- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.841
hayırlı olsun cnm yeni topiğin, sen devam edeceksin değil mi tedaviye?SAOL CANIM CVBIN İÇİN KENDİMİ YALNIZLIĞA İTMİYORUM SADECE BURADA ÖĞLE HİSSEDİYORUM HEM DURUMUM BU KONUYA UYMUYOR ARTIK KONUYUDA GÜNCEL TUTMAK ADINA YENİ BİR TARTIŞMA ORTAMINDA DEVAM ETMEK İSTEDİM HAKKINIZI ÖDEYEMEM DESTEĞİNİZ İÇİNDE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.İSTEYEN HERKESİ BEKLERİM
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-yapacak-olanlar-paylasim-icin-gelin.797238/
Kızlar sonuç: 0,1
Yani negatif.
Sebepsiz infertilite benimkisi. Olmadı olmadı :))))
amin canım, ne güzel üzüntü anında sabredip tevekkül edebilmek... Allahım sabrının mükafatını hayırlısı ile en kısa zamanda versin.Üzüleniyorum bile. Moralimi bozmamaya çalışıyorum. Yapacak bi şey yok nasip değilmiş demekki daha vakti zamanı varmış demekki ne bileyim işte bundan sonrakilere bakıcaz artık Allah ol dememiş nasip kısmet... Allah ol desin ve en kısa zamanda olsun inşallah. Allah yolunuzu açık etsin yoldaşlarım...
nerdeeeee şekerim, elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım ama, kısmet değilmiş olmadı.Ne güzel bir benzetme.
Ama dediğin çok zor.Sen başarabiliyorsan bravo gerçekten. İnsan hemen olsun istiyor, aceleciyiz.
neyse canım, geç olsun, güç olmasın... müjdeli haberler gelsin desabah verdim kanı hala çıkmamış yarına kalmış her işim böyle benim kanıttıra kanıttıra neyse hayırlısı
al benden de o kadar, ama sonu güzel olur inşallah.sabah verdim kanı hala çıkmamış yarına kalmış her işim böyle benim kanıttıra kanıttıra neyse hayırlısı
Cnn slm devlet hastanesi ise internetten baktınız mi belki çıkmıştır oradasabah verdim kanı hala çıkmamış yarına kalmış her işim böyle benim kanıttıra kanıttıra neyse hayırlısı
canım ben özelde yaptırdım ilaçlarla birlikte 600 tuttuArkadaşlar devlette kac tl aşılama bu konuda bilgi verebilir misiniz
hayırlı olsun canım, inşallah tutunur canım bebişciğin. bana aşılama sonrası ayağa kalkınca biraz akabilir denmişti. bende hiç akmadı, ama bebiş olmadı daslm kızlar acil yardım buğün aşılama yaptırdım yarım saat uzandıktan sonra eve gitmek için kalktım eve gelene kadar şeffaf sıvı gelmişti sizdede böyle oldumu spermmiydi o tutmadımiki lütfen yardım
öyle cnm inşlh gelsin artık bebişlerhayırlı olsun canım, inşallah tutunur canım bebişciğin. bana aşılama sonrası ayağa kalkınca biraz akabilir denmişti. bende hiç akmadı, ama bebiş olmadı dabunlara takılma cnm, milyonlarca spermin içinden gerekli olan yalnızca 1 tanesi
Sağol cnmcanım ben özelde yaptırdım ilaçlarla birlikte 600 tuttu
Mrb canım daha önce yaptırdın mı bilmiyorum ama sgk ile devlet 2 tane aşılama da yardımcı oluyor ben sadece ilaçlar için 260 lira ödedim..Arkadaşlar devlette kac tl aşılama bu konuda bilgi verebilir misiniz
A.s canım sıkıntı etme hemen kendine bende de oldu her iki aşılamamda ilki tuttu ama nasip olmadı bunun sonucu da haftaya belli olacak hayırlısı olur inş.slm kızlar acil yardım buğün aşılama yaptırdım yarım saat uzandıktan sonra eve gitmek için kalktım eve gelene kadar şeffaf sıvı gelmişti sizdede böyle oldumu spermmiydi o tutmadımiki lütfen yardım
SAĞOL CNM İNŞLH NASİP EDER RABBİMA.s canım sıkıntı etme hemen kendine bende de oldu her iki aşılamamda ilki tuttu ama nasip olmadı bunun sonucu da haftaya belli olacak hayırlısı olur inş.
Sedalisssss canım ne oldu neden bu kadar çabuk pes ediyorsun kendini yanlizliga itme lütfen bak canım benim senin sordugun soruyu görmedim gerçekten sorun neydi cevap verirsen sevinirimkızlar hepiniz hakınızı helal edin desteğiniz için çok teşekkür ederim ama burada kendimi yanlız hissetmeye başladım
sorduklarıma cevap alamadığım için sanırım ama sizlere kesinlikle kırgın değilim çünkü sorularımı yaşamamış olabilirsiniz bilginiz olmayabilir. allahım yaşatmasında hepiniz için herşeyin en güzelini en hayırlısı hamile olanların sağsalim bebeklerni kucaklamalarını olmayanlarında dualarını kabul etmesini diliyorum allahımdan hepinize tekrar teşekkür ederim. bu yolda sakın pes etmeyin b,iliyorum bizde anne olacağız .öpüyorum hepinizi.
Cidden masalperisi kayıplarda kizzzzz masalperisi nerelerdesinya bi de merak ettim bu konunun sahibi yok buralarda sanırım de mi
evet canım regli bekliyorum gelince gitcemhayırlı olsun cnm yeni topiğin, sen devam edeceksin değil mi tedaviye?
amin canım, ne güzel üzüntü anında sabredip tevekkül edebilmek... Allahım sabrının mükafatını hayırlısı ile en kısa zamanda versin.
zaten öğle canım her ay için ayrı ayrı yapılıyorki aynı anda yaptıranlar belirtileri yaşadıkları ile ilgili birbirlerinden bilgi ediniyor :)) ama bunu duyduğuma çok sevindim hayalini kurduğumuza göre bu çok güzelmiş yaaa allahım hepimizin dualarını kabul etsin inş.aşılamayı ocakta yaptıranlar şubatta yaptıranlar martta yaptıranlar... bu böyle aralığa kadar gider :))hepsinde problemler ortak kaç yumurta nasıl ve neyle büyüdü adetin kaçıncı günü kaç sperm kaç yumurta vs..Allah büyük inşallah olacak hepimizin dileği.burdan birkaç arkadaş yazmıç Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış diye ben bunu bilmiyordum öğrenince çok sevindim tez zamanda versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?