- 12 Mart 2013
- 15
- 8
- 18
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.901
hayrlısı olur inş arkadaşımSelam kızlar geçen ayki ilk aşılama fiyaskomdan sonra adetin 3.günü dr.a gittim ben bu ay ara vermek istiyordum ama dr.um baslamisken devam edelim bu ay igne ile deneyelim dedi ve hemen puregon 600luk kalemde 75lik 5gün verdi ben igneye bakamayan insan hergun gobekten yaparak kendi kendime fenalik geciriyorum. Yarin son doz. Ayrica pko durumumdan kilom aldi basini yine diye glicophage 500basladik gunde 1 sonra gunde 2 ye cikacak 2hafta sonra gunde 3kez 500icecekmisim ayni zamanda sabah akdam inofolic artik kussam bile yetmeyecek haldeyim cuma kontrol var bakalim yumurtalar ne oluyor iceride 3-5güne progestanada başlariz yine offf hormonlar alt üst sacma sapan aglama krizi geliyor bana hele su progestanin göğüs acisi her seferinde kendimi hamile sanmama sebep oluyor. Bu arada en önemlisi inanan var mi bilmem ama tam asilama dönemimizde merkür geri gidiyordu ben ona baglayip moralimi bozmuyorum lutfen sizde oyle yapin kendimize soz verelim bu ay kafayi hic takmayalim cok zor ama belki geliverir meleklerimiz belli mi olur hepinize sevgiler.
Kizlar ikinci asilamam bugün oldu. .yine 12 milyon sperm yikama sonrasi...ins tutar bu defa..kizlar degerlerinizi yazin lutfen yikama sonrasi kacti ? Sizce bu sayi iyi mi
Hiz %80 ama bizde morfoloji sıkıntısı varHayirli olsun canim...Bizimde 18 milyondu canim..Eger hiz ve morfoloji iyi ise hic kafana takma...
Hiz %80 ama bizde morfoloji sıkıntısı var
Selam kızlar geçen ayki ilk aşılama fiyaskomdan sonra adetin 3.günü dr.a gittim ben bu ay ara vermek istiyordum ama dr.um baslamisken devam edelim bu ay igne ile deneyelim dedi ve hemen puregon 600luk kalemde 75lik 5gün verdi ben igneye bakamayan insan hergun gobekten yaparak kendi kendime fenalik geciriyorum. Yarin son doz. Ayrica pko durumumdan kilom aldi basini yine diye glicophage 500basladik gunde 1 sonra gunde 2 ye cikacak 2hafta sonra gunde 3kez 500icecekmisim ayni zamanda sabah akdam inofolic artik kussam bile yetmeyecek haldeyim cuma kontrol var bakalim yumurtalar ne oluyor iceride 3-5güne progestanada başlariz yine offf hormonlar alt üst sacma sapan aglama krizi geliyor bana hele su progestanin göğüs acisi her seferinde kendimi hamile sanmama sebep oluyor. Bu arada en önemlisi inanan var mi bilmem ama tam asilama dönemimizde merkür geri gidiyordu ben ona baglayip moralimi bozmuyorum lutfen sizde oyle yapin kendimize soz verelim bu ay kafayi hic takmayalim cok zor ama belki geliverir meleklerimiz belli mi olur hepinize sevgiler.
Mrb canım seninle aynı durumdayız bende cuma yani yarın gidicem yumurtalar ne durumda diye ve aşılama olacak bakalım hakkımızda hayırlısıSelam kızlar geçen ayki ilk aşılama fiyaskomdan sonra adetin 3.günü dr.a gittim ben bu ay ara vermek istiyordum ama dr.um baslamisken devam edelim bu ay igne ile deneyelim dedi ve hemen puregon 600luk kalemde 75lik 5gün verdi ben igneye bakamayan insan hergun gobekten yaparak kendi kendime fenalik geciriyorum. Yarin son doz. Ayrica pko durumumdan kilom aldi basini yine diye glicophage 500basladik gunde 1 sonra gunde 2 ye cikacak 2hafta sonra gunde 3kez 500icecekmisim ayni zamanda sabah akdam inofolic artik kussam bile yetmeyecek haldeyim cuma kontrol var bakalim yumurtalar ne oluyor iceride 3-5güne progestanada başlariz yine offf hormonlar alt üst sacma sapan aglama krizi geliyor bana hele su progestanin göğüs acisi her seferinde kendimi hamile sanmama sebep oluyor. Bu arada en önemlisi inanan var mi bilmem ama tam asilama dönemimizde merkür geri gidiyordu ben ona baglayip moralimi bozmuyorum lutfen sizde oyle yapin kendimize soz verelim bu ay kafayi hic takmayalim cok zor ama belki geliverir meleklerimiz belli mi olur hepinize sevgiler.
