Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bunun ölçüsü ne ve ne kadar yiyicem bu ay yapaym
Valla canım bn hergun taze yaptım sabah aç karnına ve gece yatarken yedim . Tadi gayet güzel. İki kaşık falan bal birer çay kaşığıda çorek otu ve tarçın koydum bazen ara ara çorek otu yağı da doktum içine. Adet sokturucu kullanırken içtim ilaç bittikten beş gün sonra adetim geldi oda ortalama on on iki gün etti. Daha sonrada ara ara yedim.
 
Canim adetin ikinci gunu baslaniyo 10 yemek kasigi bal 10 cay kasigi tarcin 10 cay kasigi corek otu (ogutulmus) 12.gune kadar gunde bi kasik yiyosun cnm bi kavanozda karistir
Ben biraz fazla yaptığımı bekletmiştim tadı değişti canım o yüzden hergun taze yaptım bide bn normal çorek otunu kullandım çiğnedim yuttum .
 
Kızlar yumurtaları geliştirmek önemli evet ama spermlerde bir o kadar önemli ben de bir sorun görünmüyor ama işte esimde Sperm hareket azlığı var. Ben de eşime şöyle birsey uyguluyorum
Sabah aç karnına çaksir suyu ve keciboynuzu kürü
Öğlen E ve çinko takviyeli ilaçlar
Aksam yine sabah yaptıklarımı tekrarliyorum
Kesinlikle ıspanak iki günde bir yiyor. Et vs ihmal etmiyor. Kuru yemiş ve taze sıkılmış meyve özellikle nar çok faydalıymis. Ve akşam yatmadan önce bir dış sarımsak yutuyor.
Bebek olsun diye koca dan olmasam iyi :) :) :)
 

Bilmiyorum ki riski derken çoğul gebelik riski var sadece ben de çok isterim ikiz ya da çoğul olmasını :))))
 

Canım bi de şey adetten taaki yumurtlama gününe kadar çok sıcak tutmali asilamadan sonra da sıcak dusla düş almamak lazım ne çok sıcak ne soğuk durmak lazm :)))
 
Merhaba herkese. Bende 4 ocak 2016 ilk aşılamamı yaptırdım. ilk 3 gün hafif kasık ağrısı sol tarafta sişlik. hafif kanama ama sulu ve sütlü kahveye yakın rengi ( dr söylemişti olur normal diye o yüzden paniklemedim. 4. gün göğüs uçlarım hassaslaştı. aşırı derecede gaz var. akıntı sarı ve sulu.devamlı günlük pet kullanıyorum. idrarımda yanma var. vajina ucum hassaslaştı ve devamlı az az kaşınıyor heral de işlem sırasında aşınma oldu onu bu pazartesi doktoruma soracağım. Bende durum bu şuan kasık bölgem ağrıyor ama dayanılmayacak gibi değil. Allah'tan tek dileğim isteyen herkesin çocuğu olsun. Sizin yazdıklarınızı okudukça dua ediyorum Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarma bu mutluluğu bize de yaşat diye.
 
Ben biraz fazla yaptığımı bekletmiştim tadı değişti canım o yüzden hergun taze yaptım bide bn normal çorek otunu kullandım çiğnedim yuttum .
Valla canim ben 10 gunluk yaptimm her gun bi kasik yedim bisi olmadi sadece her defasinda karistirmam gerekti bal dibine cokuyodu
 
Hayirla sonuclanir insallah canimm eklicem seni de listeye
 

Yazdığını bütün belirtiler hepsi birebir ben de oldu- oluyo sadece kaşınma disida. Ben de sizden iki gün sonra aşılama oldum çok agrim var dayanilmicak şekilde değil ama inşallah Allahin izniyle mucizelerimiz 9 aylık maceraya çıkmıştır bizimle :)
 
M Günaydın canım öncelikle hoşgeldin. Bnde senle aynı gun aşılama yaptırdım. Ama kanama lekelenme falan olmadı. Aşırı gazım vardı ilk dört gün.kasıklarımın ağrısı azaldı ama sanki sol tarafında bi taş var sürekli oturunca yada o tarafıma yatınca ağrı yapıyo oda bıçak saplar gibi. Bide bugun sanki rahmimin içi çırmıklanıyo gibi ince ince sızılar var.
 

