22 günde bir adet görüyorum aşılamadan sonra 13. günümdü bugn aynı zamanda adet tarihimde bugündü...kısmet değilmiş..bugün dr u aricam tüp bebek için.Üzülmekinalikadin . Önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Aşılamadan tam 14 gün sonra mı hastalandın?
Saol canım inş Allah yardımcımız olsun. Üzüldüğüm ne biliyomusunuz biz aşılamayla ilaçla tüple..vs bebek sahibi olmak için çrpınırken bebeklerini apartman boşluğundan atan..çöpe atan..karnında ölsün die kendini bıçaklatan kadınların varlığı..Allah ıslah etsin.canım sakın üzülme desemde biliyorum üzüleceksin ama inş. kısa sürer güçlü olmalısın enerjini toplamalısın bir sonraki ay için buna ihtiyacın var .hayırlısı böyle imiş allahımın vardır bir bildiği.
Allah sabır versinBende hastalandim kizlar malesef hemde tam gununde sasmadi bile
Hakknda hayrlisi cnm bnm. Allahtan umit kesilmez. Hayrlisi dyelim. Nasibinde simdi yokmus demek ki. Wakit ve para kaybetmeden bnvde tup mantikliben normalde 22 günde bir adet görüyorum aşılamadan sonra 13. günümdü bugn aynı zamanda adet tarihimde bugündü...kısmet değilmiş..bugün dr u aricam tüp bebek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?