Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok yok çok güzel ve sabırla anlatmışsın ellerine sağlık. Ben de az önce kan verdim hayırlısı bakalım :))

Allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsn. sendede pcos varmıydı?

kızlar hepiniz hakınızı helal edin desteğiniz için çok teşekkür ederim ama burada kendimi yanlız hissetmeye başladım
sorduklarıma cevap alamadığım için sanırım ama sizlere kesinlikle kırgın değilim çünkü sorularımı yaşamamış olabilirsiniz bilginiz olmayabilir. allahım yaşatmasında hepiniz için herşeyin en güzelini en hayırlısı hamile olanların sağsalim bebeklerni kucaklamalarını olmayanlarında dualarını kabul etmesini diliyorum allahımdan hepinize tekrar teşekkür ederim. bu yolda sakın pes etmeyin b,iliyorum bizde anne olacağız .öpüyorum hepinizi.

Nden boyle dusunuyosun??kendni bu sklde yalnzlga itme hepimiz srunlar yasioruz skma cnini. Bukdr.

cnm mrb bende pkoluyum nasıl bişymiş bu ya isyan etme derecesine geldim.bende izmirdeym hangi doktora gidiyosun

merhaba kızlar bugün test yaptıracak olan arkadaşımız falan varmış ayrıca günü yaklaşanlar da var inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz.bana çok iyi geliyosunuz

Nden boyle dusunuyosun??kendni bu sklde yalnzlga itme hepimiz srunlar yasioruz skma cnini. Bukdr.
SAOL CANIM CVBIN İÇİN KENDİMİ YALNIZLIĞA İTMİYORUM SADECE BURADA ÖĞLE HİSSEDİYORUM HEM DURUMUM BU KONUYA UYMUYOR ARTIK KONUYUDA GÜNCEL TUTMAK ADINA YENİ BİR TARTIŞMA ORTAMINDA DEVAM ETMEK İSTEDİM HAKKINIZI ÖDEYEMEM DESTEĞİNİZ İÇİNDE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.İSTEYEN HERKESİ BEKLERİM
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-yapacak-olanlar-paylasim-icin-gelin.797238/

Üzüleniyorum bile. Moralimi bozmamaya çalışıyorum. Yapacak bi şey yok nasip değilmiş demekki daha vakti zamanı varmış demekki ne bileyim işte bundan sonrakilere bakıcaz artık Allah ol dememiş nasip kısmet... Allah ol desin ve en kısa zamanda olsun inşallah. Allah yolunuzu açık etsin yoldaşlarım...

Hayrlisi olsun insallah bidaha denersn nolcakk bbksizlihin tadni cikartrsinn :)

elbet bi zamanı vardır canım Allah tüm isteyenlere hayırlısını versin kimseyi aratmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…