Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hoşgeldin cnm ben de senin gibi yeniyim martta asilama yapilacak ins guzel haberler alırız kac yil beklediniz peki

bnm başımdan 1 tane hamilelik geçti cnm kendiliğinden hamile kaldım ama karnımda öldü meleğim sonra ölü doğum yaptım kürtaj oldum daha sonra adet görememeye başlayınca rahim yapışması olmuş 2 defada histeroskopi oldum bide rahimde perde warmış ondan ameliyat oldum 2,5 senelik ewliyim işte ortık doktor rahim ağzı zedelenmiş dedi aşılama önerdi şükürler olsun başka bi problem yok yapışma falan yok işte bnde bilgi almak için tecrübeli anne adylarına sormak için katıldım ALLAHIM kuluna nasip etmiyceği şeyin duasıı ettirmezmiş olcak inş ama bizimkiler nazlanıolar azıcık

ay kader arkadaşlarım bnm inş hiç bişey demedi herşey güzel dedi ama herhalde ayın 27 sinde ne olcanı söyliycek dua ederken önce isteyen herkese sonra banada diorum hep inş olcak cnm umutlar hep yüksek olsun....

Hogeldin aramızaa:)))bende dün aşılama yaptırdım adetin 14.günüydü klomenle hazırlandık aşılamaya 20-23 mm çaplarında 3 yumurta ve ileri hareketliliği %80 olan spermlerle sperm miktarını bilmîyorum gayet rahattı stres dılında herşey serbest dedi doktor Allah nasip ederde adet olmazsam 2 mart test günüm olacak eğer döllenme olursa iyi tutunsun dîye 22 şubattada progestana başlamamı söyledi bu kadar hadi înşallah seninde hayırlısıyla olsun gönlündeki

Evet nazlı çıktı bizimkiler sorun olmaması olumlu sonuç almanız için şans cnm ins güzel haberi alırsın kavusursun bebegine

Hoşbuldum canım inş. hayırlısı ile sizin sonuç ne zaman belli oluyor herhangi bir belirti var mı?
benim sonuç belli canım, kimyasal gebelik olmuş, kaybettik
inşallah sizlerin güzel haberlerine sevinmek için takılıyoruz hala buralarda. bir de alışkanlık yapıyo burası, söyleyeyim

geçmiş olsun canım, en önemli aşamayı geçtin. bundan sonrası sabır işi, hacılık gibi... kızmak yok, sinirlenmek yok, her şeye tebessüm inşallah sonuç çok güzel olacak

benim sonuç belli canım, kimyasal gebelik olmuş, kaybettik
inşallah sizlerin güzel haberlerine sevinmek için takılıyoruz hala buralarda. bir de alışkanlık yapıyo burası, söyleyeyim
Çok üzüldüm canım herşey Allah tan hayırlısı olsun..Bir dahakinde çok daha güzel haberler alırsın umarım..Bende ilkinde o kadar çok şey yaşadım ki bunda da korkularım var ister istemez umutlanamıyorum ama kendimi de dinlemeden duramıyorum...Alışkanlık yapması normal tabi kader arkadaşı yoldaş sırdaş oluyor buradakiler birbirine..

Hadi hayırlısı olsun ınş güzel haberler verirsiniz canım yumurtaların baya bi gelişmiş inşallah tutar

ayyyy...!!! çok heyecanlıııı paylaş güzel sonucunu bizimle tamam mııı
Ya ben çok ümitli değilim. İçim bi karamsar nedense. Hiç belirtimde olmadı. İnşallah şöyyyle 30 larda 40 larda bi sonuç olur diyorum, ama; diyemiyorum işte. Çok garip bi ruh hali içindeyim, kendimi tanıyamıyorum, ruhum ve duygularım allak pullak bi dengesizim yani. Olmamış gibi planlar yapıyorum. Bi dahaki aya ara verir. Nisanda tüp denerim diyorum diyorum diyorum. Durum bundan ibaret heyecanlanamıyorum kısacası....

geçmiş olsun canım, en önemli aşamayı geçtin. bundan sonrası sabır işi, hacılık gibi... kızmak yok, sinirlenmek yok, her şeye tebessüm inşallah sonuç çok güzel olacak
Ne güzel bir benzetme.
Ama dediğin çok zor. Sen başarabiliyorsan bravo gerçekten. İnsan hemen olsun istiyor, aceleciyiz.

Canım arkadaşım Allah dan umut kesilmez sabrın sonu selamettir inşallah yarin çok güzel haber alıp bize haber vereceksin ve inşallah 40 dan bile yüksek cikacak,canım benim bak belki senden yaşça büyük belki yaşça küçük yada yasitinimdir canım benim kaç senedir bebek istiyorsun ben 7 senedir uğraşıyorum ilk evlendigim zamandan beri Allah kısmet nasip etmedikçe biz kullarin isyan etmesi değil sabretmesi gerekiyor moral bozma stres yapma kendini yorma herşeyi akışına bırak bak ben şahsen her zaman halime şükrediyorum demekki Allahın bildiği var Rabbim elbet birgün benimde yüzümü güldürecek belki 10-15 sene sonrada bebegim olur kim bilir ki Allah dan başka kimse bilemez ama her zaman halime şükretmeyi bırakmam beni gören diyor ki sanki hiç istemiyorsun bi bebeğin olmasını hayata gulumseyerek bakıyorsun herşeyi akışına birakmissin diyorlar oyle de yapıyorum herseyi akışına bırakmış Allah dan ümit kesilmez sabırla bekliyorum elbet birgün benim sizin isteyen herkesin sağlıklı hayırlı evlatlarımız olacak buna eminim ya bu gun ya başka bi gün İNŞALLAH canım biraz uzun ve sıkıcı oldu sanirsam

selam kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor? ben hsg filimi çektşrmek için reglimin bitmesini bekliyorum. yeni katılanlar aramıza hoşgeldinizz... hepinizin mutlu haberlerini alalım..

Maşallah azmine, sabrına ve bu pozitif bakışaçına. Ben biraz sabırsızım yapı olarak, galiba bu yüzden hayatımdaki önemli dönüm noktaları biraz beklemeli olmuştur hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…