Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlar geçen ayki ilk aşılama fiyaskomdan sonra adetin 3.günü dr.a gittim ben bu ay ara vermek istiyordum ama dr.um baslamisken devam edelim bu ay igne ile deneyelim dedi ve hemen puregon 600luk kalemde 75lik 5gün verdi ben igneye bakamayan insan hergun gobekten yaparak kendi kendime fenalik geciriyorum. Yarin son doz. Ayrica pko durumumdan kilom aldi basini yine diye glicophage 500basladik gunde 1 sonra gunde 2 ye cikacak 2hafta sonra gunde 3kez 500icecekmisim ayni zamanda sabah akdam inofolic artik kussam bile yetmeyecek haldeyim cuma kontrol var bakalim yumurtalar ne oluyor iceride 3-5güne progestanada başlariz yine offf hormonlar alt üst sacma sapan aglama krizi geliyor bana hele su progestanin göğüs acisi her seferinde kendimi hamile sanmama sebep oluyor. Bu arada en önemlisi inanan var mi bilmem ama tam asilama dönemimizde merkür geri gidiyordu ben ona baglayip moralimi bozmuyorum lutfen sizde oyle yapin kendimize soz verelim bu ay kafayi hic takmayalim cok zor ama belki geliverir meleklerimiz belli mi olur hepinize sevgiler.

Ben 28 yaşındayım PCOS hastasıyım ve adetimin 25inci günü yapıldı test Progesteron 9,93

Folikuler 0.2- 1.50 Ovulasyon faz 0.8-3.0 Luteal 0.7 - 27 Postmenapoz 0.1 - 0.80

Sizce değerler nasıl doktorum bugun izinli olduğu için soramadım ve çok merak ediyorum

hayrlısı olur inş arkadaşım

Kizlar ikinci asilamam bugün oldu. .yine 12 milyon sperm yikama sonrasi...ins tutar bu defa..kizlar degerlerinizi yazin lutfen yikama sonrasi kacti ? Sizce bu sayi iyi mi

Kizlar ikinci asilamam bugün oldu. .yine 12 milyon sperm yikama sonrasi...ins tutar bu defa..kizlar degerlerinizi yazin lutfen yikama sonrasi kacti ? Sizce bu sayi iyi mi

Hayirli olsun canim...Bizimde 18 milyondu canim..Eger hiz ve morfoloji iyi ise hic kafana takma...

Arkadaslar bizim once 65milyon yikamadan sonra %90 hareketli 40milyon oldu aslinda cok cok iyi ama kismet degilse ve vakti gelmemisse boyle 40milyondan bir tanesi bile tutmaz o sebeple rakamlar hic onemli degil rahat olun ben haftaya 2.asilamaya yol aliyorum bakalim milyonlarin icinden o bir tane beni bulabilecek mi? Saglicakla kalin

Mrb canım seninle aynı durumdayız bende cuma yani yarın gidicem yumurtalar ne durumda diye ve aşılama olacak bakalım hakkımızda hayırlısı

Merhaba kizlar oncelikle hepimize allahtan şifa diliyorum benim de 2 asilamam tutmadi carsamba gunu 3.yu yapicaz izmirde erol tavmergen hastasi olan varmi?

Hayirli olsun canim...Bizimde 18 milyondu canim..Eger hiz ve morfoloji iyi ise hic kafana takma...
Canım sen bilirsin belki bu morfoloji tıp dilinde aynımı heryerde ben fransadayım ya eşimin sonuçları iyi çok Şükür'de ,morfoloji nedemek ki Fransızca'sı merak ettim yaaa herkes morfolojiden bahsediyor ya

Canım sen bilirsin belki bu morfoloji tıp dilinde aynımı heryerde ben fransadayım ya eşimin sonuçları iyi çok Şükür'de ,morfoloji nedemek ki Fransızca'sı merak ettim yaaa herkes morfolojiden bahsediyor ya

Hicbir fikrim yok fransizcasi hakkinda canim...Internetteki fransizca sozluklere baktin mi?

Kizlar 2 yumurtam vardi ama gelismemisti 8mmdi biri femara kullanmistim yarin tekrar gidiyorum insallah buyumuslerdir dua edin bana (

Mrb canım seninle aynı durumdayız bende cuma yani yarın gidicem yumurtalar ne durumda diye ve aşılama olacak bakalım hakkımızda hayırlısı
Selam canim durumlar nasil ben 5gün puregon igneden sonra cuma gittim yumurtalar cok buyumemis cuma ve cts sabah yine puregon igne yaptim cts ogleden sonra yine cagirip bakti simdi iyi olmus dedi tek yumurtam var bu ignede 2.3 yumurta olusmasini basarisiz kabul ediyorlarmis ben uzuldum cunku tek yumurta olunca. Dün gece 12de ovitrelle yaptim yarin sabahta 2.asilamam var hic stres yoktu ne olduysa gerilmeye basladim benim rahim baya gerideymis ilkinde cok bagirmistim insallah bu rahat gecer Allahim nerede varsa yardimcisi olsun eger aksilik olur bu kez yine tutmazsa 1ay ara vermek istiyorum sonrasi kismet bakalim insallah bu ay icimizden birileri tutturur hepimize umut olur Mart hepimize uğur olur insallah.

Nerede görev yapıyor hiç duymadım canim benim 2.asilama yarin sanada carsamba icin bol sans diliyorum
Izmir alsancakta gorev yapiyor canim ozel klinigine gidiyorum hakkimizda hayirlisi canim insallah aradaradigimizi buluruz buda olmazsa tup bebege gecmeyi dusunuyorum sen nerde tedavi goruyon

Izmir alsancakta gorev yapiyor canim ozel klinigine gidiyorum hakkimizda hayirlisi canim insallah aradaradigimizi buluruz buda olmazsa tup bebege gecmeyi dusunuyorum sen nerde tedavi goruyon
Canım ben once izmirde baya ünlü bir dr.a gittim istedigimi bulamadim sonra medicalparka gectim 2senedir orada bir docente gidiyordum beni bosu bosuna yanlis tedavilerle oyalamis rahat konusuyorum cunku hastaneden atilmis tavsiye uzerine suanki dr.umu bulduk tavsiye edenlere Allah razi olsun diyorum kent hastanesinde Tunç beye gidiyorum ben. Kadin dr.unda ilgili özenli hassas olmasini aciklama yapmasini bekliyor dr sana güzel bir dille konusup pozitif enerji ve umut vermeli Allahima sükürler olsun cok ama cok memnunum. Gerci sgk yok ama olsun her kurusa helal olsun diyorum en onemlisi esimde cok seviyor daha 3.5aydir dr.umuz 1kere kendimiz dedik vakit kaybetmeden direk asilamaya gectik bu 2oldu. Bakalim minimum 3 max.6 asilama deneriz olmazsa o da tüp dedi. Ama ben bu tutmazsa 1ay falan ara vermek istiyorum. Hepimizin hakkinda hayirlisi vakti geldiyse bu isler hep bahane tabiki. Insallah nerede bebek icin ugrasan varsa Allah once sabir sonrada saglikla bebeklerimizi versin. Aminnnnnn

canım naaptın? sonucunu merak ettim belli oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…