- Konu Sahibi huzurolsun
-
Canım vallah ben onu anlayamadım hiç iğne tedavisi gormedim nasıl yapılır da bi fikrim yok inşallah yardımcı olurlar arkadaşlar :)
Cektirdim cnm onu da her sey yapildi bi sorun yokRahim filmi cektircem din canım perde olabilir rahmin de yada tuplerde tıkanıklık. Vardır muhakkak çünkü pko lu olup hamile kalanlar var
tamam canım son bır sey daha sorcam catlatma ıgnesı ıle asılama aynı seymı hc br bılgım ykGeçen ay çatlatma iğnesi ni 75 tl ye aldım devlet karşılamıyor. Birde ben bir kere devlete gitmek zorunda kaldım yumurtaliklarimda baktırmak için doktor bana yumurtan istenilen büyüklükte çatlatma iğnesi yapalım dedi. Ozele gittim ben yaptıralim diye kadar esimden test istemedi bana test yaptı. Ama sana tavsiyem muhakkak esin test yaptirsin devlette ücreti de yok ve bir saatte sonuçlar cikiyor
Daha once doktora gittin mi ?tamam canım son bır sey daha sorcam catlatma ıgnesı ıle asılama aynı seymı hc br bılgım yk
dktora gıttım ultrasondan yumurtalıklara bakıldı br sorun yk demıstı frklı doktorlr ama test yaptırmadım ne yapcagımıda bılmıyorum tıkandımDaha once doktora gittin mi ?
cnm cok tesekur ederım bılgılerın ıcın mıllet nasıl hemen kalıyor bılmıyorumyaCanım bu zamana kadar olmadiysa sorun olma ihtimali yüksek. Rahmin de perde olabilir yada tuplerim tıkalı olabilir. Eşinde sperm sorunu olabilir bence çok fazla zaman kaybetme testlerinizi yaptırın bende mayıstan beri istiyorum. Ve eşimin Sperm inde sorun çıktı. Aşılama çok farklı bisey çatlatma iğnesi yle aynı şey değil. Asilamada sipermler direk rahim e gönderiliyor küçük bi operasyonla
Valla aynısını eşim hep söyler. Aslında çok zor bişey. Şuan atanmak için bekliyorum deseler ki öğretmen olacaksın ama 5 yıl çocuğun olmayacak asla kabul etmem. Çok başka bısey mis canım. Özel de 35 tl ücret 10 gün içinde tekrar gidince ücret vermiyorsun. Eşim ast. Şub. Olduğu için 12 tl ücret veriyorum. Aslında öyle uçuk fiyatlar yok özelde sen yaşadığın yerde araştır fiyatlarını Daha çok ilgileniyor doktorlar ozeldecnm cok tesekur ederım bılgılerın ıcın mıllet nasıl hemen kalıyor bılmıyorumya
su testlerı devlette yaptırıyım dıger catlatmadır asılamadır onları ozelde yaptırıyım cnmValla aynısını eşim hep söyler. Aslında çok zor bişey. Şuan atanmak için bekliyorum deseler ki öğretmen olacaksın ama 5 yıl çocuğun olmayacak asla kabul etmem. Çok başka bısey mis canım. Özel de 35 tl ücret 10 gün içinde tekrar gidince ücret vermiyorsun. Eşim ast. Şub. Olduğu için 12 tl ücret veriyorum. Aslında öyle uçuk fiyatlar yok özelde sen yaşadığın yerde araştır fiyatlarını Daha çok ilgileniyor doktorlar ozelde
Ayyy ayni benim.esim zar zor ikna ettim asilamaya halbuki tüp bebekle ne farki var asilamanin :)Kes
Keşke olsaydı eşim aşılama ya bile sıcak bakmıyor. Spermleri değiştirirler diye :) takip etcem diyor. Tüp bebeğin adını bile andırmiyr isim çok zor anlaşılan. Ankara ya gidebilirim yazın kirikkaleliyim zaten yakın da hem. Eşimi de o zamana kadar ikna edicem
OH be yalnız değilmişim. O bebek bana benzemez ise sorarım o doktora diyip duruyor. Bazen çok dik kafalı oluyorlarAyyy ayni benim.esim zar zor ikna ettim asilamaya halbuki tüp bebekle ne farki var asilamanin :)
Degistirirler hic aklina getirme asilamadan sonra sakin deyip duruyor :)
Subatta kismetse asilama yapilacak..
Ayyy sorma o kadar igne tedavisi oldum ne acilar cektim üstelik benim igne kalcadan ve cok yakiyor bacaklarima agrisi iniyor dr asilama yapalim bak o kadar hormon aliyorsun bosa gidiyor dedi..OH be yalnız değilmişim. O bebek bana benzemez ise sorarım o doktora diyip duruyor. Bazen çok dik kafalı oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?