Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.. herkeze bol boll dua et:)) saglikla kucagina almayi nasip etsinnn

Evet canım ya herşeye seviniyoruz Bizim bebisler nazlilar artık nazlanmayi bırakıp anne geliyorum dese bizi artık fazla bekletmese ne güzel olur canım senin durumun ne neler yapıyorsun

canım çok sevindim dualarım kalbim seninle inş.sağsalim kucağına da alırsın bebeğini . bizlere de dua et senin duan kabul olur. çok sevindimkine

Canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.. herkeze bol boll dua et:)) saglikla kucagina almayi nasip etsinnn

canım çok sevindim dualarım kalbim seninle inş.sağsalim kucağına da alırsın bebeğini . bizlere de dua et senin duan kabul olur. çok sevindimkine
Kızlar.. Çok çoook teşekkür ederiimm Amin inşallaahh.. Allah razı olsun..
Merak etmeyin :) dua ediyorum heerkeseee Allah sizlere de eennn kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallaahhhh!!

hayrlısı olsun Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin. başından geçenleri yazarmısın tedavini falan? aşılamada ilk seferdemi tuttu? bilgi ve umut verirsin canm

Evet canım ya herşeye seviniyoruz Bizim bebisler nazlilar artık nazlanmayi bırakıp anne geliyorum dese bizi artık fazla bekletmese ne güzel olur canım senin durumun ne neler yapıyorsun
Ben bir kere klomenle denedim, olmadı. Şimdi de aşılamayı denedim. 21'inde belli olacak tutup tutmadığı inşallah. Ama moralim çok bozuldu bugün. Bir arkadaşım 3 kere aşılama denemiş tutmamış. Sonra tüpe geçince tutmuş. Bana diyor ki yüksek ihtimalle tutmayacak seninki de, ikinciyi deneme, direk tüpe geç diyor. Oturdum ağladım, belki saçma ama moralim çok bozuldu.

cnm 2 kere aşılama yapmadan devlet tüp bebeği karşılamıyormuş? doğrumu bilmiyorum ama

Kızlarrrrr ben bugün doktora gittim 20-23 mm yumurtalar oluşmuş endimetriyum kalınlığıda iyiymiş yarın 12de aşılama yapılacak Allah izin verirse dua ederken beni unutmamanızı rica ediyorum.birbirimizi tanımadakta aynı kaderi paylaşıyoruz ben hepimiz için dua ediyorum Allah hepimize hayırlısıyla evlat nadip etsin inşallah tez zamanda

Evet kesinlikle edelim. Birbirimize edilen dua daha makbul. Hayırlı olsun, Allah güzel haberler yazmayı nasip etsin buraya tez zamanda.

Bnmde ilk asilamam tutmadi tupe gecmyi dusunuyorum

Canım benimde ilk aşılama tutmadı geçen seneydi ocak ayın da ikinciyi yaptim oda olmadi normal yolla deniyecegiz dediğim gibi puregon 600 iğne yazdı her gün 150 ml vurdum ve 3 günde bir doktordaydim iste dün en son gittim sağdaki yumurta 14 mm dedi soldakide 20 mm olmuş catlamaya yakın çatlama iğnesi yazdı bugün sabah 10 da iğneyi yap dedi yaptim Allahın yanında çok canım benim bak moralini yüksek tut üzmek kendini ben 7 senedir sabırla umutla bekliyorum bizlerin bebisleri çok nazlı birgün onların nazlarini yeneceğiz ve kavuşacağız bebeklerimize

hayrlısı olsun Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin. başından geçenleri yazarmısın tedavini falan? aşılamada ilk seferdemi tuttu? bilgi ve umut verirsin canm
amin tşk ederim. ben aşılama olacaktım gonal f e başladım. doktora çatlatma iğnesi için gittiğimde 2 yumurtan var 2 side çatlamış bu ay aşılama iptal 2 ay sonra gel dedi. bizde zaten doktora gitmeden önce ve doktora gittikten sonra ilişkiye devam ettik. aşılama iptal olunca 2 ay bekleyecez diye çok üzüldüm ağladım. ama çok şükür aşılama olmadan hamile kaldım

Bu arada canım inşallah tutar güzel haberler alırız yarın sevgililer günü inşallah hamile kalirizda gec de olsa eslerimize hamileyim müjdesi verip en güzel hediye olur onlara hepimiz için hergün dua ediyorum moralini bozma olurmu

Canım çok sevindim inşallah sağlıklı hamilelik gecirirsin ve bebeğini sağlıklı kucağına alirsin

canım cok sevindim inş. hayırlı sonuçlar alırısınız herşey yolunda gider
yumurtalarının bu kadar büyümesi için maşallah neler yaptınız hangi ilacı hangi dozda kullandın ya da ne bileyim
ne güzel büyümüşler benimkiler büyümedi tedavi yarım kalmıştı o yüzden detayl yanıtlarsan sevinrim herşeyin hayırlısı olsun dualarımız bu mübarek günde kabul etsin allahım inş.

Bnmde ilk asilamam tutmadi tupe gecmyi dusunuyorum
Canım acele karar verme bak doktoruna soyle eyer ki yumurtaların iyi gelişiyorsa yada benimkiler gibi tembelse puregon 600 yazabilirse yazsın birde onunla yumurtalarını büyütmeye baksın çok acele ediyorsunuz tüp bebek icin ben ikinci aşılama tutmayinca normal yolla denemeye karar verdim ve puregon kullandım hergün doktorum 150 ml bir dedi iğneyi ve 3 günde bi yumurta takibi için yanına gittim dün de bi yumurtam 20 mm olmuş catlamaya yakın ve catlatma iğnesi yazdı bugün yaptim ignemi doktoru da birgün ilişki birgün ilişki yok dedi yolladı Allahın izniyle inşallah bu ay güzel haber alır ve sizlerle paylasirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…