- 19 Haziran 2014
- 283
- 247
- 53
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.881
Allah dan umut kesilmez canım hayırlısı neyse onu nasip eder inanıyorum ki birgün hepimizin bebisleri olacak üzme kendini olurmu bak bende 2 kez aşılama oldum Rabbim nasip etmedi olmadi su an normal yolla denemeye karar verdim çünkü aşılama sürecinde çok yoruldum resmen ilaçlar yüzünden baya bi kilo aldığım için o yüzden ne aşılama nede tüp su an için düşünemiyorum ama umudumu hiç yitirmiyorum biliyorum ki birgün bebegim nazi bırakıp gelicek hepimizin bebekleri nazlarini bırakıp bize gelicekler Allahın izniyle inşallahmalesef canım olmadı zaten sonucu beklerken kırmızılar geldi hayırlısı artık
NerelerdesinBen sahidim oykuelif kizmisti hatta sanaa moralimizi bozmustun asilama ise yaramaz tup yaptrmk daha iyi diyee.nabeeer:))) cook sevndm cnmmmm Allah nazardn korusun saglikla kucagina almayi nasip etsin.hatrliyrm senn 9.gun 0.98 cikmsti aksam oldugu icn soramamstn hastaneye bnde cook erkn daha uzulme demstm:))
yok daha 11. gün.amin inşallah, senin de tedavi hayırla sonuçlanır.Ah ah napayim giremedm bi kac gundur. Ignelere basladm yine 3. Asilama icin buyuk ihtimal haftaya carsamba asilama yapar dr.senn kacinci gun cnmm baya olmadimi seninde hayirli haberler gelir insss
Progesteron testi ile yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakılıyor canım. 10 üzerinde olursa çatlamış oluyor.arkadaşlarım bugün hastaneye gttiğimde muayene olurken doktora 2 gndür kasıklarımın çok ağrıdığını söledim. muayenemi yaptı ve gelecek hafta progestorona çağırdı. bu nedemek bilenler yardımcı olurmu...
canm çok teşekkür ederimProgesteron testi ile yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakılıyor canım. 10 üzerinde olursa çatlamış oluyor.
zaten öğle canım her ay için ayrı ayrı yapılıyorki aynı anda yaptıranlar belirtileri yaşadıkları ile ilgili birbirlerinden bilgi ediniyor :)) ama bunu duyduğuma çok sevindim hayalini kurduğumuza göre bu çok güzelmiş yaaa allahım hepimizin dualarını kabul etsin inş.
Evet herkes nerede:)aman hayirli durumlariniz olsun mutlu olunda girmeyin raziyiz:)Arkadaşlar nerelerdesiniz ya kaç gündür kimse yok ortalıkta
ne kadar hayırlıdır bilmem ama bugün aşılama yaptıralı bir hafta oldu belim bir haftadır aralıksız ağrıyor.diğer arkadaşlar nerelerdeki onlarıda merak ettîm ne zamandır kimseler yok burda inşallah hepsi hamiledir :))))Evet herkes nerede:)aman hayirli durumlariniz olsun mutlu olunda girmeyin raziyiz:)
Arkadaşlar nerelerdesiniz ya kaç gündür kimse yok ortalıkta
kızlar hepimiz burdayız sedalis arkadaşımız kurmuşEvet herkes nerede:)aman hayirli durumlariniz olsun mutlu olunda girmeyin raziyiz:)
çok geçmiş olsun canım korkma benim 6 ay kanamam oldu Allah korur onu bişey olmaz bak şimdi koca kız oldu seninde geçer dört ay bitene kadar progestan sonra doğuma kadar prepar kullandım ben çok işe yarıyo o ilaçlarMRB ARKADAŞLAR BİR SÜREDİR YOKTUM. GEÇEN HAFTA CUMARTESİ AKŞAM KANAMAM BAŞLADI AĞLAYARAK GİTTİM HASTANEYE ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİME BİŞEY OLMADI. DÜŞME TEHLİKESİ VARMIŞ. İĞNE VE 1 HAFTA İSTİRAHAT ET DEDİ. EVDE YATIYODUM YAZILARI TAKİP EDEMEDİM. BU CUMARTESİ AKŞAMI YATTIĞIM HALDE YİNE KANAMAM OLDU YİNE KOŞTUK GİTTİK KESE DURUYODU. BU SEFERDE PROGESTAN VERDİ. BU CUMARTESİ AKŞAMLARI KABUSUM OLDUKANAMA YİNE OLUR MU DİYE ÇOK KORKUYORUM.
Canım çok çok geçmiş olsun uzan dinlen kendini yorma inşallah herşey çok güzel olacak senin için fazla da stres yapma tmmMRB ARKADAŞLAR BİR SÜREDİR YOKTUM. GEÇEN HAFTA CUMARTESİ AKŞAM KANAMAM BAŞLADI AĞLAYARAK GİTTİM HASTANEYE ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİME BİŞEY OLMADI. DÜŞME TEHLİKESİ VARMIŞ. İĞNE VE 1 HAFTA İSTİRAHAT ET DEDİ. EVDE YATIYODUM YAZILARI TAKİP EDEMEDİM. BU CUMARTESİ AKŞAMI YATTIĞIM HALDE YİNE KANAMAM OLDU YİNE KOŞTUK GİTTİK KESE DURUYODU. BU SEFERDE PROGESTAN VERDİ. BU CUMARTESİ AKŞAMLARI KABUSUM OLDUKANAMA YİNE OLUR MU DİYE ÇOK KORKUYORUM.
inşallah canım allah razı olsunCanım çok çok geçmiş olsun uzan dinlen kendini yorma inşallah herşey çok güzel olacak senin için fazla da stres yapma tmm
canım ilk başta olmuyo diye üzüldüm şimdi de bişey olacak diye korkumdan üzüldüm. inşallah dediğin gibi bişey çıkmaz. allahım herkesin gönlüne göre versinçok geçmiş olsun canım korkma benim 6 ay kanamam oldu Allah korur onu bişey olmaz bak şimdi koca kız oldu seninde geçer dört ay bitene kadar progestan sonra doğuma kadar prepar kullandım ben çok işe yarıyo o ilaçlar
Ben kent hastanesinde Tunç beye gidiyorum şahane bir doktor gerçi sgk geçerli değil biraz külfetli oluyor ama değer medicalparktaki bir docent yüzünden 2yilim gitticnm mrb bende pkoluyum nasıl bişymiş bu ya isyan etme derecesine geldim.bende izmirdeym hangi doktora gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?