- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 33
- Konu Sahibi huzurolsun
-
Aşılamada mı ilk günün canım. Eğer öyleyse b bnm bildiğim yıkamıyorlar sadece spekulum takıp aşılamayı yapıyorlar
Vala bilmiom canım. Vardır drun bi bildiği de geç en iyisi. Takma kafanaEvet canım asilamayi bu gun yaptik doktor bana rahimini yikiyorum dedineyse ben en iyisi dusunmiyim çok aşırı stres oldum
Canim hayirli olsun, olumlu düşün, insallah bebegin olusmaya baslamistir bileEvet canım asilamayi bu gun yaptik doktor bana rahimini yikiyorum dedineyse ben en iyisi dusunmiyim çok aşırı stres oldum
ben de yaaaa bi adet olsam da başlasam bugün de olmadım her ay inşallah adet olmam hamileyimdir derdim bu ay bekliyorum gelmiyor tarlusal söktürücü içtim biteli 5 gün oldu hala gelmedi belirtiler var ama:))))Kiz yaziyonuz ole heycan yapiyotumm bi adet olaydim bi baslasaydim bendeeeee her biseyimi yazcam
benim belki 20 tane örgüm var yelek ceket hepsi birbirinden güzel şimdi de ceket örüyorum inşallah rabbim giydirmeyi nasıp etsin akşama kadar yoğun çalışıyorum muhasebeciyim akşam eve gidince yorulmak ne bilmeden saatlerce örüyorum :)Canlar ben bugun bebegime yelek ormeye basladim.Asilamam tutar ya da tutmaz Allah bilir ama Allahin izniyle bebegim oldugu zaman giydiririm Hem de orgu ormek iyi geliyo bana, kafa dagitiyorum
benim belki 20 tane örgüm var yelek ceket hepsi birbirinden güzel şimdi de ceket örüyorum inşallah rabbim giydirmeyi nasıp etsin akşama kadar yoğun çalışıyorum muhasebeciyim akşam eve gidince yorulmak ne bilmeden saatlerce örüyorum :)
Ben de öyle canim, gunduz calisiyorum aksam orgu oruyorum, bebegime giydirecegimi dusunup hayal kurmak bile guzelbenim belki 20 tane örgüm var yelek ceket hepsi birbirinden güzel şimdi de ceket örüyorum inşallah rabbim giydirmeyi nasıp etsin akşama kadar yoğun çalışıyorum muhasebeciyim akşam eve gidince yorulmak ne bilmeden saatlerce örüyorum :)
aynen harika iyi geliyor rengarenk hatta resimleri bile bilgisayarımda kayıtlı şu an iş yerindeyim arada onlara bakıp bakıp duruyorum:)Ben de öyle canim, gunduz calisiyorum aksam orgu oruyorum, bebegime giydirecegimi dusunup hayal kurmak bile guzel
Cok guzelll, ben de eklemeye calistim ama resmin boyutu uygun degilmisaynen harika iyi geliyor rengarenk hatta resimleri bile bilgisayarımda kayıtlı şu an iş yerindeyim arada onlara bakıp bakıp duruyorum:)
ve hep şunu düşünüyorum belki şimdi üzülüyoruz ama birgün olunca yaşadığımız mutluluk duygusu hiç uğraşmadan hamile kalanlardan 10 kat büyük olacak eminim.
Teşekkür ederim cnm rabbim hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.:)Ay cok guzel olmuss, ben cok fazla model falan bilmiyorum onun icin duz basit bi yelek oruyorumm
eminim çok güzeldir cnm inşallah en kısa zamanda bebeğine giydirmeyi nasip etsin rabbim :)Cok guzelll, ben de eklemeye calistim ama resmin boyutu uygun degilmis
Ayy maşallah ne sevimliler oyleeaynen harika iyi geliyor rengarenk hatta resimleri bile bilgisayarımda kayıtlı şu an iş yerindeyim arada onlara bakıp bakıp duruyorum:)
ve hep şunu düşünüyorum belki şimdi üzülüyoruz ama birgün olunca yaşadığımız mutluluk duygusu hiç uğraşmadan hamile kalanlardan 10 kat büyük olacak eminim.
teşekkür ederim cnm amin inşallah hepimize rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Ayy maşallah ne sevimliler oyleerabbim giydirmeyi nasip etsin bende hic anlamam isleme olayından anacigima kaldi bu işler
normal bekliyorum cnm benimki hic sasmazAdetin gelmesini normal yoldan mı bekliyonn canım yoksa ilaçla mı gelmesini bekliyorsun.
ben sabah kullanıyorum doktorum oşekilde söylemiştiKızlar bu crinone jeli nasıl kullanıyorsunuz. Zaman ve hareket olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?