Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlı olsun cnm yeni topiğin, sen devam edeceksin değil mi tedaviye?

Kızlar sonuç: 0,1
Yani negatif.
Sebepsiz infertilite benimkisi. Olmadı olmadı :))))

amin canım, ne güzel üzüntü anında sabredip tevekkül edebilmek... Allahım sabrının mükafatını hayırlısı ile en kısa zamanda versin.

sabah verdim kanı hala çıkmamış yarına kalmış her işim böyle benim kanıttıra kanıttıra neyse hayırlısı

Ne güzel bir benzetme.
Ama dediğin çok zor. Sen başarabiliyorsan bravo gerçekten. İnsan hemen olsun istiyor, aceleciyiz.
nerdeeeee şekerim, elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım ama, kısmet değilmiş olmadı.
"başkasına verir talkını, kendi sıyırır salkımı" hesabı oldu biraz benimki

slm kızlar acil yardım buğün aşılama yaptırdım yarım saat uzandıktan sonra eve gitmek için kalktım eve gelene kadar şeffaf sıvı gelmişti sizdede böyle oldumu spermmiydi o tutmadımiki lütfen yardım

hayırlı olsun canım, inşallah tutunur canım bebişciğin. bana aşılama sonrası ayağa kalkınca biraz akabilir denmişti. bende hiç akmadı, ama bebiş olmadı da bunlara takılma cnm, milyonlarca spermin içinden gerekli olan yalnızca 1 tanesi

öyle cnm inşlh gelsin artık bebişler

A.s canım sıkıntı etme hemen kendine bende de oldu her iki aşılamamda ilki tuttu ama nasip olmadı bunun sonucu da haftaya belli olacak hayırlısı olur inş.

Sedalisssss canım ne oldu neden bu kadar çabuk pes ediyorsun kendini yanlizliga itme lütfen bak canım benim senin sordugun soruyu görmedim gerçekten sorun neydi cevap verirsen sevinirim

aşılamayı ocakta yaptıranlar şubatta yaptıranlar martta yaptıranlar... bu böyle aralığa kadar gider :))hepsinde problemler ortak kaç yumurta nasıl ve neyle büyüdü adetin kaçıncı günü kaç sperm kaç yumurta vs..Allah büyük inşallah olacak hepimizin dileği.burdan birkaç arkadaş yazmıç Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış diye ben bunu bilmiyordum öğrenince çok sevindim tez zamanda versin inşallah

evet canım regli bekliyorum gelince gitcem
teşekkür ederim desteğin için.hayırlısını diliyorum herkes için

zaten öğle canım her ay için ayrı ayrı yapılıyorki aynı anda yaptıranlar belirtileri yaşadıkları ile ilgili birbirlerinden bilgi ediniyor :)) ama bunu duyduğuma çok sevindim hayalini kurduğumuza göre bu çok güzelmiş yaaa allahım hepimizin dualarını kabul etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…