Aşılama Ocak 2016 da Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tuh ananasi bilmiyodum keske bilseydm kizlr bgn iste cok yoruldm kasiklarm cok agridi insallah bi sknti olmamstr 6. Gndu bgn haftya cuma Allah nasip ederse kan vericem
rabbim korusun cnm bundan sonra dikkat edersin sende inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur

Lütfen eslerinizde Sperm sayısını paylaşır misiniz ne kadar ileri hareketli sipermle aşılama yapildi. Aşılama dan önce o ay rahim.filmi çekildi mi şans artar mi ki ?

Lütfen eslerinizde Sperm sayısını paylaşır misiniz ne kadar ileri hareketli sipermle aşılama yapildi. Aşılama dan önce o ay rahim.filmi çekildi mi şans artar mi ki ?
Tatlım bazı uzmanlar hamilelik şansı yüksek olabilir diyor.Çünkü rahim filminde verilen ilaç hızlı basınçla verildiği için tıkalı kanalları açıyor ve bir nevi yolları temizliyor.(Tabi tüpler kapalı değilse)O yüzden hamile kalan kişiler var. Ben pişman oluyorum bazen keşke bu ay yaptırsaydım aşılamadan önce diye.Nasip bakalım...

Bende dr sormuştum aynı soruyu.rahimde hafif yapışıklıklar varda rahim filmi açar ve şansı arttır demişti ama zaten hiçbir sorun yoksa etkisi olmaz demişti.rahim filminden sonra hemen hamiş olan birsürü tanıdığım var.bizde yıkamadan sonra sperm sayısı 26 milyon,ileri hareketli %100 idi.

Kızlar maalesef hcg 0,1 çıktı.1 ay mola sonra tüp bebek denicez.artık güzel haberleri sizden alırız inş.her türlü belirtiyi yaşamıştım.ufak tavsiyem kendinizde hiç belirti aramamaya çalışın.

Cnm adet oldun mu

Progestan kullandığım için olmadım bırakınca 5 gün sonra falan olur heralde geçen aşılamada öyle olmuştu
Progestan gecikme yapmaz ki bende hic yapmadi ne kullandiysam hep gununde geldii umudunu kesme adet olana kadar gec dollenme olabilir

Hayırlısı olsun moralinizi bozmayın inş tez zamanda bebişiniz sizinle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…