Şey birşey sorcam hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz acaba olumlu ya mi işaret olumsuza mi ? :)
 
Bilmiyorum ki riski derken çoğul gebelik riski var sadece ben de çok isterim ikiz ya da çoğul olmasını :))))
Yok canim tek risk cogul gebelik degil, ohss diye bi durum olabiliyo cok yumurta olunca ve bu da cok ciddi bi durum, cok yumurta olunca asilamayi bile yapmiyo dr lar, hedef 2 ya da 3 yumurta, fazlasi sakincali.
 
Yok canim tek risk cogul gebelik degil, ohss diye bi durum olabiliyo cok yumurta olunca ve bu da cok ciddi bi durum, cok yumurta olunca asilamayi bile yapmiyo dr lar, hedef 2 ya da 3 yumurta, fazlasi sakincali.

Bak onları bilmiyodum :) neyse ki asilamam 2 yumurtaylaydi :))) asilamanin normal ilişkiyle tek farklı spermin yıkanıp rahim boşluğuna yumurtaya daha yakın bir yere bırakmak normal gunde ben hic ovulasyon döneminden sonra sancı cekmedim agrim olmadı ama asilamadan sonra agrim var sancilanip duruyo gebe de değilsem neydendir ki rahimim çok hassas zaten çok kasilan bi cins ondan mıdır ? :))
 
Canlar bir de şöyle bir şey yapalım mı, aşılamadan önce ve sonra neler yapılmalı, siz neler yapıyosunuz, bunları tek başlıkta toplayalım da hepimiz bilgilenmiş olalım. Mesela ben ananas yemenin döllenmeyi kolaylaştıracağını bilmiyodum ve burda öğrendim. Siz de bildiklerinizi yazın listemize ekleyelim.

Aşılama öncesi ve sonrasında dikkat edilmesi gerekenler
1)Adet olmadan önceki ay soğan kürü yapabiliriz rahimin temizlenmesi için. Kadınlara iyi gelen bitki çayları tüketilebilir.
2)Adetin ilk gününden itibaren yumurtalarımız oluşmaya başlıyo biliyosunuz (yani belki de bebişlerimiz ) Yumurtalarımızın sağlıklı ve kaliteli olması için beslenmemize dikkat ediyoruz. Günde 1-2 kuru incir, fındık, ceviz vs yiyebiliriz. Kendimize iyi bakıyoruz, ayaklarımızı sıcak tutuyoruz. Aman üşütmeyelim :)

3)Ananas döllenmeye iyi geliyormuş, aşılamadan 1-2 gün önce tüketilmeye başlanıp bir kaç gün tüketilmesi faydalı olabilir.

4)Aşılamadan sonra mümkünse birkaç gün dinlenmek faydalı olabilir.

5)Adet gununden asilama gunune kadar kendimizi sicak tutuyoruz, özellikle ayaklarimizi.

6)Asilamadan bir gun sonra ilik dus aliyoruz. ( Cok sicak olmasin.)

Canlar varsa başka eklemek istedikleriniz ekleyelim
 
İnşallah olumluya işarettir. Bunu gerçekten çok istiyorum hepimiz için. Bide bu aşılamamdan bende dahil herkes umitli bakalım hakkımızda hayırlısı

Amiiiinnn amiiin inşallah yaa Allahım hayirlisindan versin kardesm bizimde hayırlı sağlıklı evlatlarimiz olsun inşallah ben de umutluyum :) ama korkuyorum yine de
 
Canim sana catlatma ignesi yapmadilar dimi? Bi de asilamada sperm sayi ve hareketi nasildi?
 
İlaç falan kullanmadim bu ay sadece catlatma iğnesi verildi eşimin tahsillerini atayim bak sperm sayısında sknti yok ileri hareketlidir düşük birazEki Görüntüle 1740248
Benim durum daha vahim valla. Esimde suan ileri hareketli Sperm sayısı yüzde 3 ben aşılama için beklemeli miyim ? 15 gün sonra eşim tekrar test yaptircak
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…