Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canim 3 . asilamam bugun oldu tutmasi icin tavsiye edebilecegin biseyler varmi acaba yardimcici olursan sevinirim buda tutmazsa tedaviyi birakmayi dusunuyorum allah hepimizin yardimcisi olsun hakkimizda hayirlisi...

Evet canim 3 . asilamam bugun oldu tutmasi icin tavsiye edebilecegin biseyler varmi acaba yardimcici olursan sevinirim buda tutmazsa tedaviyi birakmayi dusunuyorum allah hepimizin yardimcisi olsun hakkimizda hayirlisi...
Allah yardımcın olsun canım, bol bol manevi reçete uygulamanı tavsiye edebilirim, bir de eğilp kalkma, uzanma, ağır taşıma, esneme-gerinme, vs. inşallah tutunur bebişciğin sana sıkı sıkı :) diğer 2 aşılamanı da Erol Hoca mı yaptı? arka arkaya mı oldun aşılamalarını, ara verdin mi yoksa? ayyy ne çok soru sordum

Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim tatlim benim ilk asilama muglada oldu 3 ay ara verdim diger ikisinide erol hoca yapti bir ay ara verip 3.yu oyle yapti dogrusu hic rahat durmuyorum eve gelir gelmez temizlige giristim icimde bebis olacagina dair hic umut yok herseyde bir hayir vardir beklemekten baska care yok ha bu arada istedigini istedigin kadar sorabilirsin tatlim ben seve seve cevaplarim birileriyle konustukca daha cok rahatliyorum :)

Son düzenleme:
inşallah bu sefer tutar.benimde ilk aşılamam tutmadı 14 martta ikinciyi deneyeceğiz kısmet olursa ümitlenmeyeyim diyorum olmuyo sonrada hayal kırıklığı çok kötü oluyor.tüp bebeğe geçmeyi düşünmediniz mi

Cok tesekkur ederim canim aslinda dusundum ama ignelerden ilaclardan cok yoruldum doktorumla konustum tup bebek basari orani ne kadar diye 100 de 40 veya 50 dedi hevesim kacti benim sorunum yumurta tembelligi canim senin sorunun neydi acaba?

Sebepsiz infertilit dediler en son canım. Elle tutulur bi sebep yok ama bebekte yok
Ayy kafayi yememek elde degil canim ya en azindan hastaligin bilindikk bir adi olsa ona gore tedavi olur bu sebebsiz infertiliteler insanin psikolojisini bozuyor yaa nerde tedavi goruyon canim

Ayy kafayi yememek elde degil canim ya en azindan hastaligin bilindikk bir adi olsa ona gore tedavi olur bu sebebsiz infertiliteler insanin psikolojisini bozuyor yaa nerde tedavi goruyon canim
canım ben eskişehirde yaşıyorum burda bi özel hastanede oluyorum tedaviyi ama çok sıkıldım artık. Aşılamada şans giderek artar diyolar ama Allah ol demeden de olmaz tabi. 2. Aşılamada tutmazsa sanırım 3. Yü denemem diyorum hayırlısı olsun hepimiz için Allah aratmasın inşallah daha fazla.

Hmm ben mugladan izmire gidiyordum bugun 3.asilamam yapildi canim artik hastane ve doktor kelimeleri bezdirdi beni artik gitmeyi dusunmuyorum olsada olmasada kaderime boyun egecem her ay hayal kirikligina ugramaktan biktim valla

Hmm ben mugladan izmire gidiyordum bugun 3.asilamam yapildi canim artik hastane ve doktor kelimeleri bezdirdi beni artik gitmeyi dusunmuyorum olsada olmasada kaderime boyun egecem her ay hayal kirikligina ugramaktan biktim valla
bizi bizden başkası anlamaz zaten.bende çok bıktım inan ama tüp bebekte tek denemeyle hamile kalıp ikiz doğuran arkadaşımda var benim genel olarak aşılamadan çok daha başarılı bir yöntem Allah o güne bırakmasın kimseyi inşallah ama bu da tutmazsa tüp denerim bi kere olsun diyorum.yaş 32 bu arada tedaviyi bırakıcam diyemiyorum ben :))

bak bak bakkk temizlik mi dedin canım sen yine de dikkat et. inşallah sonucun pozitif olur Allah korusun benim kimyasal olunca sorgulayıp durdum kendimi şunu yaptım ondan mı, bunu yaptım ondan mı? oluştu da tutturamadım bebişi diye aman diyeyim çok dikkat et

canım ben de seni merak ediyordum, sonucuna üzüldüm... inşallah en hayırlı zamanda Rabbim hepimizi sevindirsin

Mrb canim bende 19 subatta asi oldum asinin 14. gunu sabah idrariyla test yaptim hafif silik ikinci cizgi cikti gittim saglik ocaginda kan verdim baya akintim vardi sabaha karsida az bisey pembe bi akinti gelmisti lavaboda fark ettim cok az biseydi bu saat oldu hala bisey gelmedi inss gelmez sonucu aldim sabah sonuc 0.100 cikmis kafam iyice karisti idrarda hafifte olsa cikti ve pembe akinti geleli 12 saat oldu hala bisey yok neden aceba kan boule cikmis dogrumudur yanilma payi varmi 4 . Asim 3. Kimyasal gebelik olmustu bunuda oyle sandim az bi akinti olunca sizce neden boyle olmus olabilir

canım kullandığın iğne ilaçlardan sonra bi süre 2. çizgiyi görürsün sonra kaybolur. bende de öyle olmuştu tahlil vermiştim ama gebelik yoktu

Bu arada kızlar bende bugün kalp atışı için doktoruma gittim. Çok şükür kalp atışını dinledik. İnşallah sizlerden de güzel haberler alırız. Moralinizi bozmayın sıkıntı stres yapmayın. Allahım ol derse herşey olur.

canım kullandığın iğne ilaçlardan sonra bi süre 2. çizgiyi görürsün sonra kaybolur. bende de öyle olmuştu tahlil vermiştim ama gebelik yoktu
Canim idrar ve kan testini ayni gun yaptirdim 13 gun olmustu asinin yapilali

Hayirli olsun canim inss bizde goruruz o gunleri

Mrb canim kimilerinde oyle oluyormus 2 gun sonra falan tekrar kan tahlili yaptir ama en dogru cevabida doktorun verecektir bence ara kendisine bi sor bakalim o ne diycek benim doktorum asilamadan sonra sonucu alana kadar iliskiyi yasakladi ama kimi doktorda 2 gunde bir iliski diyor kime guvenip kime inanacigimi sasirmis durumdayim sanada iliski yasak falan denildimi acaba caninida hiç sıkma hersey olacagina varir elbet birgun gunes bizim icinde dogacaktir herseyin hayirlisi umarim pozitifi gorursun tatlim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…