Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
malesef canım olmadı zaten sonucu beklerken kırmızılar geldi hayırlısı artık
Allah dan umut kesilmez canım hayırlısı neyse onu nasip eder inanıyorum ki birgün hepimizin bebisleri olacak üzme kendini olurmu bak bende 2 kez aşılama oldum Rabbim nasip etmedi olmadi su an normal yolla denemeye karar verdim çünkü aşılama sürecinde çok yoruldum resmen ilaçlar yüzünden baya bi kilo aldığım için o yüzden ne aşılama nede tüp su an için düşünemiyorum ama umudumu hiç yitirmiyorum biliyorum ki birgün bebegim nazi bırakıp gelicek hepimizin bebekleri nazlarini bırakıp bize gelicekler Allahın izniyle inşallah

Nerelerdesin kinalikadin merak ettim seni. Ben beklemelerdeyim hala.

Ah ah napayim giremedm bi kac gundur. Ignelere basladm yine 3. Asilama icin buyuk ihtimal haftaya carsamba asilama yapar dr.senn kacinci gun cnmm baya olmadimi seninde hayirli haberler gelir insss
yok daha 11. gün.amin inşallah, senin de tedavi hayırla sonuçlanır.

arkadaşlarım bugün hastaneye gttiğimde muayene olurken doktora 2 gndür kasıklarımın çok ağrıdığını söledim. muayenemi yaptı ve gelecek hafta progestorona çağırdı. bu nedemek bilenler yardımcı olurmu...

Progesteron testi ile yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakılıyor canım. 10 üzerinde olursa çatlamış oluyor.

hiç duymamışmıydn cnm ALLAH kulunun heveslendirip bırakmaktan haya eder die hocalar hep söylüyor rabbim bizimde yüzümüze gülecek inş

Evet herkes nerede:)aman hayirli durumlariniz olsun mutlu olunda girmeyin raziyiz:)
ne kadar hayırlıdır bilmem ama bugün aşılama yaptıralı bir hafta oldu belim bir haftadır aralıksız ağrıyor.diğer arkadaşlar nerelerdeki onlarıda merak ettîm ne zamandır kimseler yok burda inşallah hepsi hamiledir :))))

MRB ARKADAŞLAR BİR SÜREDİR YOKTUM. GEÇEN HAFTA CUMARTESİ AKŞAM KANAMAM BAŞLADI AĞLAYARAK GİTTİM HASTANEYE ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİME BİŞEY OLMADI. DÜŞME TEHLİKESİ VARMIŞ. İĞNE VE 1 HAFTA İSTİRAHAT ET DEDİ. EVDE YATIYODUM YAZILARI TAKİP EDEMEDİM. BU CUMARTESİ AKŞAMI YATTIĞIM HALDE YİNE KANAMAM OLDU YİNE KOŞTUK GİTTİK KESE DURUYODU. BU SEFERDE PROGESTAN VERDİ. BU CUMARTESİ AKŞAMLARI KABUSUM OLDU KANAMA YİNE OLUR MU DİYE ÇOK KORKUYORUM.

çok geçmiş olsun canım korkma benim 6 ay kanamam oldu Allah korur onu bişey olmaz bak şimdi koca kız oldu seninde geçer dört ay bitene kadar progestan sonra doğuma kadar prepar kullandım ben çok işe yarıyo o ilaçlar

Canım çok çok geçmiş olsun uzan dinlen kendini yorma inşallah herşey çok güzel olacak senin için fazla da stres yapma tmm

arkadaşlar bir şey sorucam sizlere.... çarşamaba günü aşılamam olucak yalnız ilk aşılamamda eşimde hız %1 çıktı sayısıda 52 milyon çıktı hızı olmaıdğı içinmi tutmadı acaba diye düşünüyorum... bu seferde çok bişey değişmiyecekki yine hızı yoksa aşılamam tutmaz dimi kızlar...ısrarlar doktor aşılama neden yapıyor ümitlerimizle oynamak içinmi

canım ilk başta olmuyo diye üzüldüm şimdi de bişey olacak diye korkumdan üzüldüm. inşallah dediğin gibi bişey çıkmaz. allahım herkesin gönlüne göre versin

cnm mrb bende pkoluyum nasıl bişymiş bu ya isyan etme derecesine geldim.bende izmirdeym hangi doktora gidiyosun
Ben kent hastanesinde Tunç beye gidiyorum şahane bir doktor gerçi sgk geçerli değil biraz külfetli oluyor ama değer medicalparktaki bir docent yüzünden 2yilim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…