Canım sen bilirsin belki bu morfoloji tıp dilinde aynımı heryerde ben fransadayım ya eşimin sonuçları iyi çok Şükür'de ,morfoloji nedemek ki Fransızca'sı merak ettim yaaa herkes morfolojiden bahsediyor yaHayirli olsun canim...Bizimde 18 milyondu canim..Eger hiz ve morfoloji iyi ise hic kafana takma...
Canım sen bilirsin belki bu morfoloji tıp dilinde aynımı heryerde ben fransadayım ya eşimin sonuçları iyi çok Şükür'de ,morfoloji nedemek ki Fransızca'sı merak ettim yaaa herkes morfolojiden bahsediyor ya
Selam canim durumlar nasil ben 5gün puregon igneden sonra cuma gittim yumurtalar cok buyumemis cuma ve cts sabah yine puregon igne yaptim cts ogleden sonra yine cagirip bakti simdi iyi olmus dedi tek yumurtam var bu ignede 2.3 yumurta olusmasini basarisiz kabul ediyorlarmis ben uzuldum cunku tek yumurta olunca. Dün gece 12de ovitrelle yaptim yarin sabahta 2.asilamam var hic stres yoktu ne olduysa gerilmeye basladim benim rahim baya gerideymis ilkinde cok bagirmistim insallah bu rahat gecer Allahim nerede varsa yardimcisi olsun eger aksilik olur bu kez yine tutmazsa 1ay ara vermek istiyorum sonrasi kismet bakalim insallah bu ay icimizden birileri tutturur hepimize umut olur Mart hepimize uğur olur insallah.Mrb canım seninle aynı durumdayız bende cuma yani yarın gidicem yumurtalar ne durumda diye ve aşılama olacak bakalım hakkımızda hayırlısı
Nerede görev yapıyor hiç duymadım canim benim 2.asilama yarin sanada carsamba icin bol sans diliyorumMerhaba kizlar oncelikle hepimize allahtan şifa diliyorum benim de 2 asilamam tutmadi carsamba gunu 3.yu yapicaz izmirde erol tavmergen hastasi olan varmi?
Izmir alsancakta gorev yapiyor canim ozel klinigine gidiyorum hakkimizda hayirlisi canim insallah aradaradigimizi buluruz buda olmazsa tup bebege gecmeyi dusunuyorum sen nerde tedavi goruyonNerede görev yapıyor hiç duymadım canim benim 2.asilama yarin sanada carsamba icin bol sans diliyorum
Canım ben once izmirde baya ünlü bir dr.a gittim istedigimi bulamadim sonra medicalparka gectim 2senedir orada bir docente gidiyordum beni bosu bosuna yanlis tedavilerle oyalamis rahat konusuyorum cunku hastaneden atilmisIzmir alsancakta gorev yapiyor canim ozel klinigine gidiyorum hakkimizda hayirlisi canim insallah aradaradigimizi buluruz buda olmazsa tup bebege gecmeyi dusunuyorum sen nerde tedavi goruyon
Izmir alsancakta gorev yapiyor canim ozel klinigine gidiyorum hakkimizda hayirlisi canim insallah aradaradigimizi buluruz buda olmazsa tup bebege gecmeyi dusunuyorum sen nerde tedavi goruyon[/QUOTE
canım ben gidiyordum Erol hocaya. 3 yıl önceki ilk aşılamam tutmuştu çok şükür. kızım var Allaha emanet. ocakta tekrar aşılamamı yaptı ama kimyasal gebelik oldu. senin aşılama mı oldu?
canım naaptın? sonucunu merak ettim belli oldu mu?ne kadar hayırlıdır bilmem ama bugün aşılama yaptıralı bir hafta oldu belim bir haftadır aralıksız ağrıyor.diğer arkadaşlar nerelerdeki onlarıda merak ettîm ne zamandır kimseler yok burda inşallah hepsi hamiledir :))))
Tutmadı canım yarın îkinci aşılamaya başlamak için muayene olmaya gidicem doktora adıl ben seni çok merak ettim ne zamandır yoksun sende durumlar nasılcanım naaptın? sonucunu merak ettim belli oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?