Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım Allah hayırlı bir süreç geçirmeni ve bebişine kavuşmanı nasip etsin inş. Çatlatma iğnesi yarın sabah 10 da yaptırıcaksan pazar sabah 10 da da aşılaman yapılacak ozmn :) hadi yumoşlar görelim siziiD:

ne kadar allahım bize de bu haberi almayı nasip etsin inş. çok güzel yaaa

Benim bi iki damla lekem geldi adet olucam galiba bu ayda olmadı
canım inş. adet değildir. hayırlısını nasip etsin allahım inş.
canım çok güzel hadi inş hayırlısı olsun dualarımız seninle.

Benim de öyle olmuştu. Biri 17 mm'di, diğerinin maşallahı vardı, ufaklık hemen büyümüş demişti. Yumurtaların büyümesine bile sevindirik oluyor insan. Biz elimizden geleni yapıoruz, çocuklar da gayret etsin biraz değil mi.

Cok sevindm birinci asilamada hamile kalip bi kizin olms ne mutlu sana:) Allah saglik sihhat versn ayirmasin ins. Bnm bi tane olsn raziyim diyorm valla:) tek tuplede ayni sans cnm dr um oyle soylemsti Allah bilir:) ins ikinciyide kucagina alirsin
aminnn... sağolasın canım, ama 1 tane yeter deme bence 1 olunca bir de ona kardeş gerekiyor. pıtır pıtır pıtırcıklarımız olsun hepimizin

çok halısın canım, bizler sonsuz şükürler olsun annelik duygusunu tattık, ama çocuklarımızın da kardeşi olmalı di mi?

öyle valla, tüp, doğal, vs hiç farketmez yeter ki hayırlı, sağlıklı olsunlar

Bende hastalandim kizlar malesef hemde tam gununde sasmadi bile
canım sakın üzülme desemde biliyorum üzüleceksin ama inş. kısa sürer güçlü olmalısın enerjini toplamalısın bir sonraki ay için buna ihtiyacın var .hayırlısı böyle imiş allahımın vardır bir bildiği.

Üzülme kinalikadin . Önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Aşılamadan tam 14 gün sonra mı hastalandın?
ben normalde 22 günde bir adet görüyorum aşılamadan sonra 13. günümdü bugn aynı zamanda adet tarihimde bugündü...kısmet değilmiş..bugün dr u aricam tüp bebek için.

Saol canım inş Allah yardımcımız olsun. Üzüldüğüm ne biliyomusunuz biz aşılamayla ilaçla tüple..vs bebek sahibi olmak için çrpınırken bebeklerini apartman boşluğundan atan..çöpe atan..karnında ölsün die kendini bıçaklatan kadınların varlığı..Allah ıslah etsin.

Kızlar adet oldum yarın doktora gidicem bilmiyorum bu psikolojiyle 2.aşılamaya başlarmıyım herşey öyle üste üste geliyo ki benim için Allahtan sabır dileyin.Rabbim inşallah sizlerin yüzünü güldürür

ben normalde 22 günde bir adet görüyorum aşılamadan sonra 13. günümdü bugn aynı zamanda adet tarihimde bugündü...kısmet değilmiş..bugün dr u aricam tüp bebek için.
Hakknda hayrlisi cnm bnm. Allahtan umit kesilmez. Hayrlisi dyelim. Nasibinde simdi yokmus demek ki. Wakit ve para kaybetmeden bnvde tup mantikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…