- 9 Ocak 2016
- 5
- 4
- 1
- 35
- Konu Sahibi huzurolsun
Asilama olalı 6 gün oldu ama bel kasık agrısı sanki adet olacakmişim gb..gögüslerimde sertleşme de var progestan kullanıyorum acaba ondan mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saat 3 de cnmCanim test sonucunu ne zaman alacaksin?
Sonuc cikti mi canim, insallah guzel haberle gelirsin.saat 3 de cnm
Sonuc cikti mi canim, insallah guzel haberle gelirsin.
Puregon iğneyle aşılama yaptırdım . Bana muhakkak saat 4 de vur demişlerdi bnde hep saat 4 de yaptım iğneyi. İlk tedavin mi sorun ne buna bakarak dr karar veriyo aşılamya. Misal bn pkoluyum klomenle gebelik olmadı bi kere menegonla aşılama yaptırdım bu da içinci aşılamam.hamile kalan arkadaşlara bir sorum olacak. doktorum bu ay prugon iğnesi başlattı, 5 gün devam edeceğim sonrasında yumurtaların gelişimine bakacak. eğer yumurtaların güzel oluşursa aşılama yapabiliriz dedi. tedaviye kasımda başladım. önce klomen vermişti, o kist yapınca 1 ay ara verdik. bu ay da iğneye geçtik. sizce aşılamayı hemen denemelimiyim yoksa bu ay iğneye mi umudumu bağlasam. bir de iğneleri her gün aynı saatte yapamadım , aşılama için bunun bi dezavantajı olur mu. lütfen bana fikir verin ne yapsam çok kararsızım
Canim arkadas adet sokturmesi icin tarlusal ilac icti ama 10 gun gecmesine ragmen adet olmadi da, hamilelikten supheleniyoduNe sonucuydu ki?
En kisa zamanda eklerim canimbizim bi listemiz vardı kızlar güncel hali varmı
Canim arkadas adet sokturmesi icin tarlusal ilac icti ama 10 gun gecmesine ragmen adet olmadi da, hamilelikten supheleniyodu
Hamileyim cnm çok şükür 1282 çıktı ultrasonda da gördüm cnm darısı sana isteyen herkese rabbim nasip etsin ancak girip yazabildim .Sonuc cikti mi canim, insallah guzel haberle gelirsin.
Amin cnm inşallah ne beklerken ne oldu ben aşılama için adet olmayı beklerken hamile kalmışım haberim yokmuşCanım yaa çok çok çok sevindim . Rabbim hayırlarla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hayırlı evlat olur annesine babasına.
Anaaaaa oleyyyHamileyim cnm çok şükür 1282 çıktı ultrasonda da gördüm cnm darısı sana isteyen herkese rabbim nasip etsin ancak girip yazabildim .
Rabbimin büyüklüğü işte. O ol dedi mi olur. Rabbim bizlere de gostersin inşallah :)Amin cnm inşallah ne beklerken ne oldu ben aşılama için adet olmayı beklerken hamile kalmışım haberim yokmuş
harika canım ya tebriklerrrrrrrrrr. kaç yumurtan vardı ? kaç mm olunca aşılama yapıldı? spermler yıkandıktan kaç saat sonra aşılama yapıldı? :)))) heyecan yaptım :)Kizlarrrrr ben hamileyim ...